С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 029
  • 803
  •   1
Отговори
# 60
Е, тогава ще се похвалиш, че снахата те е изкъпала.
Да, ама друго се е снахата да те изкъпе на СПА.

# 61
Свекървата си има една дружка, която само дудне по адрес на сина и снахата, защото не я оставят тя да води парада. И като рекла на свеки да се оплаче и тя нещо....чудила се мойта и накрая се ожалила кви сме гадове и само готвим разни неща различни от нейните.
Едни се хвалят, други реват...

# 62
  • при късмета
Дали ще е интересно да се организират свекървенски състезания по оплакване и хвалене  hahaha

# 63
Е, тогава ще се похвалиш, че снахата те е изкъпала.
Да, ама друго се е снахата да те изкъпе на СПА.

Да,  друго си е!
Дано и теб някога те къпят така снахите!

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 14:34 от K.A.G.

# 64
Е, пак ли се почна? Недейте с лошо Peace

# 65
Е, пак ли се почна? Недейте с лошо Peace

Аз не казвам  нищо лошо. Пожелавам й да има грижовни снахи.

# 66
Не, мерси. Те ще се гърчат с ипотека или наем, а аз ще си харча пачките по СПА.  Mr. Green

ПП - ако имаш предвид другото къпане, трудно ще ме клъвнеш. Бачкала съм в ромската махала, ако клетви и пожелания стигаха, ехееее... Да съм се свършила отдавна. Тя и КАГ се мъчи така да пожелава, ама аматьорска работа е това, чували сме къде-къде по-интересни.

# 67
Имам предвид точно къпане на СПА, пък ти ако си мислиш друго, си е твой проблем.

А и те "проклинам" да отгледаш и ти синове, които да ти подаряват за ИД  лаптоп.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 15:20 от K.A.G.

# 68
  • София
Свекървата не е толкова стара, нито болна, та да не може да се изкъпе сама. Разстоянието е около 20км.
Тя иска да превъзнася снаха си как се грижи много за нея. Може дрехите да не са били до там чисти, не съм била там, но в същото време петни себе си.
Току що ми обяснява как пък внучката и измила краката в банята на село. Жената тръгнала снощи за банята, ама то дет'ту и казало аз чи аз бабо и ѝ измила краката. т.е тя може, ама те от голяма грижа за нея. Хвали ги жената, но аз не вярвам, като познавам девойчето да е истина. Ще има друг бисер,когато се видим следващия път си мисля.

Абсолютно. Толкова ли не се усеща?

# 69
Аз не държа да ми подаряват лаптоп  Laughing

Важно е да възпитаме добри и отговорни хора и когато се видим, да сме си мили.

# 70
Ами, КАГ, за мен уважението не се изчерпва с материалностите, но всеки с приоритетите си все пак.

Аз пък си пожелавам някой ден да не смятам, че съм отгледала син, за да ми подарява нещо.

# 71
  • Бургас
Еххххх, горкани ние с дъщерите, като си нямаме синове, на които да разчитаме. Да взема да се напъна за едно момче ли, що ли? Ясно, че щерката ще води сватята на СПА, ами аз, аз горкана? Не може да си ходя така необгрижена на стари години..... Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже.....

# 72
Аз прочетох да се набляга от КАГ, че синът е подарил лаптоп. Чудно ми е със снахата с отделни бюджети ли са или просто е по - коректно да каже "сина и снахата ми подариха лаптоп".

# 73
На мен ми е по-скоро интересно, че се приема като някаква страхотна облага подаряване на СПА или компютър.
Повечето ми познати, редовно изпращат и родителите и от двете страни на почивки и екскурзии, а за закупуване на дребни неща, дори не се споменава.
Сега, когато финансите са ограничени е нормално да няма подобни, но то тогава не вярвам и родителите да очакват, а по-скоро ще се притесняват за децата.

# 74
На мен ми е по-скоро интересно, че се приема като някаква страхотна облага подаряване на СПА
Виж сега, облагата е снахата да ти стане персонален теляк в СПА-то.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт