"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
В Инстаграм има фотка с Огуз на сета на номера как наднича през прозореца в сцената когато бяха в кафето да търсят баща им.
 ooooh! Тери разрови се, че съм през тела.

# 601
В Инстаграм има фотка с Огуз на сета на номера как наднича през прозореца в сцената когато бяха в кафето да търсят баща им.
 ooooh! Тери разрови се, че съм през тела.
е не е той  hahaha
https://www.instagram.com/p/BVt1UFDDKQc/

Новината за филмът й я пуснаха днес да отвлекат вниманието ли?  newsm78 Mr. Green
То злото(лъжите й) вече е сторено  rotfImbo

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 16:31 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 602
Новината за филмът й я пуснаха днес да отвлекат вниманието ли?  newsm78 Mr. Green

Какъв ще е този филм, този път с кого ще е джан партнер  hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 16:52 от kyty

# 603
Новината за филмът й я пуснаха днес да отвлекат вниманието ли?  newsm78 Mr. Green

Ми още не е обявено  Tired
Ма щяла да е танцьорка, то заради това са я взели  Joy Joy Joy

# 604
# 605
Нещо се усещам как почвам да хейтя Демет  Mr. Green Ма който лъже,  си го заслужава  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 606

Е как какъв филм, поредния в който, ще се вкара?! Mr. Green Фуркан има нова фотка с цаки, Heart Eyes публикувайте я, че не мога.

# 607
Между другото Демет демонстрира неуважение към колегата си, като не го изкара от филмите й, когато беше времето. Когато излезе новината за тях двамата, трябваше още след часове да каже, че няма такова нещо. А не 10 дни да се пише за нея и него и накрая да отрече и да се появи с футболиста(за който също е отрекла) на яхта.  Tired За поведението й с него, няма да правя коментар, защото няма да е уважителен  Stop Не му е мястото просто  Stop
Аз ако съм на Ф няма да й търпя тъпотиите  Crossing Arms

# 608
Териии, виж с какво се допълних пък аз кога мога, ще се изкажа подобаващо. Joy За кое е отрекла с Огуз, че то не е една лъжа?! Пелин с нейния Емре според запознати са в Русия, има и фотки.

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 17:41 от Neidjal

# 609
Териии, виж с какво се допълних пък аз кога мога, ще се изкажа подобаващо. Joy За кое е отрекла с Огуз, че то не е една лъжа?! Пелин с нейния Емре според запознати са в Русия, има и фотки.

Тази ли е  newsm78

E, че са заедно  hahaha

# 610
Между другото Озито отнесе сума негативи  Whistling Оставил си е една снимка да се коментира и са го подпукали  Mr. Green Феновете на Бешикташ му пишат, че ги е яд, че се споменава името на отбора в статии свързани с личния му живот и че срами отбора насам натам. Отделно казват, че Демет не му отива  hahaha
Четох, че Демет била от Галатасарай (за това в сериала Лалето е от тях), обаче откакто се взела с Озито, станала от орлите  Whistling
Демет повлече крак, са ако отида в страницата на Фатма, сигурно и тя го отнася  ooooh! Joy

# 611
Тази е фотката Тери.
Кога е отрекла, преди като ги спрягаха и отрече в репортажа, или след днешната новина?!

# 612
Тази е фотката Тери.
Кога е отрекла, преди като ги спрягаха и отрече в репортажа, или след днешната новина?!

В репортажа, ти пък днес  hahaha Joy Жената се пече на яхтата в Бодрум, какво да отрича, то вече се разбра  hahaha Ако има очи и сега да отрече  Stop

Между другото тъй като вече не ми се занимава с нейните тъпотии, май ще спра да посещавам инстаграм за информация за сериала. И предлагам даже тук да пишем само за него. То и без това се изчерпахме вече. С тъпотиите на някаква лигла дето не знае какъв й е случая, не мога се занимавам  Mr. Green Joy

И пак казвам: обвинявам я за 10те дена мълчание  Naughty и за лъжата когато я питаха за футболягата  Naughty
Най-главно за това..
Има и други неща, но със сигурност не е това, че не е с нашия  Naughty
Той такава лигла не заслужава  hahaha Joy

# 613
И за сериала, и за реала всьо равно, но докато излъчват номера нека си продължим както досега, защото двете неща за мен не са взаимоизключващи се и покрай едното някакси върви, и другото. Малко остана, вижда му се края.

# 614
Дано поне последните серии да са хубави. Заслужаваме го, след всички глупости, които изтърпяхме в и извън сериала hahaha

Общи условия

Активация на акаунт