Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Щипките на памука ли ги слагате или върху фолио?

# 406
Прецака ми се ел. пила Sad

# 407
Щипките на памука ли ги слагате или върху фолио?
Не слагам фолио, нали затова са щипките, за да не се занимава човек с фолио. Слагам памук напоен в ацетон, щипките и пъхам ръката в една найлонова торбичка и след 5 мин. всичко пада на люспа.

# 408
  • Бургас
А мажете ли кожичките с олио/клем преди сваляне на лака? Че аз за втори път свалям сама, ама после са ми като изгорели от лакочистителя и се бели кожата около ноктите Sad

# 409
# 410
Аз слагам щипките върху фолиото. Мажа с боров вазелин.

# 411
Аз слагам щипките върху фолиото. Мажа с боров вазелин. Не ползвам чист ацетон, а течност за сваляне.

# 412
Днес ползвах ацетон от Практикер и за 15 Мин всичко падна. Топа го махнах с друга пила, база Коди без каре и китайски цвят.

# 413
  • Пловдив
Здравейте, скоро си купих течност за сваляне на Клариса без ацетон и учудващо, но гел лака ми се сваля по-лесно. Ползвам база на Коди. От нея остава малко, но след полиране е ок. Проблема с напукването се оказа, че е от лампата. УВ не и бях сменяла крушките. Сега си взех комбинирана със спирала и лед лампички, мисля че са 24. Една минута достатъчно ли е да печа на нея? И нормално ли е след като изпека лака и избърша със спирт да остане цвят по памука?

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 22:50 от erisii

# 414
Мисля, че щом остава цвят по памука не е изпечено добре.

# 415
  • Перник
Здравейте-равносметка след 22 дни с лак Джеси-вчера тръгнах да го махам-стоях със щипки и найлони,развивам-като си мисля,че всичко трябва да падне бързо бързо-но не би....няма махане тоя лак,то беше пилене,ацетон,после пак пилене...ужас-един час само махането-та за издръжливост е най-здравия,който ъм ползвала досега,но откъм махане е ад-поне при мен.

# 416
mil4eto, това с лаково каре или без? Аз ползвам Блускай и Веналиса, но с лаково каре под базата и се сваля безпроблемно, с изключение на черния Веналиса - там имах приключение Simple Smile

# 417
Здравейте, искам да попитам дали някой е ползвал Дийп системата на Киара скай? Вярно е, че не е гел лак, но никъде не намирам мнение или салон в София, който да работи с тази фирма. от чата на фирмата ме отрязаха, ако не си професионален маникюрист лек ден...

# 418
  • Перник
mil4eto, това с лаково каре или без? Аз ползвам Блускай и Веналиса, но с лаково каре под базата и се сваля безпроблемно, с изключение на черния Веналиса - там имах приключение Simple Smile

Не,без лаково каре,традиционния метод-база,2 слоя цветен,и топ

# 419
Трябва да пилиш малко да се матира топа и тогава слагаш ацетон.

Общи условия

Активация на акаунт