Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
С базата и топа наКоди всички лакове не мърдат. Крастата е голяма, внимавай 😂😂😂

# 361
  • Paris, France
Beejuis, от тук съм май-доволна и всичко е оригинал.

https://www.transdesign.com

Щом си най-доволна от шилак, него вземи. Скръбфреша е част от системата и е нужен за да седи лака. Кучио са много хубави цветните лакове, но в система се маха трудно. Писали сме много за него в предишни теми, потърси с търсачката! Лампата на СНД хич ме е хубава. Ако не сложиш правилно ръката някои нокти не се изпичат. Вземи си една 48в ув лед от али с 30 лампи минимум и си готова. СНБ са боклуци. Нито седят нито се махат. Елит99 и Кани са класи над снб хаха. Успех

# 362
BeeJuis и аз съм решила да си купя лампа от алито.Сега разглеждам за да избера коя точно,че много продавачи.....Някой ако има читав продавач на такава лампа моля да пусне линк!
За лакове се чудя,че хубаво искам да държи лака,но искам и да се маха лесно.За карето разбрах,обаче тези белещи се бази не вдянах какви са и по лесно се махат  newsm78

# 363
Beejuis, от тук съм май-доволна и всичко е оригинал.

https://www.transdesign.com

Щом си най-доволна от шилак, него вземи. Скръбфреша е част от системата и е нужен за да седи лака. Кучио са много хубави цветните лакове, но в система се маха трудно. Писали сме много за него в предишни теми, потърси с търсачката! Лампата на СНД хич ме е хубава. Ако не сложиш правилно ръката някои нокти не се изпичат. Вземи си една 48в ув лед от али с 30 лампи минимум и си готова. СНБ са боклуци. Нито седят нито се махат. Елит99 и Кани са класи над снб хаха. Успех

Аз съм доволна от Шилак, просто защото само предимно с това са ме лакирали. Веднъж са ми слагали и Блускай - също става, но много се разлива и пари при печене, а и доколкото ви чета, е сравнително вреден.

Това, което казваш за Cuccio, звучи добре. Аз съм окей да се маха трудно и да вися повече време с ацетона на пръстите, стига тази жертва да идва в комплект с поне 2 седмици издръжливост и блясък, както и с покривен плътен цвят Blush

Сега намерих някакъв сайт http://nailshop.bg , които предлагат Cuccio и твърдят, че са оторизирани за това от официалния дистрибутор на марката за България. Дали са ОК?

Между другото, този сайт, който ми даваш, не доставя ли от US? Т.е., няма ли да ми наблъскат мито и освобождаване от митница?

# 364
  • Варна
 Май накрая ще направя блог с постовете на Невена  Joy

https://sunuv.ru.aliexpress.com/store/1921742?spm=2114.10010208.0.0.KNXRoG

Ето продавача на форумните лампи. Шипва от Украйна и дертове с митниците няма. Поръчката идва за 10дни.  Един пост нагоре Невена е казала на какви изисквания трябва да отговаря свястната такава.

Ако не сте с проблемни нокти база и топ на Венелиса от тук https://canni-v1.ru.aliexpress.com/store/536080 също и праймер.

Ако имате проблем с трайността/обикновен лак не ви издържа повече от 2 дни/ коди системата с лаково каре отдолу.
 Цветни лакове каквито и колкото искате и от където искате.

BeeJuis  сваля се трудно не означава да висиш повече с ацетон,а че се сваля само с пилене и плочката става леш.

# 365
 prinzesata и в друга тема ми помогна  Hug

# 366
  • Paris, France
Aз съм доволна от Шилак, просто защото само предимно с това са ме лакирали. Веднъж са ми слагали и Блускай - също става, но много се разлива и пари при печене, а и доколкото ви чета, е сравнително вреден.

Това, което казваш за Cuccio, звучи добре. Аз съм окей да се маха трудно и да вися повече време с ацетона на пръстите, стига тази жертва да идва в комплект с поне 2 седмици издръжливост и блясък, както и с покривен плътен цвят Blush
Между другото, този сайт, който ми даваш, не доставя ли от US? Т.е., няма ли да ми наблъскат мито и освобождаване от митница?

Звучиш доста неориентирана и неинформирана. Всеки гел-лак може да се разлее. Не в блускай е проблема а в това, че са го наплескали дебело. Естествено е дебел слой да се разтече и да пари. И също, като се разтече и допре до кутикулите, е и много вероятно да предизвика алергия. Кучио не се маха по-трудно. Той изобщо ме се маха с тяхмата си база и фюза им, разбираш ли? Потърси стари мнения! Куки куки също е писала за тях. Шилак е по-гъст и по-добър според мене. Щом като шилак ти държи и си доволна, вземай смело! Аз не го купувам, защото не ми държи. Щото може да се окаже, че кучио не ти държи. Попрочети за бази и топове из старите теми. Има какво да научиш.

Дори и с митото излиза по-евтино. Да американски е сайта. За другото ме мога да помогна.

# 367
prinzesata, Nevena Virolan - благодаря за линковете и съветите! Peace

Из широкия нет пише, че ако лаковете на Cuccio не успяват да се свалят лесно с накисване, значи клиентът няма нужда от такова бетониране (няма мазни нокти и т.н.). Съответно за него не е от необходимост да се ползва Fuse по цялата плочка, а е ок да се нанесе само тъничко по свободния край, колкото да се предотврати оголване на връхчетата. Пише, че това би следвало да гарантира по-лесно и безпроблемно сваляне.

Естествено, че не съм спец, нито супер ориентирана. Само препредавам каквото чета на други места, и го комбинирам с това, което чета тук. Истината сигурно е някъде по средата и няма как да разбера, без да пробвам.

Зная, че всеки гел лак може да се разлее на теория, но все пак го има и моментът, че някои марки имат по-гъста консистенция на продукта, a съответно не се разливат лесно и бързо по плочката. Шилакът никога не ми е парил при печене, защото е гъст и не ми се разлива до кожичките лесно. И не е само от начина на нанасяне - момичето работеше доста бързо с Блуская, но въпреки това се виждаше, че го нанася старателно и тънко. При самото нанасяне не ми е докосвала кожичките, нито слоят е бил дебел. Даже бих казала, че го нанесе по-тънко и прозрачно, отколкото ми харесва. Лакът очевидно беше по-рядък, или поне сравнено с Шилак - може би това допринася за разливането и паренето. Предполагам също е възможно лампата на Gelish/Harmony, която ползваха в този салон, да е по-силна и гореща и да щади ръцете по-малко от лампите Brisa, с които ми пекат Шилака Peace

Ще почета още и ще си поръчам това-онова. Хубаво е, че някои от марките предлагат стартови китове с минита, за да имаш шанс да пробваш продуктите им, преди да се "обвържеш". Мисля за варианта да се възползвам от някои такива комплекти, за да намеря "своето".

Дано скоро мога да се похваля с първи снимки на маникюр Embarassed

# 368
Парене може да се получи и от много мощна лампа (48в) Peace
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 369
  • Варна
 Кам   ти да не отвори салон без да се похвалиш  Wink. Красота...все повече ме предизвикваш да се пробвам с гел  Laughing.

# 370
Не, но вече правя много момичета. Живот и здраве наесен мисля да се местя в Испания и там да си отворя салон
 bouquet Hug

# 371
Момичета, имам следното питане - по принцип ползвам Блускай с лаково каре и всичко пада на люспа без проблем за 5 минути. Сега сложих Веналиса пак с лаково каре и база и топ на Блускай - е няма махане, стигнах до пилене. Не знам къде сбърках, някой друг с такъв проблем?

# 372
  • Варна
 Тъмен ли е лака на Венелиса? Аз си бях боядисала плочките сини с турскосиньото им  Laughing. Със  свалянето проблем нямах,но прониква лака някак си през базата и боядисва.

# 373
Да, тъмен беше - черен. Не ми беше боядисал плочката, но леко беше пожълтяла. А с каква база и топ ползваш Веналисата, и с лаково каре предполагам? Мисля си, че не би трябвало проблема да е в базата и топа на Блускай, защото когато ги ползвам с техните цветове всичко е ок.
Ще им дам още един шанс, защото цветовете са им страхотни, пък да видим.

# 374
Камалия справяш се страхотно, успех с плана bouquet. Преливащите с палмичките и страхотно, супер лятно и аз за утре съм се настроила на вълна палми да творя.

Общи условия

Активация на акаунт