Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 475
  • 567
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мирослава вярно не остана . Сега обаче това чакане ми е трудно.  Само се чудя повече да почивам ли или повече движение.    Mr. Green    и гледам да не съм сама .
Момичета много хубав и лек ден ви желая.

# 406
Някой питаше за мерките. Аз бях сутринта на преглед (даже докторът ми вика хубаво е тази седмица да родиш  Mr. Green) и я измери 3228 гр. Родих на другата сутрин 3250  Mr. Green няма как по-точно да беше, хаха.
Момичета, които сте родили проверявайте първа страница дали правилно съм ви записала термини, мерки, имена.. че стават грешки  Blush
Мирослава, стискаме ти палци  bouquet

# 407
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за вписването! Simple Smile на вече родилите мами....колко кг свалихте с раждането. Аз съм около минус 8кг от качени 15 кг.

# 408
Ехеее,Румиии! 8 кг са си доста,браво!
Към неродилите момичета:колко често ходите на тонове? Аз 3 пъти звънях на АГ и не ми вдига.. #Cussing out трябваше да се разберем за час за тонове,но мисля да отида и да си платя,още днес.Апък с тая "запушалка"незнам какво да правя Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 17:04 от Miroslava^

# 409
И аз свалих 8-9 кг с раждането.
Beauty, изпуснала си моята малка Калина, родена на 21/06 48 см , 2840 гр.  Blush bouquet

# 410
  • София
Miroslava , свърза ли се с лекарката . Как си?

# 411
Аз съм свалила 10 кг от раждането дано и др които останаха да ги сваля бързо Simple Smile

# 412
 bouquet bouquet bouquet
Честито на всички нови мами,да са живи и здрави бебчета и само да ни радват!

момичета от София,някой дали е раждал при Д-р Китанова в Шейново? какви са ви мнения,ако може да споделите че в последния момент ми се налага да преизбирам екип ...

# 413
Свързах се аз..платих си 20лв за тонове и я намерих в болницата.Каза,че няма нужда да ме преглежда и ,че ако не изтекат води няма нужда да хуквам към болницата.Не се впечатли особено от евентуално падналата запушалка.Иначе тоновете са ритмични,имам контракции но леки,даже не ги усещам.Казаха,че нямало да родя в близките 3 дни Peace
Ехее,още една майка с -8,9кг.Супер!

# 414
Честито на всички, които вече са станали мами!  bouquet Страхотни новини, да са много здрави и щастливи и бебетата, и вие  Hug
Лелее, колко много килограми сте свалили с раждането Embarassed Аз на 5-6 се надявам, останалите още толкова ще ги мисля после Laughing

# 415
  • Сливен
Мирослава,днеска питах моята докторката за падането на тапата каза ,че не е притеснително.Виж ако изтекат водите директно в болницата.

# 416
Оеси,и на мен АГ ми е казвала неколкократно за водите.Разбрах,че имало опасност да изпадне пъпната връв Shocked Shocked Аз да се оплача,че от седмица ям като свиня за угоение Confused Съкратила съм разходките,че ме е шубе да не тръгна да раждам по улиците и се търкалям из нас и все си бъцкам нещо..Дано не стана двойна баш в края  Grinning

# 417
и аз последните 2 седмици само ям и по малко се движа като цяло Simple Smile
засега съм +17 кг  !!! и вече не качвам на кантар...
на тоновете ходя всяка седмица в понеделник и ми остават 2 седмици до края ама то вече не се знае,от днес съм 39 г.с

как са вашите  бебоци,ритат ли силно вечерта? моята има дни в които толкова активна че чак почвам да и пея песнички за да се успокои. Heart Eyes през нощта почти не мога да спя Simple Smile)))

# 418
  • Сливен
Аз за 2 седмици качих 3 кг,а не ям повече от преди иначе и аз малко излизам само по прегледи и то все с таксита.Вчера бях на преглед,докторката каза за кой ли път голямо бебе,да не излезе 5кг и околоплодни води съм имала доста.Спомена,че може да се наложи кръводарител,което ме изненада.Как са ви краката,моите от седмица и половина са доста надути,белтъка и албумина са ви малко под нормата,първо ме накара да ям белтъци,от вчера каза да пия протеинови шейкове та да видим дали ще има ефект.

# 419
Оеси,ти секцио ли ше раждаш?И да е голямо бебе казват,че големите бебета се гледат по-лесно Wink И как ги решават тия работи,че ще ти трябва кръводарител?Като каза "много околоплодни води",дали е възможно да изтекат по време на къпане и да не разберем  newsm78
При мен,бебето не е от най-активните.Преди като че ли беше по-мърдащо.АГ ми каза,че трябвало да се движи еднакво независимо от етапа на бременността.Аз за това се филмирах и вече 2 пъти ходя на запис на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт