MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 777
  • 884
  •   1
Отговори
# 240
Прочети статията и ще разбереш. Имало е гласуване на Севда в новия ресторант.

# 241
Т.е Росица е победителят на клиентите в ресторанта на Севда през въпросната вечер.
Доста по-различно е от "Победителят на зрителите"  Whistling

# 242
  • София
Във фейсбук някой писал, че Божана не ставала за професионална кухня! А кой е казал,че победителят трябва да работи задължително в кухня или да остане готвач?

# 243
Не мисля че това е начуна за определяне на победител на публиката.Победител/ любимец на публиката трябваше да се определи измежду всички участници чрез гласуване във ФБ или с СМС.
Ама да и е честито на Росица.

# 244
Росица е любимка на медиите, не на зрителите.

Цитат
Представители на българските медии избраха своя любимец в третия сезон на кулинарното шоу "Мастършеф" по bTV. Това е Росица Иванова, а финалната битка за голямата награда предстои утре вечер. Церемонията се състоя в ресторанта на победителя от втория сезон на шоуто – Севда Димитрова.

# 245
Шеф Михалчев в събота в Свищов на фестивала "Орел на Дунава"

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 14:02 от rummi_pl

# 246
Росица е любимка на медиите, не на зрителите.

Скрит текст:
Цитат
Представители на българските медии избраха своя любимец в третия сезон на кулинарното шоу "Мастършеф" по bTV. Това е Росица Иванова, а финалната битка за голямата награда предстои утре вечер. Церемонията се състоя в ресторанта на победителя от втория сезон на шоуто – Севда Димитрова.

Предполагам, че всички можем да четем.
В 24 часа не пише нищо такова - https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6249741
Тук заглавието също е подвеждащо и липсва информация как точно Росица е избрана за "Победител на публиката".
http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/05/30/rosica-grabna-nagradata-na- … masterchef.342607
Дори на наградата ѝ пише "Победител на публиката" , а не на журналистите
Скрит текст:
Всеки сам може да си направи изводите  Wink

# 247
Вярно пише на публиката.
Аз четох статията на БТВ и там пише, че е спечелила наградата на медиите.
Има и видео.
Явно въпросните медии са публиката  Laughing

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/rosica-ivanova-e-ljubimka … a-mastarshef.html

# 248
В началото Божана ме дразнеше с коментарите си, но постепенно ми стана много симпатична. Никога не се скатава, готви си, не се оплаква какво са дали да прави, идейна е и аз поне злоба в нея не улавям. Да, говори, подхвърля това онова, но не със злоба, както са Иван и Димитър. Димитър явно е добър кулинар, но това заяждане не ми допада въобще. Росица...аз съм спокоен човек и не харесвам нерваците, ама тя е свръх спокойствие. Но това е голям плюс за нея, не вярвам да няма напрежение при нея, но се владее, евала за което. Креативна е, ама защо все тя е на балкона и все първо нейните ястия се пробват? И аз мисля, че я лансират. Както и да е, и тримата заслужават, заради труда, който полагат и креативността си.

# 249
защо все тя е на балкона и все първо нейните ястия се пробват
Защото тя е най отзад и за това, преди Петър беше най отзад и той беше първият. Те карат от зад напред.

Радвам се ако Росица е победител на публиката.

# 250
Доста се изненадах като каза,че сам е пожелал да отпадне.Доста голямо самочувствие,поведение тип Б.Б ,но к'во да се прави.Успех!

Това го прочетох във ФБ  в коментарите под интервюто на Иван.
Егати самочувствието, егати чудото.Този човек на 50 г.не се ли усеща че става смешен вече.

# 251
  • Другата България
Доста се изненадах като каза,че сам е пожелал да отпадне.Доста голямо самочувствие,поведение тип Б.Б ,но к'во да се прави.Успех!

Егати самочувствието, егати чудото.Този човек на 50 г.не се ли усеща че става смешен вече.

Иван ли това? Joy Ама разбира се, че сам е пожелал, и то от жена. Его, его, от това отпадна, от собственото си его. Така погледнато да, сам си го направи.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 13:54 от Merri_An

# 252
  • София

На 50 ли е?Аз що си мислех,че е към 60.

# 253

Иван ли това? Joy Ама разбира се, че сам е пожелал, и то от жена. Его, его, та дрънка.
Да Иван.Не съм го цитирала както трвбва, че през телефона ми е трудно, но това е кометар във ФБ и е под публикацията на интервюто на Иван.

# 254
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иван ли това? Joy Ама разбира се, че сам е пожелал, и то от жена. Его, его, та дрънка.

Това е само и единствено, защото е кавалер. Дал е път на дамите.  Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт