MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 698
  • 884
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
Страхотен финал! Заслужена победа на Божана. Единствено ме гложди едно такова съмнение, че Божана не е аматьор... newsm78

# 556
  • Испания
Адски се радвам на напълно заслужената победа на Божана. Не гледах епизода, не съм чела темата. Първото нещо, което направих, като се прибрах вкъщи, да видя последното клипче в сайта.

Да ѝ е честита победата на Божана!  smile3501 smile3501 smile3501

Гледай го непременно. Божана беше страхотна, истинска недостижима фурия.  Heart Eyes Hug

Ако успея тези дни /по Коледа.../.  Hug  Joy

# 557
П.п. Десертът на Димитър е почти 1:1 с този, който шеф Петров поднесе в Черешката миналата зима.
А чизкейка с козе сирене и конфитюр от 1ервен лук е 1:1 към едно с този на шеф Simon Hulstone  - http://www.greatbritishchefs.com/recipes/goats-cheesecake-recipe-red-onion-jam

# 558
  • София
О, не намесвайте само Михалчев с тези момета! Жена му е принцеса, а той е паднал от третия етаж заради нея.

Е това се казва самурай!  Sunglasses

Ина на Михалчев е красавица, по-хубава е от Ангелова и Такева.

И Ангелова е хубава жена. Виктор и той беше правил фойерверки заради нея.  Laughing

# 559
П.п. Десертът на Димитър е почти 1:1 с този, който шеф Петров поднесе в Черешката миналата зима.
Само дето на шеф Петров е класи над този на Димитър. И се полива с топъл сироп.

# 560
Достоен финал. До последно смятах, че Димитър ще победи, защото най ми допадна неговото меню като цяло. Но от друга гледна точка Божана си заслужи тежката корона - а именно трофея на MasterChef. Според мен десерта на Димитър си беше топ, както се вика...

# 561
всъщност Димитър и Роси трябваше да отпаднат още в първия кръг днес. Трябваше да направят хапки, а не предястия.

# 562
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Joy Joy
Ох, разсмя ме. Сигурна съм, че ще успееш, както с всичко останало.  Hug
Много си заслужава. А и сега, като знаеш, че Божана е победителят, слушай какви ги говори Димитър през цялото време, ще ти е още по-весело, отколкото на нас.  Laughing

# 563
  • Испания

Joy Joy
Ох, разсмя ме. Сигурна съм, че ще успееш, както с всичко останало.  Hug
Много си заслужава. А и сега, като знаеш, че Божана е победителят, слушай какви ги говори Димитър през цялото време, ще ти е още по-весело, отколкото на нас.  Laughing

МеееееееееееееееерсОЙ.  Hug Hug Hug След като толкова горещо ми препоръчваш гледането, ще трябва да жертвУВам някоя нощ.  Wink А с Димитър и коментарите му сигурно ще ми е весело, понеже нито той, нито Иван, нито никой друг ме дразнеше в този сезон /Мина Плачковци ме имунизира задълго  Joy/. И си права: като знам кой е спечелил, ще си свиркам и гледам.  Flutter

# 564
Искам да ти кажа, че си идиотка ама ще ме баннат.... Абе Митето да не ти е брат?????
И аз как искам  Twisted Evil
Ама вие сериозно ли? Заради едно телевизионно предаване и само защото някой не споделя вашите симпатии ?! Confused Sad

За финала - оспорван и много интересен беше. Разочарована съм, защото и трите чинии на Димитър бих предпочела, ако трябва да избирам какво да ям. Плюс това имаше и интересни напитки като бонус. Grinning Честито на Божана!

# 565
Някой не беше ли споменал, че Божана, Петър, Куку и Цецо ще отварят ресторант в София? Кой от предишните победители в МШ е правил такова нещо? Божана показва, че освен чудесен готвач, е и чудесен човек и изобщо не разбирам как някой може да каже нещо лошо за нея. Вярно, че не всеки понася подобен характер, но това не означава, че не трябва да й се признае заслужената победа. Димитър въобще има ли някакъв почерк в чиниите? Поне това при Росица присъстваше. Сигурно и на Евгени не му е станало изключително приятно като загуби от Севда, ама я поздрави човека. Димитър с този песимизъм как стигна толкова далеч не е за вярване, може би щеше и да спечели ако не беше такъв.

# 566
Браво за финала! И двамата бяха класи, Но Божана доказа отвсякъде, че е номер 1. През целия сезон се бори и накрая заслужено спечели!
А тая невестулка Димитър, язък му на уменията, как може такава злоба... Щом, за да се изтъкне се опита да показва недостатъци в чинията на Божана, ми е ясно просто що за човек е.. Не може и да губи с достойнство.

# 567
  • София
Много добър финал, а Божана бих казала, че е най-добрата от всички, участвали до момента.

# 568
Браво, много се радвам!
Аз съм от онези, които в началото не можеха да понасят Божана, а подкрепяха безусловно Иван, но с течение на трите месеца, опознавайки участниците, нещата се обърнаха! За разлика от миналата година, този път супер се изкефих на финала!
За Димитър .... класата си пролича. По-скоро - разликата в класите. Той бълваше само буламач по Божана, а накрая тя не му отвърна със същото, а му благодари, че я е ръчкал през целия сезон, и така я е нахъсвал.
Нямам търпение за следващия сезон!

# 569
Не ми беше фаворитка, но се радвам за победата й. Мастър Шеф е може би единственото състезателно предаване излъчвано у нас в което жените победители са повече от мъжете Grinning. Това е чудесно в предвид колко ни подценяват в различните формати по телевизиите. Все сме незаслужили, все мъжете ни били превъзхождали и куп такива глупости. Дано догодина отново спечели жена Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт