ЧЕТВЪРТИ клас - 1ва тема

• 81 289
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
да се включа: Тези кристали за изпотяване са алуминиева сол, макар и естествена,все пак алуминий. Има други алтернативи на лавера, korres, weleda.

# 451
Данис са обявили ново математическо състезание за 2, 3 и 4 клас на 29.10.2017

http://www.childrens-academy-bg.com/index.php?page=novini&ar … D0%BD%D0%B8%D1%81

# 452
Моят син тогава е на репетиция и сигурно няма да го пуснат. На 3 ноември имат концерт за дните на японската култура.

# 453
  • София
Миналата седмица им бяха входните нива. Резултатите още не ги знаем.
Утре съм на родителска среща, а как не ми се ходи ...
Почна и школата по английски.
С плуването нещо се бавят, но ние ходим иначе на басейн.

Гледам да се възползва максимално от хубавото време и да поиграе още навън.

# 454
При нас гледах в електронния дневник вече са нанесени резултатите от входните нива, детето се е справило отлично.
Иначе не знам да има вече в класа момичета с МЦ, моята също не, слава богу, но също я тресе яко предпуберитета. Има леко окосмяване под мишниците, но засега не се предвижда махане - 2-3 косъмчета като мъхче са, но пък яко я е напъпчило акне. По съвет на козметичката й взех серията акне аут, дано има резултат, че много се терзае милата и се опитва да си стиска сама пъпките, въпреки обясненията.
Математически състезания не я вълнуват, а и ние не насилваме, като няма никакво желание, няма и да кандидатства в СМГ.

# 455
  • offshore & overseas
Ха, аз не знаех, че вече са въведени електронните дневници. Или не е навсякъде?

# 456
  • Варна
Ех, кога и в нашето училище ще иима електронен дневник! Снощи случаааайно подпитах девойката за бележника, дали няма някоя оценка за подписване. И тя: "Е, има бе! Повече от половин страница са! Мислех като запълня страничката да ти ги дам." Rolling Eyes Подписах аз - 5 по РР, 5 по Математика - ЗИП, 5 по ЧО или ЧП (много ги бъркам тия двата). Другото шестици. Питах и от къде са оценките - "миии, от контролни разни, от входни, от изпитвания, всяка оценка си е от различно нещо..." Почти по всички предмети има по 2 оценки, т.е. "петиците са поправени" Laughing
За кожата - позва някакви почистващи лосиони с естествени съставки от Зоя-та. Прави ми впечатление, че ги ползва, когато сме заедно. Нямаше ме 10-ина дни наскоро и се оказа, че изобщо не е допряла до тях. Просто като ме види вечер да си чистя кожата, се нарежда и тя Heart Eyes Покрай мен се породи и желанието за ходенето на козметик, кола-маска, скубане на вежди (което парирам засега успешно) и други такива "женски дейности". Струва ми се, че е по-скоро желание да ми подражава и затова нескромно я насърчавам. Joy

# 457
Ха, аз не знаех, че вече са въведени електронните дневници. Или не е навсякъде?
Не е явно за всички училища, но има не само в София. Ето тук има лист с училищата - https://www.shkolo.bg/clients

# 458
  • offshore & overseas
Нашето го има в списъка, но аз хабер си нямам ни за ел. дневник, ни за нищо. Защо така?Rolling Eyes

На първата родителска среща споменаха, че ще се въвежда, но аз явно съм бляла твърде много, за да разбера кога.Scream

# 459
Мяуче, и аз не съм разбрала за електронния дневник. Ще трябва да се проучи тая работа...Thinking

# 460
  • Русе
Електронен дневник от години има в училището на по-голямото ми дете, но няма сила, която да накара учителите да попълват оценките в него. В началото на всяка година ни пращат пароли и потребителско име на родителите с обещанието, че ще се държи да бъде попълван, но резултат няма. Само ме обърква този ел.дневник, защото примерно е нанесена само една оценка по предмет в него, а то детето имало още 2-3 оценки по този предмет. Учителите имали мн.друга работа и не има оставало време да го попълват. Ние какво сме си мислели, че те са на работа до обед ли, имали още един куп ангажименти след часовете и нямали време за електронен дневник. Това са отговорите, ако някой се осмели по-сериозно да попита, защо не е попълнен ел. дневника.
Любопитно ми е мнението на някой учител, да каже, как е при тях

# 461
  • Бургас
Има и други сайтове за електронни дневници. Княз Борис I в Бургас е към този: http://bgclass.net/

# 462
  • Sofia
Уффф... аз пък издивявам с тия извинителни бележки. Пак обираме калая на други...   Twisted Evil #Cussing out
 Навсякъде ли се изисква номер на амбулаторен лист?

# 463
  • София-Младост
Навсякъде Sad

# 464
  • София
И ние сме към bgclass, но не виждам никаква полза от това. Всичко, което ме интересува за детето, го получавам на мейла или при личния контакт с учителката. Предишната класна попълваше от време на време в ел. дневник - някое домашно или оценка, но много рядко и аз изобщо спрях да влизам там.

Моят изкарал 2-ка на тест по математика. Призна си мъжки и беше изумен, че не му се скарах. Аз пък бях два пъти по-изумена, защото математиката му върви и я обича. Бързо разбрах проблема - изобщо не разбирал деленето на трицифрени числа, а теста е бил основно с такива задачи. Неделята посветихме на разяснения и решаване.
Иначе по входните нива се е справил добре.

Общи условия

Активация на акаунт