MasterChef България сезон 3, тема 5

• 88 752
  • 884
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Вие на промото ли се осланяте?  Wink

# 46
Аааа и аз симпатизирах през цялото време на Севда и исках тя да спечели  Peace И в по-старите теми си писах за нея  Rolling Eyes
До тук са печелили фаворитите ми, айде сега пак така, нека Божана спечели  Rolling Eyes

# 47
  • София
утре ли е финале гранде

Да, утре е.  Peace

# 48
Да не изпусна финалната тема bouquet
Според мен, трябва да готвят всички до край, и да се дават точки за всеки кръг, и печели този с най-многото точки. Така може да си бил перфектен през цялото време и на финала да се спихнеш. Дето се вика , и най-простият фасул може веднъж да не се получи както трябва!

# 49
Ще ми се да гласувам за Божана и Димитър, но ме е страх да не се окажат Иван и Росица на финал Twisted Evil Авокадото да е спечелила и Иван  да го е яд, че не е докопал парите. Laughing

# 50
Ще ми се да гласувам за Божана и Димитър, но ме е страх да не се окажат Иван и Росица на финал Twisted Evil Авокадото да е спечелила и Иван  да го е яд, че не е докопал парите. Laughing
Аааа, не  Crossing Arms

# 51
  • В тъмната гора.
Гласувах за Божана и Димитър.
Снимки от финала.

На купона.

# 52
  • София
Коя е русата с късата коса?

# 53
Искам Божана да спечели , независимо срещу кого е във финалната битка.

# 54
Коя е русата с късата коса?
Сигурно някоя режисьорка или нещо подобно.

# 55
Дано тази вечер Иван да отпадне.  Laughing

# 56
  • out of space
Дано тази вечер Иван да отпадне.  Laughing

Ако се вярва на снимките- да.

# 57
 Simple SmileКак то решихте, че го има на тези снимки ли

# 58
Айде Божигол, според мен тя ще спечели, другите не стават за промотиране на мастър шеф, а това е голяма задача за всеки победител.

# 59
  • София
От анонса за тази вечер дават Димитър на балкона как дразни другите трима долу.Явно е спепелил игра и в качен на балкона.Което говори че е финалист.Долу са трима.Може би после печели Божана и за последното място остават да се борят Иван и Росица.Печели Росица.Тя отива на финал, а Иван отива да пише във фейсбуук.
Това е мой сценарии и може да е пълна глупост.

djoleva  - защо да е глупост - много логично си е даже предположението ти Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт