Откраднат живот - тема 19

• 74 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Има още два свободни вече персонажа - Евгения Генадиева и Кръстева Laughing. Може да пресъздадат историята на Макрон Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Това само като си го представих и ми се догади...

# 421
  • София
Да, но те са САМО с 14-15 години по-възрастни, не с 24

# 422
Стига де, само с Буковска си отива Вергов, ай не го мешайте с бабите, пък били те и с някакви си 13г. по-стари от него. hahaha

# 423
" Не се страхувам от смъртта, страхувам се живота" Или нещо подобно беше? Що за доктор да се страхува от живота. Щом не са вкарали в сериала и прЕателката му, аз се замислям дали ще гледа тоз сезон.

# 424
  • Разпиляна във въображението
Такъв, който не може да се довери на друг, да си позволи да обича и т.н. Така аз си го превеждам.

# 425
На мен това "Не се страхувам от смъртта, а от живота" го асоцирам като да е загубил близък човек и затова не му се живее.

# 426
Има още два свободни вече персонажа - Евгения Генадиева и Кръстева Laughing. Може да пресъздадат историята на Макрон Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Това само като си го представих и ми се догади...
Joy и аз в случая не съм "парле ву франсе" , както  се изцепи  Вождът ... ooooh!

# 427
  • София
На мен това "Не се страхувам от смъртта, а от живота" го асоцирам като да е загубил близък човек и затова не му се живее.
За мен е ефектна фраза, с която да ни впечатлят и да се чудим и чакаме какво имат предвид. 😀

# 428
  • Bulgaria
Може и друго да е -през свободното си време да участва в гонки с мотори ,а иначе да го назначат в болницата  Laughing Laughing

# 429
Е, то е ясно, че е "донор" Юли. Но като доктор може би ще разбърка картите като спечели конкурс за шеф на св.Кирил и от тук нататък ще стане мазало, защото ще го намразят "старите" кадри от болницата и локума вече е готов!
А чуждото тяло ще самият той,  сплотеният колектив няма да го иска. Значи съжалявам само, че няма да гледам Моньо и Деси. Те са ми най - свежи от всички, които останаха, и Йонна , разбира се. Е, ако го сложат в 'удобно" време може и да хвърлям по едно око, де.

# 430
Има Nova Play , ако някой страда за сериала  Joy
Аз този сезон  вероятно ще го следя само  от тук  Peace

# 431
  • There I was on a July morning
За мен е ефектна фраза, с която да ни впечатлят и да се чудим и чакаме какво имат предвид. 😀
+1
Това е и моето мнение. Изобщо не се и опитвам да я тълкувам.

# 432
Има Nova Play , ако някой страда за сериала  Joy
Аз този сезон  вероятно ще го следя само  от тук  Peace
Е как ли па не виснах пред компа и сериал да гледам.  ooooh!

# 433
" Не се страхувам от смъртта, страхувам се живота" Или нещо подобно беше? Що за доктор да се страхува от живота. Щом не са вкарали в сериала и прЕателката му, аз се замислям дали ще гледа тоз сезон.
коя прЕателка визираш? не стоплям?

# 434
Цитат
коя прЕателка визираш? не стоплям?
Предполагам Стефания Колева, а не някое от моментните му увлечения като Радина Кърджилова например.

Общи условия

Активация на акаунт