Астрология - 9 тема

• 44 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Maya bee,мерси за интересното видео,въпреки че  съм сбъркала  в поста си-транзитния ми Уран попада в моя 7-ми дом:)

# 646
Maya bee,мерси за интересното видео,въпреки че  съм сбъркала  в поста си-транзитния ми Уран попада в моя 7-ми дом:)

Нищо де , пак е Уранова ситуацията - виж неговия къде и как се аспектират.  Wink

# 647
Момичета, наскоро чух от астролог, че когато Юпитер е в Скорпион, не е препоръчително да се жениш, защото Скорпион предразполага към кризи. И затова е по-добре да се изчака, докато е по-добре разположен, тоест 2019, когато вече ще си е в знака - Стрелец.

Вие какво мислите за това?  newsm78

Отделно ако приемем, че двойката иска само църковен брак, който дефакто няма юридическа стойност и не се подписва нищо, тогава датата има ли толкова значение?

Нищо подобно. Дали ще има криза или не, зависи от личния хороскоп - с това трябва да се съобразявате най-вече. Юпитер в скорпион би повлиял положително като цяло на водните знаци.
Има ли такова животнУ като църковен брак без граждански? У нас, май не...

# 648
Момичета, наскоро чух от астролог, че когато Юпитер е в Скорпион, не е препоръчително да се жениш, защото Скорпион предразполага към кризи. И затова е по-добре да се изчака, докато е по-добре разположен, тоест 2019, когато вече ще си е в знака - Стрелец.

Зависи какво ти аспектира. И като цяло каква е динамиката на хороскопа по това време. В Скорпион по кой Зодиак? Реално той ще е в сидерични Везни – знак, свързан с брачни и договорни отношения. Независимо през кой Зодиак го гледаме, по една позиция в знак не бих правила такива заключения. Странно е, че го прави практикуващ астролог. Но в тия среди вече нищо не ме учудва.  ooooh!

# 649
Здравейте! От известно време ви чета, от както съм у дома, и ми е интересно. Занимавам се с астрология и ми е хоби. По отношение на Юпитер в Скорпион, не виждам нищо притеснително, особено ако е в 7 ,9 или 11 дом за женитба. Юпитер разширява, а в при Скорпион може да направи по-интензивни и силни чувствата.А за сключване на брак независимо какъв църковен или не, Меркурий, Венера не трябва да са ретроградни. Меркурий, заради общуването и документите, а Венера заради романтиката и разбирането.

# 650
Сотис, Грийн благодаря  bouquet

При мен лично Скорпион е 3Д, там седи и ретро Плутон - на трон.

Аз съм водна зодия. Плутон ми е опозе на Венера от 9, но прави и тригон към Луната и СЛВ в 7Д, както и секстил към Марс и Нептун от 5Д.

При мен 4Д е управляван от Стрелец, а Юпитер ми е в 9. Когато транзитния си навлезе в знака, ще бъде ъглов, което подсилва влиянето още повече.
Дали това не е имала предвид, когато е казала, че е по-добре да се изчака този период?  newsm78

# 651
Освен това съм забелязала, че важните неща и избори в живота се случват често при транзитен Юпитер в ъглов знак от натална Луна. Независимо, че това могат да бъдат и напрегнати аспекти – квадратура или опозиция. Но по един транзит на Юпитер никога нищо не се предсказва, тъй като това е доста двойнствена планета – напр. при негов транзит през изгряващия знак за един може да бъде сватба, а за друг брадва. Ако такъв транзит се засича с кофти дирекции, бих внимавала повече.

В античността транзитите далеч не са били приоритетна техника за изготвяне на прогноза. Използвали са примарни дирекции, профекции, фирдари, слънчева революция и други методи. А не Юпитер във Везни – сватба, Юпитер в Скорпион – брадва.  Laughing

# 652
Тъй като и грам понятие си нямам от Астрология.Аз не се занимавам с нищо свързано с Астрологията,но пък си търся Астролог (мисля,че го открих в тази тема) .. пп по последните коментари исках само да вметна един цитат,който вярвам,че може да подейства позитивно и стимулиращо "Любовта ще спаси света" Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 16:30 от Krasiiii

# 653
Освен това съм забелязала, че важните неща и избори в живота се случват често при транзитен Юпитер в ъглов знак от натална Луна. Независимо, че това могат да бъдат и напрегнати аспекти – квадратура или опозиция. Но по един транзит на Юпитер никога нищо не се предсказва, тъй като това е доста двойнствена планета – напр. при негов транзит през изгряващия знак за един може да бъде сватба, а за друг брадва. Ако такъв транзит се засича с кофти дирекции, бих внимавала повече.

В античността транзитите далеч не са били приоритетна техника за изготвяне на прогноза. Използвали са примарни дирекции, профекции, фирдари, слънчева революция и други методи. А не Юпитер във Везни – сватба, Юпитер в Скорпион – брадва.  Laughing

Да, аз съм много далеч от мисълта, че само по един транзит може да се каже какво/що, но ми направиха впечатление думите, че като цяло Юпитер в Скорпион може да предразполага към кризи в отношенията/брака и затова исках да го коментирам.

При мен лично Юпитер в Скорпион може да не е толкова зле, защото аз имам доста вода и земя в картата и предполагам, че по-скоро ще подкрепя отколкото да пречи ама пак - няма как да зависи от 1 аспект.

Аз си мисля, че тя по-скоро като е погледнала и 2-те карти, е видяла, че като цяло, 2019 е по-благоприятна.
Момчето има Юпитеров възврат тогава и при 2-та ще е в ъглов дом, при мен в 4, при него - в 7.

Друго, което се сещам, е че според нея, когато се определя дата за брак, е добре прогресивната Луна да е в съвпад със Слънцето.

При мен сега предстои едно прогресивно новолуние, което след това няма да се повтори за дълъг период от време и е добре важните неща и решения да се взимат след него, тъй като ако е преди - се обричат на неуспех.  Thinking

# 654
Юпитер в Скорпион евентуално би могъл да провокира криза в брака, ако минава в съвпад, а понякога и в опозиция с неблагоприятно аспектирана планета в 8 дом. Например ако имаме Луна там или Марс. Освен това Юпитер като промисор действа в зависимост от силата си на влияние в натала – гледаме там как е поставен.

# 655
  • SF

При мен 4Д е управляван от Стрелец, а Юпитер ми е в 9.

Ооо, Адри, ти затова си в чужбина! А семейството, в което си родена, къде е - в България или извън страната?

# 656
Юпитер в Скорпион евентуално би могъл да провокира криза в брака, ако минава в съвпад, а понякога и в опозиция с неблагоприятно аспектирана планета в 8 дом. Например ако имаме Луна там или Марс. Освен това Юпитер като промисор действа в зависимост от силата си на влияние в натала – гледаме там как е поставен.

Ами да, ще мине в съвпад с ретро Плутон, който е опозиция на Венера от 9.

Есме, в чужбина съм да, семейството ми също беше тук, сега е 50-50 - едната част си отиде в БГ, другата остана.  Peace

# 657
Ти имаш и съвпад Венера/Юпитер в 9 дом – това не е позиция, която да предразполага към кризи. Но сам по себе си този фактор не е достатъчен за оценка на бъдещия брачен живот.

# 658
Ти имаш и съвпад Венера/Юпитер в 9 дом – това не е позиция, която да предразполага към кризи. Но сам по себе си този фактор не е достатъчен за оценка на бъдещия брачен живот.

Ами в астрото не ми показва, че Юпитер и Венера са в съвпад  newsm78 Орбиса е доста голями не показва аспект между тях  Thinking

Аз да ви кажа честно много исках да се омъжа 2017, тоя Юпитер във Везни доста ме поблазни, защото нали спомага за отношенията бла, бла.
Ама ето, не ми е писано.
Кризите предстоят при мен, този месец ми започна кофти, нещата хич не са ок, в личен план също, така че и Сатурн ще ме почне скоро, ще се "завърне" и както е в съвпад с Уран, квадрат със Слънцето, изобщо не искам да знам какво ме чака. А и това прогресивно новолуние, за него не съм и чела ...  Tired

# 659
Те са в един знак и дом по античната, действат заедно. Пък и не са на 20 градуса един от друг, за да кажеш, че просто е знакова позиция.

Общи условия

Активация на акаунт