Откраднат живот - тема 19

• 74 911
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На мен друго ми се струва странно - тръбят, че д-р Василев ще се завърне в сериала, а за Биляна и дума не обелват. Нормално и логично е двамата да са заедно в този момент.Thinking
Вероятно ще е по майчинство, ще си гледа бебето в къщи, но не пречи да я дават от време на време. Но всъщност откакто заминаха за чужбина, само Василев даваха, можеше да я покажат бременна на сватбата на Наталия и Калин. Подозирам, че са ѝ прекратили договора и само ще я споменават от време на време...

# 406
Гледам сериала несериозно ако няма какво друго по време на вечеря.Въпреки това май съм единствената разочарована,че Вергов ще участва.
И аз.

# 407
Тук се пишеше, че Александър и Биляна са прекратили участието си в сериала, затова и се наложи така нескопосано да заминат за чужбина, та едва ли ще има сцени с гях занапред.

# 408
Аз страшно се дразня на актьори, които почват сериал и после се отказват..... това е доста досадно, тъкмо си свикнал с дадени герои(хубави,лоши) и те ги разкарат... сериала не е същия

# 409
Тук се пишеше, че Александър и Биляна са прекратили участието си в сериала, затова и се наложи така нескопосано да заминат за чужбина, та едва ли ще има сцени с гях занапред.
Александър каза на едно интервю, че няма да го видят повече в този сериал, защото не искал да си комерсиализира лицето в сериали.
Обаче му отказали голяма поръчка в Англия и явно се е размислил.  Mr. Green

# 410
  • София
Според клюките двамата млади Алексиеви не се понасяли със стария заради простотиите с млади дами и отказвали да снимат с него. Сега, като умря дъртия Генадиев,  Сашо щял да се върне.

# 411
Според клюките двамата млади Алексиеви не се понасяли със стария заради простотиите с млади дами и отказвали да снимат с него. Сега, като умря дъртия Генадиев,  Сашо щял да се върне.
Ами правилно се сърди Сашо.
Сега за нула време дъртия Алексиев ще изхарчи с младото гадже всичките мангизи от наследството.

# 412
  • Там,където се събуждам щастлива.
Парите са си негови и може е да си ги харчи както намери за добре.

# 413
Аз не знам кой ще рискува да наеме младия Алексиев. Толкова некадърен е, че освен с връзки в бг продукция, не знам къде другаде може да работи.
Не се отказаха неталантливите деца на актьори и те да стават актьори. Ми стани един програмист, шофьор на тир, сладоледаджия... Какво се мъчиш, че и другите мъчиш.

# 414
Александър каза на едно интервю, че няма да го видят повече в този сериал, защото не искал да си комерсиализира лицето в сериали.
Обаче му отказали голяма поръчка в Англия и явно се е размислил.  Mr. Green
Точно пък неговото лице ми е толкова неприятно, че хич не държа да го комерсиализира Wink

# 415
Да, това е неизбежното изтрезняване да станеш бързо звезда в чужбина особено при липсата на леснозабележим талант. Не съм очарован от връщането му в сериала, но ще се преживее стига да не акцентират прекалено много на това присъствие.

# 416
Гледам сериала несериозно ако няма какво друго по време на вечеря.Въпреки това май съм единствената разочарована,че Вергов ще участва.
И аз.

+1

# 417
Най-хубавото, което може да се случи на този сериал е да влезе класен актьор като Вергов в него. Така ще гледаме още един добър актьор след Димо. Пък е и секси де...и око ще оплакнем. Очаквам да го играе лош или поне привидно и някоя мадама да разкрие добрата му страна. Ще видим от 12-ти! Stuck Out Tongue

# 418
Секси или не, по-важното е, че ще му разбираме какво говори.

# 419
Интересно ми е кой ще помогне на Вергов да живее. Галя е готина, но заета. Виолета е зла... Наталка е заета
Има още два свободни вече персонажа - Евгения Генадиева и Кръстева Laughing. Може да пресъздадат историята на Макрон Stuck Out Tongue Closed Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт