Откраднат живот - тема 19

• 74 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, и аз успях да гледам първия епизод чак сега и се включвам с моите коментари за старта Simple Smile.
Според мен сценаристите са се опитали да ни покажат посоката и как се е стигнало до новите сюжетни линии, които тепърва ще развият при героите, но са го направили само за 40 дни и затова според мен ни се струва малко нелогично. Например как само за 2-3 дни от сватбата до погребението на Генадиев, Калин и Наталия започнаха да си крещят и се преобразиха от влюбената и разбираща се двойка в двама много отдалечаващи се един от друг хора. След това на 40тия ден след сватбата на Калин вече не му се прибира вкъщи. Такъв развой на взаимоотношенията в реалния живот отнема поне няколко месеца, ако не години, докато в сериала са ги събрали в 40 дни.
Персонажа на Добрева явно в този сезон ще е по-скоро негативен и ще ни я покажат в друга светлина.
Аз го разбирам така - трябва да направят някаква промяна в образите, за да има нови линии, които да развират, тъй като предишните образи са се изчерпани вече и този първи епизод ни разкрива как се е стигнало до тези промени и какво да очакваме от героите занапред.

и също така искат да покажат деца-гмо. Щото бебето доста едричко. Както се пее в една песен: кога порасна? ей тази работа не ми е ясна.

# 541
  • до една звездичка

Не знам. Питай Евтим Милошев  Wink

# 542
Нали скоро писаха, че Луиза Григорова е бременна и ще търсят възможности да извадят героинята й от сериала. Явно са решили първо да накарат зрителите да намразят Добрева заради поведението й и после ще я самоубият...и всички ще са доволни.

# 543
Или ще я изгонят, но защо така...

# 544
  • There I was on a July morning
Нали скоро писаха, че Луиза Григорова е бременна и ще търсят възможности да извадят героинята й от сериала. Явно са решили първо да накарат зрителите да намразят Добрева заради поведението й и после ще я самоубият...и всички ще са доволни.
Да, това е обяснение в случай, че тя вече не иска да се снима в сериала. И евентуално може да извикат д-р Василев от Лондон, защото нямат коремен хирург.Thinking

# 545
  • София
А Вергов споменавали ли са какъв лекар ще играе?

# 546
А Вергов споменавали ли са какъв лекар ще играе?
Антестезиолог.

# 547
  • Пловдив
на чие място?

Луиза бременна?Изпуснала съм... Grinning

# 548
  • София
Така де, Врабчев цял сезон изкара сам  Laughing
От теб ще чакаме нова поема

# 549
  • There I was on a July morning
Луиза бременна?Изпуснала съм... Grinning
Е, така пише в жълтата преса. Не се знае дали е вярно.

# 550
Ох, имам поема за началото на 4-ти сезон, ама е само "трейлър", нямам време да я довърша, а и чакам доц. Банков да влезе и да ме облее вдъхновителна вълна.

# 551

Само ще я уволнят.

# 552
Ох, имам поема за началото на 4-ти сезон, ама е само "трейлър", нямам време да я довърша, а и чакам доц. Банков да влезе и да ме облее вдъхновителна вълна.
Тръпна в очакване на поемата! 😂 😍 😍

# 553
Понеже в трейлъра я показаха с нарязани вени, затова предположих, че ще е самоубийство. Пък може и да я изгонят от болницата и после да се самоубие...

# 554
  • Разпиляна във въображението
А можеше Луиза просто да не започва сезона и това е. Кому е нужно да се разваля един образ само, за да го разкарат.

Без никаква основателна причина си помислих, че по някакъв начин Вергов и Виолета се познават  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт