Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
ShikeR, линкът беше към sunone, но вече е пречахнат продукта от продавача. Аз поръчах и е изпратена вече, но кой знае кога ще пристигне и дали ще пристигне при положение, че е изтрита обявата.
Ще пристигне, на мен често ми се случва като поръчам нещо обявата да изчезне, но нещата си идват. Твоята SunOne за колко $ излезе?

# 586
# 587

Ще пристигне, на мен често ми се случва като поръчам нещо обявата да изчезне, но нещата си идват. Твоята SunOne за колко $ излезе?
Към 10 долара, от линка, който пусна принцесата Simple Smile
Невена, тази лампа е 50 долара (с юсб зареждане е 4, но не мисля, че би вършила работа) Simple Smile

# 588
# 589
Момичета, много Ви благодаря за подробната информация, която ни предоставяте.Flowers Hibiscus
Аз супих нокът, а точно бях успяла да ги отгледам малко по-дългички.

За това реших, че ще сложа гел на всички. Голям ентусиаст съм, преди да започна да се лакирам, в главата ми вижзам едни прекрасни маникюри, едни чудесии, а на финала се получава това:

# 590
  • Варна
 Ей калпазанки такива изкупихте лампите на човека за нула бройки  Joy Joy Joy. Ще намеря друг ефтинджос с 30 лампи и ще сменя линка обещавам  Laughing.

Мария какво му е на маникюра ти? За мен е перфектен само състоянието на ноктите ти ме притеснява и то много... имам чувството,че буквално си без плочка. Голямо пилене е падало.
 Приятелски съвет-вземи микрогела на Коди и почни да го ползваш като лаково каре. След малко ще обеля моя лак и ще снимам плочките да видиш разликата.

# 591
Ей калпазанки такива изкупихте лампите на човека за нула бройки  Joy Joy Joy. Ще намеря друг ефтинджос с 30 лампи и ще сменя линка обещавам  Laughing.

Мария какво му е на маникюра ти? За мен е перфектен само състоянието на ноктите ти ме притеснява и то много... имам чувството,че буквално си без плочка. Голямо пилене е падало.
 Приятелски съвет-вземи микрогела на Коди и почни да го ползваш като лаково каре. След малко ще обеля моя лак и ще снимам плочките да видиш разликата.
Този микро гел пече ли се? Като обикновен лак се чисти с ацетон?

# 592
Само счупения палец е така, защото сложих първо малко гел и го изпекох в лед лампа, естествено се пукна точно на счупеното и трябваше да го изпиля. После сложих пак гел, но преди него хартийкато от пакетче за чай и пекох в лидълската ув лампа. Вече 2ри ден не е мръднал.

# 593
  • Варна
Не Кам Микрогела не се пече. Това е заздравител. Изненадващо обаче работи като отлепяща се база поне при мен. Ще се наложи обаче пак да накисна в ацетон....понеже запилявам след нанасянето на микрогела свободния край и нанасям ултрабонд/все пак това са моите капризни нокти/ та на този 1мм. от плочката неще да се бели  Laughing.  Инае останалото го обелих за 3мин. само си пада само като го отлепя отгоре с пръчката.

# 594
Ще го пробвам  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 595
ShikeR, линкът беше към sunone, но вече е пречахнат продукта от продавача. Аз поръчах и е изпратена вече, но кой знае кога ще пристигне и дали ще пристигне при положение, че е изтрита обявата.
В случая не само обявата е изтрита, ами и продавачът е деактивиран. Хубавото е, че ако не дойде има защита и ще върнат парите.

# 596
  • Варна
 Абе...седя си човека и си продава от сума ти време . В кошницата ми е от поне два месеца ама се надявах китайците да намалят изстребителя  Joy. Накрая като взех да пиша статията ме досрамя,че чета конско за кофти лампи,а аз самата ползвам такава опакована във фолио и я поръчах  Laughing. Ще видим какво ще стане.

Някой се оплакваше от 937 на Венелиса назад-ставал на черти или нещо такова..... Върху базата на Коди се държи прекрасно-самоизравнява се. Лятото свърши докато дойде ама все пак  Laughing

# 597

Тъй като няма снимки и не пише в описанието попитах продавача колко лампи има, че нали това беше важното?
Даже и от Германия праща.
Ако искате ще ви информирам ако/като ми отговори, че май е добра сделка ако има 30 лампи.

# 598
Всъщност елит е по-приятен на гризане според повечето приятелки на дъщеря ми  hahaha hahaha. Бил като вафла в устето.

Мислех, че аз съм единственият идиот, който е опитвал да види дали ще остави следи от зъби върху топ лака Satisfied

# 599
  • Paris, France
, четох по-горе на елит99 тествах ги но са ужасни ...поне тези които имам аз. Не ми се тества повече голямо хвърляне на пари е Simple Smile Flowers Rose
Ще чета и по-напред в темата, като ми остане време. Хубав ден Simple Smile

Здрасти, а как да разберем кои точно лакове на елит99 имаш? Във френския форум 25% от домашната употреба ползуват бази и топове на елит99. Освен тежко сваляне оплаквания не съм чела. Ако искаш по-точен отговор, копирай като Минкс въпросника, попълни го и си опиши ноктите. Може да се окаже, че просто трябва да печеш повечко или да сложиш малко праймър по свободния край. Хвърляне на пари за елит99  Shocked Shocked. Съжалявам, но аз, а и май повечето пишещи тук, едва ли бихме могли да предложим нови читави база и топ за 5-7лв комплекта. Аз за такива не съм чувала.

Минкс, извинявам се за закъснението, но нямах кирилица  Sunglasses Embarassed. Дааааам, всичко правиш по правилата. В твоя случай аз почнах да лакирам супер тънко както мортиша беше показала и да пека по4-6 минути всеки слой. Избирай светли лакове, защото старите лампи най-трудно пекат тъмните цветове! Лампите ти се сменят. пиши в али 36w uv bulbs 4 pcs и избери най-евтините!

Виждам проблем в свалянето. Аз правя каре по целия нокът а ти само в средата. Значи в топлата вода, като зачекнеш с дървената пръчка цветът и топа се махат а базата не, така ли? Цаката е да зачекнеш малко откъм долния край и бавно да подчекваш нагоре. ту един ту друг пръст. Водата трябва да навлезе между нокът и база. Без каре е кошмар. Пръчката я държиш с острото и правата част към нокътя на 45 градуса и като отдекиш малко от лака веднага скосената права част я хлъзгаш нагоре. Можеш да омажеш в зехтин преди да потопиш. Още по-лесно става.

А откъде почва да се бели? Свободен край ли или и другаде? На краката седи ли ти?

В краен случай отвори Блускай и матирай само свободния край и сложи само там някакъв праймер!

Мария, жестоко е розовото. Съжалявам за нокътя. Аз вече не ги мисля и ги орязвам. 100 пъти по-удобно ми е а и е нокът и расте. Не е като да си счупиш крака.

Принцеса, страхотен маникюр! И какъв тен само! Тук вали и нямаме слънце. Цял ден мисля за тебе и те споменавам с добро  #Cussing out - напълни ми се пощата от кандидат-лампаджийки с бюджет 10-15$. Сигурно и твоята  Wink. Извинявам се, че не написах за топовете, но нещо не ми идва музата. А и май няма особена файда хах. Но ще довърша, обещавам. А за лампата - щом тази си ти върши работа няма проблем. Не се кахъри ако не дойде! Ей го 11.11 след 3 месеца.

Два пъти съм поръчвала подозрително евтини лампи и двата пъти не дойдоха. Али ми върна парите. За ибей не знам. Новите продавачи го правят с цел да им се показват поръчки и по-късно хора да видят, че продукта вече са го купували други и да си го поръчат.

За бюджета съм писала - ако ще давате 25 лева за сън9 дайте още 20 и си купете сън1! Спестете от цветни лакове, ресторант, цигари, дискотека, полуфабрикати, газирани напитки или сокчета или каквото ви дойде наум! Гел-лаковете са скъпо начинание. След началните 100-150лв кой знае какви разходи няма. Ето този продавач е от 7г в али и лампата му е на промоция за 45лв

https://www.aliexpress.com/item/SunOne-48W-UV-Lamp-Nail-Polish-D … 9c4e-1aa528a6001a

бамбина, голям кеф е в устето, нали? и как скърца само!

амини, за кутикулите ще е в следващата тема. В тази едвам сварваме с лампите и базите.

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 02:15 от Nevena Virolan

Общи условия

Активация на акаунт