MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 683
  • 884
  •   1
Отговори
# 540
  • В тъмната гора.

Преди има няма няколко минути го пусна Карина в профила си...

# 541
  • Пловдив
От утре почвам да готвя. Ще започна с овкусяване на репички.  Flutter

# 542
  • Испания
Адски се радвам на напълно заслужената победа на Божана. Не гледах епизода, не съм чела темата. Първото нещо, което направих, като се прибрах вкъщи, да видя последното клипче в сайта.

Да ѝ е честита победата на Божана!  smile3501 smile3501 smile3501

# 543
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Адски се радвам на напълно заслужената победа на Божана. Не гледах епизода, не съм чела темата. Първото нещо, което направих, като се прибрах вкъщи, да видя последното клипче в сайта.

Да ѝ е честита победата на Божана!  smile3501 smile3501 smile3501

Гледай го непременно. Божана беше страхотна, истинска недостижима фурия.  Heart Eyes Hug

# 544
  • София
Голям праз като не я поздравил Димитър! Mr. Green Whistling Whistling Whistling

Така е, ама грозно си беше. Не е никак мъжко.
Ми той се показа какъв е. Не съм и очаквала да я поздрави.
Все тая.

Но тя му благодари, беше много достойно. Божана винаги е била критична към себе си, но и признавала успехите на другите.

# 545
Какво грозно поведение от Димитър.Изключително жалък мъж-комплексар.Някои хора толкова си могат.А можеше просто да мълчи и да не се излага така.Много ми хареса коментара на Петър от балкона,че ястията на Божана никой не може да ги повтори,най-вероятно и тя самата.Това е истински виртуоз в кухнята и роден талант.Или го имаш,или не.

# 546
  • До морето
Лелееееее, като се сетя да Симеон и неговата паста и Севда с нейните студени супи - до Божана изглеждат като да са готвили в час по трудово  Laughing

Извънземна Божана!!!! Дано да яхне вълната и веднага да отвори нещо!

П.п. Десертът на Димитър е почти 1:1 с този, който шеф Петров поднесе в Черешката миналата зима.

# 547
  • В тъмната гора.

О, не намесвайте само Михалчев с тези момета! Жена му е принцеса, а той е паднал от третия етаж заради нея.

Ина на Михалчев е красавица, по-хубава е от Ангелова и Такева.

# 548
Още в първата тема, в началото на сезона пуснах публикация от сайта Фрог, където пишеше за уредената й победа и почерпката в ресторант Wink, който му се търси ще си го намери.

И откога Фрог е единица мярка за достоверност?
Ами как няма да напишат, че е победител, като тя още на кастинга даде заявка с 9 компонентен десерт с тиква.
Ми извинявай, ама другите директно ги вкара в 9-та глуха  Laughing
И мен да бяха питали, щях да им кажа, че Божана ще победи.

# 549
 наистина Божана е невероятна освен това има и харизма в нея просто привлича хората  Hug Hug Hug

# 550
  • В тъмната гора.

П.п. Десертът на Димитър е почти 1:1 с този, който шеф Петров поднесе в Черешката миналата зима.

За това ли Петър го нарече плагиат? Значи е откраднал идеята от друг готвач.

Пешо ми е много симпатичен, става ми все по-симпатичен, направо му станах фен. Страхотен човек с точен бизнес нюх, много трезво и правилно мислещ.

# 551
  • До морето
На шеф Петров беше мандарина в шоколодовата сфера, на Димитър с портокалови корички и розАва (100 пъти го каза така) вода. Начинът на презентация с разпукването на шоколада също е 1:1.

# 552
  • Пловдив
Божана не се страхуваше да показва емоции. Не се страхуваше от провал. И не спестяваше нищо на никого. Но не го правеше с комплексарския и мижитурски маниер на Димитър. Интелигентно момиче е, с размах и въображение, с класа. Достоен победител.  chef

# 553
Да ,точно мижитурка е думата която най-описва Димитър.Толкова не-мъжко!
ПП:Знаех си,че съм виждала сферите някъде.

# 554
Димитър с какво настървение хапеше Иван за същото поведение, което демонстрира и самия той. Може би затова двамата изобщо не се понасяха - виждат собственото си отражение един в друг, а то изобщо не е красиво.

Общи условия

Активация на акаунт