Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 473
  • 567
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички,за тези които вече си гушкат бебоците,честито от мен да са ни живи и здрави малките !!!

Да споделя и аз хубавата новина,на 07.07.2017 родих нашата дъщеричка Калина, 52 см 3.440
родих нормално,без избор на екип в Шейново. всичко мина доста по добре отколкото очаквах,много съм доволна от персонала, от лекари и от кослултанти по кърменето!
от 3 месеца имат стая в подкрепа на кърменето,спонсори  Авент. та те най- много ми помогнаха за кърменето,и станаха нещата Simple Smile

вече сме си вкъщи,и сега предстои най-хубавото:)
пожелавам леко раждане на всички мами които още са в очакване.Heart Decoration

# 481
  • Сливен
Честито бебче.Това с консултантите е страхотно.Аз се оказах със запушени канали и хлътнали зърна,последваха инжекции,опити за отпушване с помпа ,с бебчо и в крайна сметка нищо не се получи,спряха кърмата с хапчета,че имаше опастност да стане друг проблем.

# 482
  • София
Честито бебче и от мен на Yuliya жива и здрава да е Калина . Heart

# 483
Честити нови бебоци! Да са ви здрави и спокойни , бързо да се възстановявате!

# 484
Честито бебче Юлия! Да е жива и здрава малката принцеса! Много да радва мама и тати! На теб бързо възстановяване!

# 485
Да размърдам темичката 😃 Аз ей сега отивам в болницата и утре трябва да ми направят секциото. Взех вече да се филмирам и съм умряла от глад. Утре се надявам да имам сили да пиша хубави новини Simple Smile

# 486
Да ви кажа вчера малко се бях притеснила тъй като ми се появиха болки от лявата страна на кръста,едни такива пулсиращи започват и спират...за секунди..та на 2 пъти така за по един час.И бебето го усещам мн ниско долу...лека тежест в слабините..Май наближава монента.Термина ми е 24ти. newsm78 Shocked Rolling Eyes

# 487
Леко раждане и успех ти желая за утре, Мандаринче! Ти си знаеш - раздвижи се максимално бързо след секциото и недей да отказваш обезболяващи ако те боли.

# 488
  • Сливен
Мандаринче,всичко ще е наред.Ще боли после няма да те лъжа.Максимално бързо се раздвижи щом те изкарат от реанимация.И когато можеш пиши.

# 489
  • София
Момичета здравейте.
Идвам да ви споделя , че снощи родих в 03: 07 часа. Бебка е 3240 и е 50 см. Ще се казва Елисавета.

Успех на Мандаринчето и бързо да се възстанови.

# 490
Успех, Мандаринче!  Дано всичко мине както трябва и да се похвалиш!

Честито, Пуфе! Да е жива и здрава малката, а на теб бързо възстановяване! Скорошно изписване и само щастливи мигове заедно! Ако имаш възможност, сподели как протече раждането - изведнъж ли започнаха контракциите, ползва ли епидурална упойка и т.н.?

# 491
  • София
Мерси Верано. Много те прегръщам.

Момичета раждането ми не беше лесно и май не трябва да съм подробна да не притесня някоя от вас. Контракциите дойдоха изведнъж и постъпих в болницата с 6 см разкритие. Родих без упойка. Но бебка беше тръгнала със главичката настрани и от там тръгнаха трудностите . Общо взето няма лесно.
Желая на всички момичета които им предстои много ама много леко раждане. А на родилите да цункате бебоците и от нас.

# 492
puffeto, честита радост! Да расте прекрасна и щастлива твоята Елисавета Gift Heart

# 493
Pufeto, честита радост, дано от тук нататък да имате само хубави моменти! Flowers Rose
Мандаринче, успех, дано всичко е наред, скоро ще се гушкате с бебчо.

# 494
  • Сливен
Пуфе,честито малко щастие.Бързо възстановяване на теб.

Общи условия

Активация на акаунт