"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 474
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Супер свеж фраг,  Party очаквам с нетърпение предстоящата серия.
Дано не се разочаровам Praynig както неведнъж ми се е случвало когато тръгна с голямата кошница с очаквания.
Ей го.
http://www.fox.com.tr/No-309/izle

Сещате ли се, че Ви бях казала, че онзи с шарените пастелни дрехи, с който се снимаха в Анталия Демет и Фатма, и после Фуркан с него е актьор(последваха се с Демолина в инста) и рускините писаха, че май той, ще се окаже баща им.
Хайде бакалъм, че онзи де надничаше зад пердето(за трети път го пиша Laughing) не ми дава мира. Thinking
Дааа, съблякоха ни момето, Joy не е зашлюпена все едно, ще я пращаме в космоса Mr. Green както в шеста серия. Stop
Ма тя с него ли, ще  е в басейна с Онур? tooth
Тери, май има тату и на мен така ми се видя.
Мдааа, има.
В Ава втория път бе хладно и не можаха да си поплицикат, но тук, ще се изчъпкат наволя.  smile3502

И новата песен в сериала.

Айде започнаха, hahaha преди в Ава в 6 серия била зашлюпена заради Юсуф. Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 00:37 от Neidjal

# 541
Да, Деметка има татуировка - вдясно.

Абе, Наде,.... индивидуални басейни ли да им осигурят Mr. Green. Па и нали са семейство - знаят си се Mr. Green. Знаят и какво е безопасното разстояние Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 542
Да, Деметка има татуировка - вдясно.

Абе, Наде,.... индивидуални басейни ли да им осигурят Mr. Green. Па и нали са семейство - знаят си се Mr. Green. Знаят и какво е безопасното разстояние Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Не бееее, онзи. smile3502
Мина и замина проблема с тати, и Онур пак вкарва в употреба smile3503 неговия си поглед. newsm53

- Отныне всегда будет так, я тебя люблю.

Да hahaha му имам каскета, Joy не мога да го възприема с него и туй то. Crossing Arms

Пак съм аз, smile3523 нося рейта и превода на фрага.
Рейтинга е мега зле.
http://www.ranini.tv/reyting
Мен ако питате, трябваше да финишират с 54 епизод в Анталия.
И въпреки всичко което се случи досега в сериала, и извън него се чувствам късметлийка, че избрах да следя именно него, а не драматични сериали, защото драмите на Япъма са с ужасни финали досега с изключение на Ичерде за който се очакваше финала да е драматичен, но се случи точно обратното. Party
На фона на драмите завършващи трагично(досега, не ги гледам/гледах само Ичерде/, но се информирам в общи линии) за мен остава да се насладя на оставащите епизоди на №(нищо, че ме ядосват отделни персонажи в повечето случаи).
Прекрасна ни е главната двойка, Heart Eyes Heart Eyes имаме си превъзходен чоджук Емирджим, Heart Eyes историята е лека, без излишни драми и явно никой не очакваше, че, ще се излъчва вече втора година.
Това е огрооооомен успех за №, който бе без никакви заявки и претенции за звездни актьори, и разтърсващ сюжет.
Единствено нашето сериалче оцеля досега в условията на убийствено-жестока конкуренция, всички други романтични комедии окапаха преждевременно от плануваното, а нашия №, ще завърши по план.
Превода на фрага.
Скрит текст:
[- Ой, отпустите, я выйду.
- Где тут дверь ?
- Получилось Онур, мы это сделали!
- Мама, мама, что случилось ?
- Цунами случилось.
- Ай, кто тут от солнца прячется, госпожа Сонгюль?
- Я турист, я турист.
- Папа один, папа два, папа три, конкурент 5.
- Отныне каждый вечер будет таким.
Я люблю тебя

Перевод Анатолия Кесова/spoiler]
От историята на иснста на продуцентката Айнур(аз си мислех, че е само Фарук, но явно той е баш шефа).
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 12:13 от Neidjal

# 543
Не се изненадвам от рейтинга, но и севдата са много зле за финален епизод  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544

Фуркан трябва да се завърне във фитнеса  Mr. Green Mr. Green. Осемте баклавички са си налице, обаче "любовните дръжки" са понарастнали tooth tooth tooth.

Пътищата на рейтингите и на зрителското харесване са неведоми hahaha Peace. Аз казвам да си завършат сезона с 58 ли, 59 ли епизод и кой откъде е.... че да се захрани фенската маса и с някоя и друга клюка Mr. Green Mr. Green. Така като гледам - даже и студената морска вода не винаги е достатъчна за овладяване на ситуации Mr. Green Mr. Green newsm52

# 545
Страхотни са на тази снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546
Превода на вчерашния туит на Фуркан.
Явно вчера е бил голям празник сред всички празнични дни.
Струва ми се(не само от сегашния му туит, но и от други досега) че е вярващ и може би пости, затова й видът му е малко сдухан.
Да свършва вече този Рамазан, че, ще ни пукне Laughing от глад и жажда момчето tooth по цял ден, и от други въздържания Mr. Green(за които не вярвам Wink).
Скрит текст:

Твит от Фуркана: "Пусть Всевышний сделает нас наряду с теми, чьи молитвы он принял и кого другие упоминают в своих молитвах. Всех с Благословленной ночью предопределения."

Ох hahaha бе Китиииииии, ще ме довършиш, Joy ноооо взе превантивни мерки и отлетя. rotfImao rotfImbo
Аз отдааааавна Ви казах(още преди да го разсъблекат в епизода с еротичните им сънища) че си е с баклава, само че е по-налята от онази в Ава.
Понастоящем ми е най ОК от досега.
Кити, на кои казваш любовни дръжки? Thinking
Татуто на Демет е във формата на риба(според запознати), лично аз видях нейни фотки с татуса още когато е била танцьорка.
П.П. Да бе, вярно рейта за финален епизод на КС е много нисък.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 12:04 от Neidjal

# 547
и от други въздържания Mr. Green(за които не вярвам Wink).

Ти може да не вярваш, ама явно и тях ги има докато постят  Mr. Green Mr. Green

Кити, на кои казваш любовни дръжки? Thinking

На паласките, Наденце, на паласките  tooth tooth tooth

# 548
Aаа, стар ли е татуса, че се бях притеснила да не е спретнала някой орел  ooooh! ooooh! ooooh!

# 549
Aаа, стар ли е татуса, че се бях притеснила да не е спретнала някой орел  ooooh! ooooh! ooooh!
Много е стар, ако искаш, ще потърся фотките й, които снощи видях от време оно.
Кити ясно, паласките, Joy а относно въздържанията четох, че дори не се целуват по време на Рамазана, даже и по бузите. Shocked
Ммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тати и син са наслада Heart Eyes Heart Eyes за очите ми.

Така и във Възела Ибо, Heart Eyes и Айбарс Heart Eyes екранни баща, и син ме спечелиха отраз.

П.П. Тери, открих фотките й като танцьорка с татуто,

а по време на Ягодките са го заличавали(и все пак си личи петното).

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 12:01 от Neidjal

# 550
Тъкмо щях да кажа, че там я бях виждала с бански и нямаше татус.  Joy
Щом е стар, не е драма  Joy

То тя нали е зодия риби, та може заради това да е риба  newsm78

Пуснах серията  ooooh! Цялото фемили се изреди при терапевта  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 12:09 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 551
Тъкмо щях да кажа, че там я бях виждала с бански и нямаше татус.  Joy
Щом е стар, не е драма  Joy

То тя нали е зодия риби, та може заради това да е риба  newsm78

Пуснах серията  ooooh! Цялото фемили се изреди при терапевта  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми как няма като всички до един(без Онур) са кукумицини. rotfImao rotfImbo
Човека хем го побъркаха #Crazy (толкоз кукита накуп едва ли е виждал през целия си стаж досега rotfImao rotfImbo) хем го позлатиха  Mr. Green от главата до петите. Joy
Много ме ядосваха в сериала и извън него, но са ми слабост този сезон от всички сериали, които се опитах да загледам и зарязах(Ичердето не го включвам, защото тематиката на Дизито е съвсем различна).
 Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Запознати с рейтингите и следящи ги от-до казват, че освен Кара Севда, и този който е на второ, и трето място приключва.
Скрит текст:
Не знам какво е положението със Сървайвъра, Thinking  вие знаете ли докога е!? newsm78

Слънчо. Heart Eyes
Онур магданоз ли Joy му е дал да дъвчи?
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240687%2 … l_wall_-116464248

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 12:33 от Neidjal

# 552
Само не знам от къде измислиха, че Лалето нямала доверие на мъжете  newsm78
Нали все страдаше, че вярвала на Онур и той я лъгал и криел от нея  hahaha Това от недоверие ли е  hahaha

# 553
Само не знам от къде измислиха, че Лалето нямала доверие на мъжете  newsm78
Нали все страдаше, че вярвала на Онур и той я лъгал и криел от нея  hahaha Това от недоверие ли е  hahaha
Ако Ляле наистина му вярваше, никога не би се усъмнила в любовта и обичта му към нея, и малчо.
Да, за мен тя вярваше(досега, за по-нататък, ще видим) на Онур само на думи, защото делата й говореха точно обратното, че му няма вяра).
Всички глупотевини които сътвори нямаше да ги направи ако му вярваше безрезервно(според мен).
П.П. Оф бееее, Crossing Arms днес само си редактирвам постовете, не съм гладна, а все букви изяждам. ooooh!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ердемчо Heart Eyes така е свикнал с камерите, че хич не се притеснява от тях, той е просто един шикарен, Heart Eyes малък-голям актьор. Party
Фрага с вградени субтитри.
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239639%2F7a61e61a … pl_wall_-60100797

Сета е в домът на Ляле и Онур.
И тя, и той, и малчо са там, а Демет а качила своя нова фотка в инста си от мястото на сета отново със странен надпис,
Скрит текст:
Deli dedikleri , etrafında neler döndüğünü çözmeye başlamış bir insandır .. Hepsi bu/Они называют сумасшедшим человека, который уже начал понимать то, что происходит вокруг него
нооооо това е Демет, странна птица е.
Много ми харесва снимката, Heart Eyes без да разбирам от фотография за мен  фотографа си е свършил добре работата.

Фатма веднага я е лайкнала.
Нали са си дружки и се разбират кодово, и то не отсега.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 13:40 от Neidjal

# 554
Определено Лале не вярваше на Онур или по-скоро не си позволяваше да му се довери, за да не преживее отново разочарованието от предишната връзка - както сама каза в 20 епизод (ако не се лъжа). А и заради преживяното, свързано с баща й. Точно затова и аз като психолога смятам, че е нужна срещата с бащата. А присъствието на Онур до нея в тези моменти е част от лечението... за него също. Абе недоволствам, но като се позамисля лекинко... откривам рационално зрънце...  Peace Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 15:26 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт