Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Хайде отново на екскурзия с героите на Истанбулската невеста...

Квартирата на Фарук....

Цитат

İstanbloom
Esentepe Mh., Kore Şehitleri Cd., 16, Şişli, İstanbul

За фотографии и информацию спасибо: Ольга Павлова

Откакто разбрах за какво става въпрос във фрагмана си задавам един и същ въпрос...на който нямам отговор....
Защо сега Фарук реши, че няма никаква опасност за Сюрея и бебето, което носи...та реши да й каже истината, която криеше като държавна тайна....Нямам логичен отговор на този въпрос...А вие  newsm78
Имам отговори, но......
[/color]

Хайде, Ани, казвай.....

Аз мисля, че заради бягството на Емир се реши да говори със  Сюрея...

# 511
  • Плевен / София

Откакто разбрах за какво става въпрос във фрагмана си задавам един и същ въпрос...на който нямам отговор....
Защо сега Фарук реши, че няма никаква опасност за Сюрея и бебето, което носи...та реши да й каже истината, която криеше като държавна тайна....Нямам логичен отговор на този въпрос...А вие  newsm78
Имам отговори, но......
Ани Heart Eyes започваш да ме ядосваш с това твое ембарго да не пишеш за определени неща от сериала Crossing Arms
моето мнение е, че ножа опря до кокъла и Фарук виждайки реакцията на Емир се уплаши, че ако продължава да мълчи пред Сюрея ще стане още по- лошо....Аз мисля, че и сега по лошо не може да бъде, защото видяхме, че Сюрея не отстъпва и лъжата на Дилара си е лъжа и "окадар" Naughty Joy Joy Joy Така, че да му мислят Фарук и Бегюм...да не станат "битти" за Сюрея Stop да не стане така, че да се наложи Есма Султан да се "моли" на  на госпожа снахата/Сюрея/ в полза на любимия син....

# 512
Деси, Гости - няма две мнения по въпроса, че бягството на Емир предизвика Фарук да предприеме тази стъпка....За да изтрие лъжите с които Бегюм  години наред е пълнила главата на детето....
Но на какво разчита Фарук - на Божията помощ, на късмета, на някакво чудо  или на какво....че няма да се случи това от което толкова много се страхуваше....че може Сюрея да загуби бебето.....А може да се случи и нещо още по-лошо...Ако сега Сюрея направи спонтанен аборт, може никога повече да няма деца - има и такива случай в живота....Залога не е ли много голям.....Ще бъде ли чиста съвестта на Фарук  Thinking и не само неговата...... Thinking Или ще кажат "съжалявам" и с това се изчерпва въпроса.....
Това разбира се са хипотези, но не е изключено да се случат.....Каква ще е вината на Сюрея...единствено, че е обичала и е вярвала, че любовта й е споделена. Въпреки, че беше подложена на терор от страна на Есма султан и не само от нея, но изтърпя всичко стоически заради тази любов.....

PS - а ако дай боже нищо лошо не се случи, както снощи писах на Есма ще й се наложи да да поеме не само своята вина, но и чуждата и да лъже и да маже........

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 15:53 от MAMA-AN

# 513
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Гости HugАни HugДеси HugЛу Hug,благодаря ви за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet bouquet

Днес и аз бях като Лу Hug с пералнята! Joy
Скрит текст:
При изплакването видях,че центрофугата е кратка и помпата нещо не е в ред!Беше към края на програмата!Накрая светнаха червените копчета като аларма,че нещо не в ред!Спрях е извадих дрехите,но имаше малко вода!ММ извика техник!Както предполагах оказа се помпата!Той източи водата и извади от нея една мартеница,малка тел от подплънка на сутиен Laughing!Разминах се само с 20лв. за услугата! LaughingДобре,че моята е в/у плочки и да има вода забърсвам! Peace

Цитат
Злати, има ли нещо ново сложено в програмата на СТАР ТВ  ?
Деси Hug,трябва да свършат сериалите-Кара севда,ДК,ИН(на сезона)!На рекламите при онлайна ще следя за датите,когато пускат фрагманите! Peace
Пускам списък на  всички летни сериали с ГГ и по кой канал се излъчват! Peace
Цитат
1. Ateşböceği / Светлячок- на канале Star Tv
В главных ролях Сечкин Оздемир и Нилай Дениз. Как поговаривают, может занять место суперпопулярного сериала "Любовь напрокат"
2. Сердцебиение / Kalp Atışı – на канале Show Tv
В главных ролях: Гёкхан Алкан и Ойкю Караэль
3. Полнолуние / Dolunay – на канале Star Tv
В главных ролях: Джан Яман и Озге Гюрель.
4. Два лжеца / İki Yalancı – на Kanal D с 4 июля
В главных ролях: Ягмур Танрысевсин и Керемджем
5. Миндаль в сахаре / Badem Şekeri – на канале Fox TV
В главных ролях: Альпер Салдыран и Бурджу Озберк
6. Птицы без крыльев / Kanatsız Kuşlar – на канале Atv с 15 июня
В главных ролях: Мелис Тюзюнгюч и Умит Ибрахим Кантарджилар
7. Гюллю / Gullu – на канале Atv
В главных ролях: Юсуф Чим и Серен Ширндже
8. Сон / Rüya – на канале Show Tv
В главных ролях: Джейхун Менгироглу и Хазал Филиз Кючюккосе
9. Сумасшедшее сердце / Deli Gönül – на канале Fox Tv
В главных ролях: Мурат Уналмыш и Тувана Тюркай
Тук има и кадри от всеки сериал....
линк-https://vk.com/perevodmila?w=wall-111132277_97635%2Fall

# 514
Злати извадила си голям късмет  Peace

Скрит текст:
Добре, че мъжа ти е извикал веднага майстор и си се разминала само с толкова...Никога не пускам сутиени в пералнята - пера ги на ръка....Страхувам се и от машинките на циповете, да не се счупи някоя и когато изваждам прането проверявам дали са на лице....Ако някоя липсва своевременно да търся майстор, че да не стане по-голяма беля....Моята пералня е в  помещение в което има сифон - специално предвидено за перални....Но сифона ми не е много читав и никога не оставям пералнята да работи без да съм си у дома. Моята е много стара и веднъж се беше отворила вратата и водата тече...Излизам от банята и коридора целия във вода -сифона не е успял да поеме цялата вода...Ужас  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Момичета, може да цакам финалния епизод.....Довечера ще разбера дали утре ще бъда командировка или не....

# 515
  • Плевен / София
да се разхладим..
Скрит текст:
.моите мъже в къщи  ядат сладкото от вишни и така....

но аз предпочитам....
Ани, ще съжалявам много ако няма да бъдеш в петък с нас Rolling Eyes
щастлива и усмихната...

и изненадана и наранена...

# 516
Гости - почерпката е страхотна  newsm10 smile3521
За утре пътуването се отлага, но съм на повикване....
Скрит текст:
Дано бабиното сладурче да издържи до петък, пък за следващата седмица няма проблем - ще се гледаме....

Снимките за сезона сигурно са завършили...Аз ли не виждам, или Сюрея я няма на тази снимка  Thinking
Гледайте и вие...дано да я видите....

# 517
  • Плевен / София

Снимките за сезона сигурно са завършили...Аз ли не виждам, или Сюрея я няма на тази снимка  Thinking
newsm12 няма я .....дано просто не се е снимала, а не защото е "духнала" от конака Peace

# 518

newsm12 няма я .....дано просто не се е снимала, а не защото е "духнала" от конака Peace

Joy Joy Joy Joy Joy
Все ми е на ума, че е духнала....И първата любов веднага се е настанила на нейното място Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 519
Погледнах дали не са ни пуснали втори фрагман и дали има промяна при сценаристите, защото ако ще заминавам трябва да се погрижа за нова тема....
Фрагман няма, обаче в актьорския състав са добавили русата фея....

И там ще заложат интрига...Сърцето на Мурат коя ще избере Баде или Зейнеп.... Thinking
Есма султан може да предпочете Баде, че жълтия скорпион  Joy Joy Joy Joy Joy Joy както нарече Зейнеп ще фитилдосва Мурат да ходи по гонки  Thinking

# 520
  • Плевен / София

Joy Joy Joy Joy Joy
Все ми е на ума, че е духнала....И първата любов веднага се е настанила на нейното място Joy Joy Joy Joy Joy Joy
в 12 серия, когато в зимната градина Фарук каза на Акиф и Осман, че Емир му е син....зададе риторичен въпрос "...кого да спася..." дано не е жертвал Сюрея в "полза" на сина си и болната му майка ooooh! ooooh! ooooh!

# 521
Гости

Цитат
в 12 серия, когато в зимната градина Фарук каза на Акиф и Осман, че Емир му е син....зададе риторичен въпрос "...кого да спася..." дано не е жертвал Сюрея в "полза" на сина си и болната му майка

Ако пред него има такава дилема ще  направи точно такъв избор....И ако това се случи за мен сериала ще свърши...Ще го  гледам  само да видя какво е отредила съдбата за Сюрея......

# 522
  • Плевен / София
Гости

Цитат
в 12 серия, когато в зимната градина Фарук каза на Акиф и Осман, че Емир му е син....зададе риторичен въпрос "...кого да спася..." дано не е жертвал Сюрея в "полза" на сина си и болната му майка

Ако пред него има такава дилема ще  направи точно такъв избор....И ако това се случи за мен сериала ще свърши...Ще го  гледам  само да видя какво е отредила съдбата за Сюрея......
+1 защото Сюрея е най невинната в тази ситуация, а Фарук ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 523
Гости

Цитат

+1 защото Сюрея е най невинната в тази ситуация, а Фарук ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Фарук ли  newsm78

# 524
  • Плевен / София
Гости

Цитат

Само Фарук ли  newsm78
от него ще започна, че ми е слабост Wink Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт