С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 037
  • 803
  •   1
Отговори
# 105
Ти каква конкретна намеса предлагаш?

Ами, не знам, затова и питам.

# 106
И аз не се сещам за намеса, която би имала реален ефект. Всичко, което ми идва наум, би било изпускане на парата и събрания яд, но без да постигне търсения ефект.

# 107
Ти поне тиган имаш.  Mr. Green

# 108
Срещу глупост никой  няма шанс.
Надявам се такова да не ми е наблизо.Не  смея  да кажа,че няма да се срещна ,но се надявам.
А скоро мина  пред очите ми  инфо,че болестите идват от запад ,където се концентрираха едни  гости ,посрещнати с  прегръдки.Не ваксинирани масово. И тук три случая  на морбили са от деца ,не ваксинирани и вписано ваксина.Че  се спомена  някаква да търси лекар да впише ваксина без да слага.Такива три деца са болни  напълно,изцяло ,тежко  и  аз не знам как да го напиша,без защита.
Пу пу в пазвата и да пази господ ,такова трудно увира.

# 109
  • Бургас
Как`Сийке, труден въпрос поставяш. Ако ми се падне такова чудо, което би застрашило директно здравето на детето, сигурно ще реагирам някак. В такива случаи приемам опит за намеса от страна на свекърви и тъщи. Дано не изпадам в такива ситуации, но ако ми се случи, пу-пу, може би ще постъпя според чие дете е майката-идиотка Laughing Ако е дъщеря ми, ще й насвия сармите. Ако ми е снаха /засега няма опция да имам такава, момиче имам, но все пак.../ ще загрея врата на сина си да вкарва жена си в пътя.
Не съм чела темите, за които говориш, но изпадам в див бяс от подобни идиоти. Тук слагам и веганите и антиваксърите и всякакви такива. Да ме прощават потребителките, ако има такива в темата.

# 110
Научих от млада майка на опашката в детската кухня преди година,  че  при шарка се прави пита, намазана с мед.  Аз не съм го правила за внук ми, а малката още не се е шарила. За нея непременно ще направя.
Иначе чак такава идиотка не съм срещала или чувала.

Как Сийке, искрено  благодаря за защитата!

За протокола -личната ми  пенсия  е 520 лв. + още  една сума като добавка за починал съпруг.  Освен това често замествам, за което ми се плаща  +  доста  прилична сума от частни уроци. Мога да си купя всичко и да отида, където пожелая.  За мен е важен жеста. И да , щастлива съм от този и всеки друг жест.
Който иска, нека  си връща подаръците от децата. Аз си ги приемам с радост, независимо малка или голяма е стойността им.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 21:37 от K.A.G.

# 111
Как' Сийка даде пример със съвсем реална тема от днес. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=979759;topicrefid=16 Ако е човек, склонен да се вслуша в съвет, бих дала. Ако е някоя надъхана и безмозъчна, и да се пъна, и да не се пъна резултатът ще е нула.

# 112
Аз не разбрах лаптопът от синът ли е или и от двамата със снахата Wink
Подаръците са хубаво нещо. Ние си разменяме по-символични неща. Родителите ни биха се притеснили, ако им подаряваме нещо по-голямо. Ние сме се разбрали с тях и те да не ни подаряват големи неща.
Важно е при необходимост да сме на линия и като се видим да се радваме на компанията си.

# 113
Ужас Уиш, това не го пожелавам и на най-големия си враг. Обикновено до такава близост, освен с интимен партньор се стига при сериозно заболяване.
Виж, нямам проблем да се кисна в басейн и да лоча коктейли със снахата, че и с майка и.

От една партия ще сме.  bouquet

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 00:22 от Анонимен

# 114
  • Варна
Позорно ще си призная, че голямата като и видях първата пъпка и дадох три лъжички червено вино смесено с половин лъжичка захар леко затоплено. След час всичко изби.Можете да ме разпнете на кръст.

# 115
Не мисля, че лъжичка вино е проблем. Но мазането с ракия е брутално.

# 116
  • София
Аз не разбрах лаптопът от синът ли е или и от двамата със снахата Wink
Подаръците са хубаво нещо. Ние си разменяме по-символични неща. Родителите ни биха се притеснили, ако им подаряваме нещо по-голямо. Ние сме се разбрали с тях и те да не ни подаряват големи неща.
Важно е при необходимост да сме на линия и като се видим да се радваме на компанията си.

Ха, ти пък защо се вълнуваш от това, като при всеки удобен случай обясняваш как твоите роднини пристигат у вас и са твоя грижа, а мъжът ти води детето при своите родители да го видят?
Няма лошо, щом така сте си поделили отношенията и грижите, но е грозно да търсиш под вола- теле.

Различните родители се притесняват от различни неща- вашите от това, да ви подарят нещо по- голямо, та и затова- вие да не направите нещо реципрочно. Peace

# 117
  • Варна
Като се сетя как болеше и сърбеше едновременно изтръпвам при мисълта. За протокола разболях се две седмици след нея и на дърти години се докарах като петниста хиена.

# 118
  • София
Ужас Уиш, това не го пожелавам и на най-големия си враг. Обикновено до такава близост, освен с интимен партньор се стига при сериозно заболяване.
Виж, нямам проблем да се кисна в басейн и да лоча коктейли със снахата, че и с майка и.

От една партия ще сме.  bouquet

Скрит текст:
И нашите майки точно в момента това и правят. beer3 food010 lalalala cheers
И няма да се хвалите, че ви мият краката?!?

П.П. Веселка, лаптопът може да е от другия син, неженения. Ако е от женения, да, доста тенденциозно пропуска снахата. Което, при КАГ, не би ме изненадало.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 22:03 от milenaka

# 119
Абсурт, чети внимателно. И при двата комплекта родители ходим ние, като със свеърите аз се виждам основно по празници, а мъжът ми им води детето когато иска и има възможност. Майка ми идва само ако ще гледа детето и ние сме на работа.
Вълнувам се, защото ако работя наравно с мъжа ми и се окаже че с общия бюджет само сина и и подарява лаптоп нещо не е много коректно.
Обичта и уважението не се измерват с направени подаръци, а с отношение и човек да е на линия при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт