Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 477
  • 567
  •   1
Отговори
# 375
Честито Румя! Да е жив и здрав! Много да радва мама и тати!

# 376
  • Sofia, Bulgaria
При мен беше със секцио,  предния ден уговприхме дата. Тегавичко е,  поне според мен. И по време на операцията,  а след това идват болките и раздвижването. Но щом ви дадат бебетата,  ще забравите за болките. И не забравяйте....не се залежавайте,  дори много да боли,  раздвижвайте се! 
Успех на всички! Simple Smile

# 377
  • Русе
Честито на Руми и Маменцето! Да са ви живи и здрави дечицата, да растат безгрижно и да са късметлии в живота Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 378
Честито на новите мами ! При мен също беше секцио и да боли първите два дена , но вече откакто сме си вкъщи забравих какво беше и какви са били болките ! Това да го държиш в ръцете си е просто уникално чуство !

# 379
Благодаря момичета! аз родих нормално, но предизвикано с окситоцин. Наложи се, понеже околоплодните води бяха драстично намалели. Стана бавно и с много вътрешни разкъсвания, следователно-шевове. Все пак мина и вече се радвам на моето слънчице, мъча се да кърмя, но е доста поспалива и след 3-4 засуквания заспива и не се получава много добре. Надявам се да успеем .

# 380
Привет, девойки! На 27.06 се роди моята дъщеричка Лора! 3250 гр. и 49 см.
Честито на Руми и Маменцето, а на всички чакащи леко и безпроблемно!

# 381
  • Сливен
Честито bouquet!Супер мерки,да е жива и здрава,бързовъзстановяване на теб.
Снощи си изпих последния магнезий,да видим дали ще тръгне по-рано бебо.

# 382
Честито,Бюти!Да ви е жива и здрава и бъдете много щастливи!
Към вече родилите момичета-какви са ви впечатленията за "предполагаемото"тегло на бебето?Успяха ли да познаят при вас?

# 383
  • София
Бюти Честито и от мен . Да  ти е жива и здрава .    bouquet

# 384
Честита рожба, Бюти!  bouquet
При мен последно му казаха, че бебето върви едро, роди се 2890 гр мишленце.

# 385
При мен на 21 доктора го гледа 3336 кг Мартин се роди на 23-3300 кг незнам дали е от доктора или от ехографа , но определено си го позна , а аз бях доста скиптично настроена за познаването на кг !

# 386
Честито, Бюти!
При мен беше 3000 гр според видеозона ден преди раждането, но нямах почти никакви води, което оказвало влияние върху видимостта. Роди се 3450.

# 387
  • Sofia, Bulgaria
Да,  при мен почти позна...около +200 гр даде разлика.
Честито на другите нови мами Simple Smile

# 388
Честити бебчета отново!!! Simple Smile) да са ви живи и здрави Simple Smile)

Tancheto_92 ти каза че си била секцио.. каква е точно процедурата, когато е спешно? Какво ти правиха преди да започне самата операция??

Айде и на нас останалите честито, че влязохме в месец Юли 😃😃😃

# 389
Ами нищо специално доки ме преглеждаше и след като бебечо така и не слезна а контракциите бяха непоносими се прибегна до там направо ме закараха до операционната и така . Само където ми сложиха катетър и то преди упойката но повярвайте не боли чак толкова просто е неприятно или може аз от самоте болки които имах да не съм усетила , свалянето му също не боли .

Общи условия

Активация на акаунт