MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 693
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
  • Mediterraneo
Сега гледах снощния епизод.

Росица не я харесвам. Прекалено мудна, сякаш незаинтересована, с това нейното авокадо... Че и за кралица на авокадото се самопровъзгласи  Tired  ooooh! Свежа храна, свежи продукти, свежа чиния, свежа салата, а тя самата никак не е свежа, милата. Много изкуствени реакции, особено на спечелването на кутията  ooooh! Дано не спечели тя.

Божана е отвратително нервен тип, прекалено голям нарцис, ужасно лигава и неприятна. Готви, факт, но точно колкото останалите- има и добри, и лоши дни. Вероятно ще спечели тя, направо съм сигурна, целият монтаж на сезона ме навежда на тази мисъл, още от първите предавания заявката беше такава. Дано да греша.

Димитър не знам как точно попадна на финала, но ми хареса как натри носа на Божана, качвайки се първи на балкона  Mr. Green Едва ли ще е победител.

Та изводът ми е- не искам никой от тримата да спечели  Mr. Green Но пък бг формат може да се отличи отново в световен мащаб. Има три вероятности- за първи път в историята на формата печели най- флегматичният и муден участник; или пък най- цапнатият в главата и устата; или пък... най- неспособният играч  ooooh!

Аз пък си мисля, че ще ни изненадат и няма да е тя

bowuu bowuu bowuu bowuu

# 721
  • Испания

# 722
Добре, че ни каза, нали не знаем  Joy

# 723
  • Испания

Сложих резултатите от анкетата. Днес не си пи хапчетата ли?  Wink

# 724
  • Другата България
Сега гледах снощния епизод.

Росица не я харесвам. Прекалено мудна, сякаш незаинтересована, с това нейното авокадо... Че и за кралица на авокадото се самопровъзгласи  Tired  ooooh! Свежа храна, свежи продукти, свежа чиния, свежа салата, а тя самата никак не е свежа, милата. Много изкуствени реакции, особено на спечелването на кутията  ooooh! Дано не спечели тя.

Божана е отвратително нервен тип, прекалено голям нарцис, ужасно лигава и неприятна. Готви, факт, но точно колкото останалите- има и добри, и лоши дни. Вероятно ще спечели тя, направо съм сигурна, целият монтаж на сезона ме навежда на тази мисъл, още от първите предавания заявката беше такава. Дано да греша.

Димитър не знам как точно попадна на финала, но ми хареса как натри носа на Божана, качвайки се първи на балкона  Mr. Green Едва ли ще е победител.

Та изводът ми е- не искам никой от тримата да спечели  Mr. Green Но пък бг формат може да се отличи отново в световен мащаб. Има три вероятности- за първи път в историята на формата печели най- флегматичният и муден участник; или пък най- цапнатият в главата и устата; или пък... най- неспособният играч  ooooh!

Аз пък си мисля, че ще ни изненадат и няма да е тя

bowuu bowuu bowuu bowuu
Е, не се надувай толкова, много хора познахме именно поради същата причина. Wink Hug

# 725

Сложих резултатите от анкетата. Днес не си пи хапчетата ли?  Wink
Е за кво са ни тези резултати  Joy Joy

# 726
  • Другата България
За да се види, че Божанка е очакваният достоен победител, как за какво.BalloonChampagne

# 727
  • София
За да се види, че сме познали победителя. Smileys няколко пъти обясни защо задава въпросите в анкетите по този начин.

# 728
Е хубаво, но и без тази анкета се знаеше и кой ще е и кой е по-предпочитания.

# 729
На кой ресторант е управител Димитър?
В интервюто каза, че е на 4 км, но нещо не намирам такъв.
Може да ми изтрият поста, щото питам простотии не по темата  bouquet

# 730
  • София
Писаха по-назад - Лифт Сопот. Аз намирам това - http://lift-sopot.com/

# 731
В Сопот работи Росица.

# 732
  • София
Да, Как Сийке, права си.  Peace

# 733
Писаха по-назад - Лифт Сопот. Аз намирам това - http://lift-sopot.com/
Това е

# 734
  • В тъмната гора.
Всички се уредиха с работа, но пък и си го заслужиха.
Божана и тя на интервюто в "Тази сутрин" беше с униформа и готвеше в кухня с други готвачи. Къде е това не знам, но явно и тя работи някъде.
Както и да е, тази година всички бяха много креативни и много силни готвачи и заслужено ги лапнаха толкова бързо в бранша.

Общи условия

Активация на акаунт