Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 289
  • 830
  •   1
Отговори
# 660
Извинявам се, че не е по темата за Амазон, но пускам линк към доста изгодни ножчета за бръснене Жилет. При поръчка над 10 паунда доставката до адрес в Англия е безплатна: http://www.superdrug.com/Gillette/Gillette-Fusion-Manual-Blades-x-4/p/305960
От ножчетата няма да се възползвам, но има мляко Хип на добра цена и искам да взема, обаче не мога да се регистрирам в сайта.... Вие как поръчахте, като гости ли? Не ми приема адреса на Габко

# 661
  • Бургас
Раница Schneiders 10.40 евро - https://www.amazon.de/Schneiders-Vienna-42185-70-Rei%C3%9Fversch … 6M96Y2J0DR744T618
Дори с доставката от 4.90 мисля, че цената е добра.
Супер, Peace само дето е лилава... аз търся за момче.

На последната снимка изглежда синя и пише че е за момче. Но какъв е реалния цвят не знам.

Един комплект за момиче - https://www.amazon.de/dp/B008D21MK4/ref=twister_B00V67W5MW?_enco … g=UTF8&psc=1#

# 662
Извинявам се, че не е по темата за Амазон, но пускам линк към доста изгодни ножчета за бръснене Жилет. При поръчка над 10 паунда доставката до адрес в Англия е безплатна: http://www.superdrug.com/Gillette/Gillette-Fusion-Manual-Blades-x-4/p/305960
От ножчетата няма да се възползвам, но има мляко Хип на добра цена и искам да взема, обаче не мога да се регистрирам в сайта.... Вие как поръчахте, като гости ли? Не ми приема адреса на Габко
Като гост. Ползвам Габиели и прие адреса.

# 663
  • София
Като гост. Ползвам Габиели и прие адреса.

Аз се регистрирах с адреса на GGBG и нямах проблем.

# 664

Аууу, ми той направо страхотен!   Как да се удържа?!?
 Thinking Ще ни влезе в употреба чак след още 1 година  Thinking

# 665
  • Бургас

Е, хляб и вода не иска. Mr. Green Раницата на бъдещия ми първолак е купена ноември 2016 и беше един от коледните подаръци. Grinning
И на мен много ми хареса, за това споделих. Като гледам цените на други комплекти от марката излиза много изгодно. За стотина лева пълно оборудване.

# 666
Здравейте момичета,

имам нужда от малко помощ. Поръчах си една хранителна добавка от немския амазон и сега очаквам да ми я доставят. Вече мина цяла седмица, а пратката все още я няма. Трябва да бъде доставена с Royal mail, не мога да се ориентирам обаче коя куриерска фирма в България ще ми я достави. Някакви напътствия, от вече купувалите от амазон  bouquet?

# 667

Е, хляб и вода не иска. Mr. Green Раницата на бъдещия ми първолак е купена ноември 2016 и беше един от коледните подаръци. Grinning
И на мен много ми хареса, за това споделих. Като гледам цените на други комплекти от марката излиза много изгодно. За стотина лева пълно оборудване.

Говори ми, говори....  bouquet 

# 668
  • София

Ама тя тая раница не е ли умалена за 1лак? Нали,  уж , трябвало да е поне 43 см висока да им се събират Блок Номер 4 . Или аз бъркам нещо  newsm78

# 669
Ние имаме същата раница, разликата е че е с друга картина и без аксесоарите, вече година носене, нямам никакви забележки, като изпера е като нова, и ученичката е доволна  Peace
Купих я също 1 година по-рано   Wink и добре, че защото годината, когато трябваше да се купува бяха доста скъпи, а аз бях подготвена  Peace Peace Peace

# 670
  • Бг
Здравейте момичета,

имам нужда от малко помощ. Поръчах си една хранителна добавка от немския амазон и сега очаквам да ми я доставят. Вече мина цяла седмица, а пратката все още я няма. Трябва да бъде доставена с Royal mail, не мога да се ориентирам обаче коя куриерска фирма в България ще ми я достави. Някакви напътствия, от вече купувалите от амазон  bouquet?

Търси я в пощата. Роял мейл са английските пощи. Една седмица ми се струва малко време за доставка.
Каква дата на доставка е дадена в поръчката ?

# 671
  • Luxemburg
И дъщеря ми е със същата раница на Самсонайт, но с друга картинка. Вече 3та година е с нея и догодина пак ще е така. Препоръчвам за тази цена. И аз я взех толкова от склада преди 4г. Иначе целия комплект е около 120€. Купих и отделен сак за плуването/физическо, че с торбичката не е удобно ако ще се носи всяка седмица от къщи. А пък моливника е страхотен. Пълен беше с всичко което ни беше поискано от учителя. В другия несесер сложихме флумастрите. Още не сме подносили портмонето, тъй като не й давам пари за у-ще. Стои си още опаковано.

# 672
Здравейте момичета,

Търси я в пощата. Роял мейл са английските пощи. Една седмица ми се струва малко време за доставка.
Каква дата на доставка е дадена в поръчката ?

Датата на доставка е дадена 23.06.17 г. Тогава да не бързам, а да изчакам да мине датата на доставка и ако не е дошла тогава да питам в нашите пощи?

# 673
  • Варна
Днес беше странен ден. Получих часовник на МК поръчан февруари и отписан отдавна.
Абсолютно не мога да си вляза в профила във випа, постоянно не ми приема паролата и генерира някакви 6 цифрени кодове с които нищо не се случва. Tired
Бях споменала и че имам пратка в Габко, а не чакам нищо. Отворихме я там на място и си се оказа моя .... от ибей, поръчано пак много отдавна до немския адрес,ч е до БГ не доставяха и тотално забравена от мен.
Старост - нерадост. Crazy

# 674
  • София
ами честито за часовника...   Hug
аз днес имам 2 мейла от испанците... имам 2 неизпратени продукта, с крайна дата на доставка днес... уведомяват ме, че удължават срока за доставка на 27,06-3,07... дано все пак изпратят нещата...

Общи условия

Активация на акаунт