Откраднат живот - тема 19

• 74 877
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Разпиляна във въображението
Калин пък уж много искаше да се сближи с биологичния си баща, а сега дори не го погледна. И Добрева е абсолютно неадекватна...  newsm78

За пореден път - Калин се зарадва, че ги вижда, предложи да отиде с тях. Баща му не пожела, той бе дистанцирания.

# 511
Да, права си, Мириел.  Peace Превъртях момента със срещата между Калин и Янко и наистина Калин се зарадва. Явно снощи не съм догледала. Мисля си обаче, че Янко не искаше да отблъсне Калин, а да му намекне, че в този момент Наталия е по-важна и трябва да е до нея.

# 512
От бащата-алкохолик очаквах повече човечност и топлота и желание за сближаване.
А той само хладно подаде ръка на истинското си дете.
Само кретен може да сътвори този сценарий.
Филм е, да, но филмите се основават на действителни човешки взаимоотношения.

# 513
  • до една звездичка
Странни хора...
До вчера пълнехте теми с охкания, ахкания и прохълцвания от типа: ах, кога ще почне, ох, нямам търпение, а сега - блудкаж било, двойки за сценарий раздавате!
Майко мила! Ми не го гледайте филма, не е задължително! Или вземете пишете вие сценарии за над 180 епизода, пък да ви видим тогава колко остроумни, логични, последователни и прочее ще бъдете!?
Аман от критикари!

# 514
  • somewhere near the sea
Аз не разбрах Наталия за какво страдаше толкова?

# 515
  • София
Странни хора...
До вчера пълнехте теми с охкания, ахкания и прохълцвания от типа: ах, кога ще почне, ох, нямам търпение, а сега - блудкаж било, двойки за сценарий раздавате!
Майко мила! Ми не го гледайте филма, не е задължително! Или вземете пишете вие сценарии за над 180 епизода, пък да ви видим тогава колко остроумни, логични, последователни и прочее ще бъдете!?
Аман от критикари!
Съгласна съм напълно с горното мнение....едва ли някой чуждоезичен филм е толкова гледан под лупа и обсъждан, обсъждан до безобразност #2gunfire

# 516
  • София
Специално Наталия я разбирам аз, съгласна съм с коментара, че  това със сватбата беше повода, но не и причината за поведението и. Много лоши неща и се случиха и просто се срина в един момент.

Като я гледах Вяра се чудех да не е станало нещо в последния епизод, което да съм забравила, че така да си промени отношението. Явно е много убедена, че Тасев ще стане шеф и си прави, каквото иска.  Thinking

# 517
Ми ние сме предлагали неведнъж сценарии, съвсем безвъзмездно, а и понякога им се получават моментите, тогава хвалим
Хареса ми Кръстева, и Калин
Мисля, че с този епизод приключват старите истории и очаквам от следващия да дойде новото "тяло" и новите интриги
Иначе да, подобна лекарска небрежност обикновено не води до нищо, това е живота в Бг, какво се чудите...цялата случка беше доста добре направена, само дето не се вписваше в образа на Добрева, това дразни

# 518
  • ту тук, ту там
Аз не разбрах Наталия за какво страдаше толкова?

Прочети последния пост на предишната страница на Madame_Butterfly и ще ти стане ясно! 😊

# 519
Не виждам коментари за интимностите между Врабчев и Стаменова. Grinning. Като ги даваха имах чувството, че Врабчев запали цигара, докато Стаменова го обслужваше, ама то не било така Grinning

# 520
  • There I was on a July morning
................................................................
На където и да погледне само ритници от живота.
Наталия има добър и обичащ я съпруг, прилична работа и жилище. С майка и си оправиха напоследък отношенията, освен това, тя се пребори със своята зависимост към наркотичните вещества, което е голям успех.
Поради гореизложените причини не мисля, че животът и е толкова тежък. Вярно е, че има и неблагополучия и проблеми, но на никого пътят не е покрит само с цветя и рози.
Това е моят поглед над нещата.  Peace

# 521
Странни хора...
Аман от критикари!
Съгласна съм напълно с горното мнение....едва ли някой чуждоезичен филм е толкова гледан под лупа и обсъждан, обсъждан до безобразност #2gunfire
Аз пък не съм съгласна с горните две мнения. Именно защото новият сезон така се очакваше от зрителите, трябва да вдигат нивото. Като не могат - да бяха спрели още с края на втори сезон. Първо, че не са съобразили до къде могат да развият сюжетната линия с "откраднатия живот". Ясно е, че подобен сценарии не може да се разгърне в 4-5 сезона, дори при небивал зрителски интерес, защото ще граничи с турско-индийска сапунка. Да бяха помислили над това и заглавието да беше подбрано, така че да може да търпи развитието, което сега правят.
Второто, което мен като зрител ме дразни е нелогичното развитие на повечето образи. Няма лошо Наталия да изпадне в депресия, но поведението на Вяра е в пълна противоположност с образа от миналия сезон. София - какво е това дръпнато отношение към Врабчев? За 40 дни от "гаджосването" им на сватбата как стигнаха до толкова хладни отношения? И защо по дяволите, пак ще правят драма на гърба на Наталия и Калин?
Милошев нали не пропусна да благодари на главния сценарист в На кафе? Вече си мисля, че за друг сценарии благодари. За мен сериалът трябваше да приключи, ако не с края на втория, то поне с края на третия сезон, за да остана с добри спомени. Фен съм на БГ продукциите и за това му давам шанс все още, но все по-рядко го гледам по ТВ. Ако мненията тук ме заинтригуват, си го пускам на запис. Ако - не, пропускам епизода.

ПП. Надявам се Юлиян Вергов да е свеж полъх и да му изградят многопластов образ.

# 522
  • Разпиляна във въображението
Странни хора...
Аман от критикари!

На мен пък ми е интересно как някой влиза в тема и започва да ни размахва пръст. И за сведение има теми, в които се следи абсолютно всичко във всеки епизод. Разликата е, че във всички останали сериали нещата са по-добре сценарично свързани и последователни.
А проблемите с логиката и последователността се решават с една бяла дъска и един черен маркер!

И след като ни изкритикува какви сме, може ли да кажеш нещо ти за серията?

Знаех си, че ще се случи Врабчев и Стаменова. И те на тавана, като влюбени гълъбчета, само дето и тя му се сопна накрая. Всичко сопнати, само Калин се държи. Сашето не го броя, защото може само това да му е участието.

Янко добре го рекна на гроба на Генадиев, за "възмездието".

# 523
  • Пловдив
Не виждам коментари за интимностите между Врабчев и Стаменова. Grinning. Като ги даваха имах чувството, че Врабчев запали цигара, докато Стаменова го обслужваше, ама то не било така Grinning
Laughing Стаменова е пълно дърво!

# 524
  • до една звездичка
Miriel, доколкото ми е известно, за да публикуваш в тема, не се изисква членски внос, или специален статут на "ветеран", който бил списвал n на брой мнения? Или бъркам нещо?

В темата влязах от любопитство. Не очаквах толкова много злостни и хапливи коментари, разбори от типа на кой какво очаквал, как му се струвало по-логично, изтъркани клишета от рода на "многопластови" образи и прочее глупости.

В края на краищата, това, което е наше лично, субективно възприятие за нещата, не е задължително да бъде поведенческа линия - модел. Именно защото е пъстър, неочакван, понякога нелогичен, сериалът продължава вече 4-ти сезон. Който е загубил интерес още след втория сезон, защо продължава да го гледа? И какво полезно би могъл да напише като коментар, се чудя?

П.С. И понеже ме попита - това, което ми се видя странно в снощния епизод, беше факта, че гробовете на двамата професори бяха един до друг. Всичко останало ми хареса и заинтригува. За мен началото бе силно.

Общи условия

Активация на акаунт