MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 619
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
  • Другата България
Едва сега изгледах Димитър в "Тази сутрин". Та какво каза за моя "любимец" Иванчо - още в началото на снимките Иван отишъл при него и му казал "забранявам ти да ми говориш, нито си ми на парите, нито на...."   Shocked, да се чудиш ли, да се смееш ли...оттук тръгнали техните пререкания и заяждания на дребно и не чак толкова.

# 736
  • София
Да, да... то винаги е така в живота. Седиш си ти, нищо лошо никому не правиш и ей така от нищото идва някакъв чичак и ти казва "забранявам ти да ми говориш, нито си ми на парите, нито на...."
И ти не можеш да разбереш защо.... Защо ти? Защо на теб?   Outta Joint

# 737
  • Другата България
Само преразказах, и ако е било така - не съм изненадана. Допускам го от Иван, въпреки, че и Димитър не беше цвете за мирисане.

# 738
  • София
Да, аз гледах предаването още в деня на излъчването и го чух. И още тогава това изказване на Димитър ми се стори нелепо.

# 739
  • В тъмната гора.

# 740
Нито в ресторант на Севда бих отишла, нито където ще готви Димитър.

# 741
Леле, Михалчев в реклама на кренвирши.... Rolling Eyes

# 742
Абсолютен сладур е и там.

# 743
Абсолютен сладур е и там.
Да.
Много ме е яд, че така го обидиха със скандала с Община Свищов. И децата лъгали чета. Фейса му бълва.

# 744
Денси, какво точно е станало.
Не се разбра, казаха само че няма да дойде и толкова.
Още ме е яд, че станах рано в дъжда. А малката беше много разочарована.
Отивам да му търся фейса.

# 745
Оу, виж му фейсбука там пише всичко много е дълго за преразказване.  Hug
Съжалявам, че сте разочаровани.
https://www.facebook.com/excessus83?fref=ts

# 746
Благодаря за линка.
Не мога да пиша под публикацията му, явно профила е заключен.
Хубаво е да не оставя нещата така и да даде гласност на случая. В момента всички си мислят, че той е несериозния и просто не се е появил. Дъщеря ми например вече не иска и да чуе за него. А до онзи ден ме врънкаше да ходим до София, само за да посетим ресторанта му.

# 747
  • Майничка
Един тест за мръвкари https://www.buzzfeed.com/robinedds/can-you-identify-these-meats- … _share#.mqkoeld3D

Скрит текст:
You got 9 out of 10 right!

# 748
И аз 9 от 10.  Simple Smile

# 749
  • София
На мен много ми харесват тези изпитания в Мастър шеф, когато трябва да разпознават определени храни.

Аз направих 10 от 10  на този тест, забавно беше, но бяха дали много подсказки, щом и аз успях, а не съм готвила половината и не съм добра кулинарка.

Общи условия

Активация на акаунт