Перилни препарати и омекотители – 47

• 82 856
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Враца
А прах за цветно има ли?

# 691
Има прах, течен и капсули за цветно. Пише "color".

# 692
  • Враца
Благодаря, а този сега който е в кауфланд универсален ли е или колор, че не мога да се ориентирам, а ми е далечко и да знам дали да ходя. 😘

# 693
  • Пловдив
Само третата снимка е от Лидл. Първите две определено са от друг супермаркет.
да,аз май го писах или...?двете снимки са от друг...нещо като Карфур,не запомних името.

# 694
  • При децата ми
Момичета, моля за помощ! Praynig Моя близка е изцапала бял панталон и сако /плата е плътен дънков/ с петна от млечно чеснов сос, майонеза и кетчуп, може ли да кажете с какво биха се изпрали? Натъркала ги е веднага със веро, след което ги е накиснала в белина, после в пералнята, но явно не е помогнало, защото сега петната са станали жълти. ooooh!

# 695
  • София
Тя вече ги е третирала прекалено. Да изчака да изсъхнат на слънце. Ако и тогава са останали, да пробва с "Sano рокличката": https://www.mertecom.ro/images/stories/virtuemart/product/resize … 750ml_400x300.jpg

# 696
Първо пране с течното Бинго за цветно, добре се справи със леко замърсени дрехи. Ароматът е малко странен, но е ок.

# 697
  • Ловеч
Цветоулвящите кърпички на ДМ вършат ли работа, защото гледам, че са намалени сега?

# 698
  • България, София
Според мен вършат.
Аз вече си закупих от промоцията Simple Smile

# 699
  • оттам, откъдето започва България
Кърпичките на ДМ са ми любими от всички ползвани досега. И аз се заредих с тях.  Peace

# 700
  • При децата ми
Тя вече ги е третирала прекалено. Да изчака да изсъхнат на слънце. Ако и тогава са останали, да пробва с "Sano рокличката": https://www.mertecom.ro/images/stories/virtuemart/product/resize … 750ml_400x300.jpg

Благодаря за отговора!

# 701
  • Ловеч
Супер! Благодаря ви! И аз ще се заредя 😊

# 702
  • Berlin
Извинете ме, ако не ми е за тук въпросът, но взех едно таблетки антикалк за пералнята и не знам къде се слагат. На ДМ са, само на немски е упътването. 🤔В барабана при прането, в отделението за омекотител? Спомням си, че прахът на Калфин май там го слагах преди.

# 703
В чекмеджето, в отделението за основното пране. Ако не се разтварят хубаво там, което е малко вероятно, може и в барабана преди да сложиш дрехите. В никакъв случай обаче в отделението за омекотител.

# 704
Принас има само Омо,който е за бяло.
Цяла седмица се боря с майка ми да не си купува Омо-то от Лидъл, но днес го е взела и на всичкото отгоре течен Simple Smile
Все се радва как са й чисти и добре ухаещи дрехите с перилните, които аз й казвам да вземе и аз все хваля Омо, и й обяснявам кое Омо, ама , тя не еднакви са.... Тя си го е наумила бил в супер промоция....  Дано не е толкова ужасен Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт