Перилни препарати и омекотители – 47

• 82 896
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
В Гърция,да... Grinning и аз глееедах ли гледах.

# 676
Това ОМО, дето го гледаш в амазон, е от Бразилия. Не мога да ти помогна с мнение как е като качество.
Ако ти е удобно да купуваш онлайн, вземи това. Има и европейски Персил, но ми се струват високи цените.

Guess хубаво ти казавам, че тоя Персил го има при нас на всякъде, обаче тръгвам да купувам и никъде го няма. Поръчах си го да ми го доставят в местен магазин – за 50 пранета/1,68кг, 13,99$ ми излезе. Направо без пари. Нещо са го изпокрили или нещо сменят, разтърсих се из форумите и гледам на доста места се говори, че бил спрян, а ми се стори, че съм го виждала на всякъде, но явно е било преди няколко месеца. Както и да е, поръчах. Гледам, че са два вида, единия е син, другия с розов етикет. Така и не разбрах каква им е разликата, та поръчах с розовия етикет. Май в аромата ли да е? Ще видим какво ще дойде. Нямам търпение да го пробвам, а чак към края на другата седмица ще дойде....Само да не ме изненадат с емейл, че го няма, че понякога и така става.

А знаеш ли случайно тези цветоулавящи кърпички дали ги има при нас? Или ако може да ми пуснеш снимка на подобни, а аз да си ги търся тук. Даже нямам представа как биха се казвали на английски. Те какво точно правят – не позволяват на цветните дрехи да пускат?, запазват цвета на цветното или нещо друго bouquet bouquet bouquet bouquet?

# 677
Между розовия синия разликата е в миризмата.
Цветоулавящите кърпички трябва да са color catcher sheets. Целта им е за уловят багрилата, които някои дрехи са пуснали, за да не се пренесат  и да оцветят други дрехи. Виж тук. Shout са такива кърпички - има ги в Таргет, Уолмарт. Има ги и в амазон няколко марки.

# 678
Благодаря bouquet bouquet bouquet. Как не съм ги знаела значи. Имах една жилетка бяла на розови раета или розова на бели раета. Чудих се с бяло ли да я пусна, с цветно ли, но пък за бялото по жилтеката ми досвидя. Взех, че я пуснах с бяло и съответно ми се боядиса един бял панталон в бледо розово, макар и на хладка вода. И в крайна сметка стана неизползваем и ми стои прибран. А можех да ползвам такава кърпичка. Много от спортните ни дрехи е те така съчетани бяло с тъмно синьо, зелено с розово и т.н. Не са пуснали, но за превенция няма да е зле да им слагам по една кърпичка.

# 679
  • София
На мен погледа ми се залепи за Скип праховете, а особено този Ултимейт.
Аз днес си взех два вида малки кутийки Савекс за тест /не знам какво ми стана/. Mr. Green

# 680
  • София
На мен погледа ми се залепи за Скип праховете, а особено този Ултимейт.
Аз днес си взех два вида малки кутийки Савекс за тест /не знам какво ми стана/. Mr. Green
Ултимейт би трябвало да е 1:1 с нашето Омо Ултимейт. Синия Скип съм ползавала - беше като старото ни Омо (белия пакет).

Момичета, я кажете, нещо изпира ли ВВ крем/фондьотен/оцветен слънцезащитен крем без предварително третиране? 2 пъти прах една риза на програма за деликатно пране с прах Ариел за цветно и ръбът на яката продължава да е лекьосан  Sick Ще я пръскам с лидълския спрей,  явно ариелчето не се оправя.

# 681
  • София
Доста голямо разнообразие за Лидл, ще видим как ще е в Лидл-а в Никити, дано и там да е така.

# 682
Само третата снимка е от Лидл. Първите две определено са от друг супермаркет.

# 683
  • have faith and be patient ..
момичета , има ли в лидл препарат за почистване на пералнята ?

# 684
Има, но май не е в постоянния асортимент. Пускат го в акция "Блясък".
Много пъти съм писала, че 100г. лимонтузу на най-дългата програма върши същата работа. Лично практикувано.

# 685
  • have faith and be patient ..
да , четох ,че и със сода и оцет става също ... ще пробвам тези дни по коледа Simple Smile))
а лидълския тяхната марка ли си е ? W5 ?

# 686
Какво ще чакаш Лидл? Там са и по две бутилчици в пакет. В DM има препарат за почистване на перални от тяхната марка Denkmit.
Сода и оцет може да ти изчистят ваната или мивката, или канала, но в пералнята няма да свършат много добра работа, защото се разтварят в голямо количество вода. Сода и оцет се ползват като налееш оцет, после наръсиш сода и то шупва и изчиства.

# 687
А сода и оцет недей, че отиде пералнята Simple Smile

# 688
  • Враца
Този ОМО в Кауфланд само за бяло ли е? Трябва ми прах за цветно. Blush

# 689
Мисля, че има и течен за цветно. Някой пробвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт