Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
 Деси ако ти си любител то аз съм в първо група на яслата  Hug. Прекрасни са ти всички нокти. bouquet

kalina bubi го ползвам без проблем с каквито лакове се сетиш и оригинални и китайски-проблем няма.

# 391
Ще ме извините, но смятам, че Коди и Веналиса не са за професионален маникюр.

# 392
  • Варна
 То щото пък прословутия Блускай е много професионален. Кое точно му е непрофесионалното на Коди  newsm78,че не мога да се сетя? За венелиса не споря, за Коди да. Моята маникюристка като ги пробва/занесох и ги/ ги зареди и работи проблемни нокти само с тях от месец. Много е доволна.

# 393
Това си е мое мнение. За мен е добре да се палзва всичко от една марка от официални вносители, придружени с някакви сертификати. Нямаше ли изискване етикетите на козметиката да съдържат превод на български?

# 394
  • Варна
 Коди вече са с етикет на БГ. Когато поръчвате от Коди про им пишете,че е за професионална употреба и ви ги пращат с етикет на БГ  Wink.

# 395
Е, това е друго нещо, а фактури дават ли?

# 396
Очаквам с нетърпение да кажете ратвора на Коди за сваляне върши ли работа.  Hug

# 397
  • София
И аз  Peace

# 398
  • София
Вчера свалих Коди с ацетон от Джъмбо. Топът без лепкав слой и матовия са бетон - ацетонът не им влияе дори на блясъка Simple Smile,  но след надраскване с пила и 15 киснене, лакътсе надигна на големи люспи и почти нямах нужда от дървената пръчица.

# 399
  • Варна
 Това с тяхната база ли и без лаково каре? И аз ползвам същия ацетон но свалянето без лаково каре си е приключение.

# 400
  • София
Не, база СНД, 3 тънки слоя Коди и накрая топ без лепкав слой/ матов топ. Първо сложих памучетата със щипките за 10 мин. Свалих ги - нищо не беше мръднало, все едно вода бях ползвала. После изпилих малко топа и пак накиснах за 15 мин. Много добре стана.

# 401
  • Варна
 Така може. Проблемно е свалянето на тяхната каучукова база затова Кам пита за тяхната течност за сваляне.
 Кам няма я налична мацката каза,че ще поръча и като дойде ще ми прати.
   Аз днес ремонтирах един некадърно сложен стикер миналата неделя. Толкова ме беше напекло,че забравих да му сложа база отгоре и съответно на 5-тия ден се обели  Laughing. Интересното е обаче,че белия Азур отдолу не мръдна. Стикера си го обелих на цяла люспа и просто залепих нов  Laughing. Тоя път с база както си му е реда  Embarassed. На другата ръка е  нормално направен и си е ОК.

# 402
  • София
Моля ви,препоръчайте ме лакове , топ и база  . Получих алергия ,не съм сигурна точно от какво е- дали от лаковете или течностите ,които ползвах.
Предимно съм купувала Elite99. Получавам обрив около ноктите ,който е много неприятен.

# 403
  • Варна
 Обрива да не е на малки мехурчета пълни с течност? Много сърби и е адски неприятно?

# 404
Бог да поживи този, който е измислил лаковото каре! Втори път го правя и лака ми пада за 5 минути на цели люспи. И то при все, че слагам по два слоя топ на Блускай. Бетон са ми ноктите по 3 седмици.
Да ви кажа един трик, може и да го знаете, но все пак ще споделя. Аз свалям гел лака също с щипки, но от както слагам найлонова торбичка отгоре, нещата много се ускоряват. Ацетона е силно летлив и бързо се изпарява, понякога не успява да разтвори добре лака, а така с найлона нещата са много по-лесни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт