Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Paris, France
Beejuis, ох,добре. Хунаво е, че си чела из нета за кучио.  И аз го бях прочела хихи. В реалността базата на кучио не седи без фюз, разбираш ли? Доста хора си я накупихме и нъц. Без запилване на нокът и фюз тя просто се обелва същия ден. Или ма следващия. Верно е евтина, ама ако ти е първата и нямаш друга трябва да поръчваш и чакаш отново. Моите впечатления са от моите нокти, оплаквания на набутали се съседки и съфорумки и маникюристки с опит. Базата на кучио не е от препоръчваните. Ако си забелязала, маникюристки в бютитех и салонгийк пишат, че ползуват базата ма Гелиш върху клиентелата с нормални нокти. Ако парите са проблем или търсиш по-евтино, загледай Коди че даже и белещата се база от алиекспрес. И цветни лакове каквито си намериш в али - азур, елит99, венализа са лаковете, които ползуваме тук и от които сме доволни. Написах, при това не за пръв път, впечатленията си. А със шилак сравнение не може да се направи. Кучио и шилак са от различни категории и не мисля, че кучио ще се хареса на жена, която харесва и сваля лесно шилак.
Malexieva, повечето бели и черни лакове не се свалят изобщо. И със елит99 е същото. Освен да ти препоръчам моята белеща се база?????

Камалия, може ли и аз да дойда с тебе? Мога да чистя салона, да правя апаратен педикюр и педикюр с кюрета и знам испански. Писна ми тука. Сериозна съм
😇😄

# 376
Вземам те! bouquet Семейна си си, че търся и приятелка на брата  на моя?
 hahaha

# 377
Nevena, поръчах си я вече Laughing, даже скоро трябва да пристигне, надявам се с нея да свалянето да е лесно  Simple Smile

# 378
  • Перник
18-ти ден с основа и топ на Джеси-няма мърдане тоя лак бе,ще излезе по-здрав дори от Коди-то Grinning

# 379
  • Варна
 Може...на нокти без проблеми,но за такива с проблеми като моите алтернатива на Коди засега не съм намерила   Laughing. Не,че търся де спрях се. Laughing

Да споделя за микрогела на Коди. В момента съм с него на цяла плочка никакви карета  Laughing отгоре база като сложих ултрабонд само по свободния край. Лакирах се в неделя и до момента всичко е ОК. Ще видим по-нататък как ще се държи и как ще се свали най-вече. Поръчах тяхната течност за сваляне за проба.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 18:41 от prinzesata

# 380
Ето и морския ми маникюр/педикюр. С новите цветове Росалинд от Али-то. Цветовете ги "бетонирах", но с тези камъни си вкарах автогол май, ще видим.

# 381
  • на брега на морето
 Страхотно се е получило! Heart Eyes

# 382

Ето нещо просричко и от мен, но ми хареса как се получи. Само дето стикерите са доста дебели и вероятно няма да изкарат дълго.

# 383
Ето и морския ми маникюр/педикюр. С новите цветове Росалинд от Али-то. Цветовете ги "бетонирах", но с тези камъни си вкарах автогол май, ще видим.

Много свежо се е получило. Омбрето как е правено - с четка или гъба?
Bobinaa красиво е станало, много нежно.

# 384
Мерси момичета bouquet.
Омбрето е с четка, с гъбичка не се справям с гел лак, само с обикновения ми се получава.
На дясната ръка камъчетата на безимения пръст изпопадаха Cry (там където са най-много), довечера ще трябва да ги фиксирам някак си отново.
Прерових всички левчета покрай нас, намерих само едни блещукащи звездички, но с остри ръбчета и въобще нямаше да са удобни за "носене", крайчетата щяха да закачат във всичко. Тези камъчета са от джъмбо, като размер са ок, но въобще не блещукат Tired. Много ме е яд, да се бях сетила по-рано да си поръчам някой тип сваровски.

# 385
Хубави са и тези камъчета. Как ги слагаш?
Аз ги лепя върху неизпечена база, после пека и слагам топ отгоре. Няма мърдане. Стоят си до последно, дори и по-големи камъчета.
Включвам се с някои маникюри правен от мен любителски

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 14:54 от Desi Vl

# 386
Здравейте на всички!Аз скоро изкарах курс за маникюр,но обожавам да лакирам и да рисувам нокти.Та искам мнения за Топа и Базата на Коди,дали са съвместими със други лакове?Понеже обмислям да отварям малко салонче,но смятам повечето цветове да са примерно на Веналиса.Имам доста от тях и съм доволна издържат ми по 2 седмици и повече.Или ако някоя от вас е работила професионално със Глобал Фешън или Старлет..Дайте ми мнения за тях

# 387
Деси страхотни са ти любителските нокти Simple Smile кое е розовото от предпоследната снимка, направо е уау Heart Eyes
Аз камъчетата на неизпечен топ ги лепнах и отгоре още един слой топ сложих, ще ги пробвам сега с база, мерси.

# 388
Desi Vl това печати ли са?

# 389
Благодаря момичета  Blush
Повечето са печати, само последните 2 снимки са с ваденки.
Розовото е това https://nails-art.bg/mobile/product/details?Id=254&langId=0
Някаква нова за мен марка, но първите ми впечатления са много добри-лесни за нанасяне, покривни, с блясък, само като трайност още незнам как са.

Общи условия

Активация на акаунт