Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 566
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Аз ги взех заради аромата основно. Но иначе и като състав са добре, изпират качествено.
Моите са за цветно пране - май бяха с лилаво, не съм сигурна..доволна съм, като изключим това, че все ги изплюва на люка и си карам на прах основно.

# 91
  • Ловеч
Аз ги взех заради аромата основно. Но иначе и като състав са добре, изпират качествено.
Моите са за цветно пране - май бяха с лилаво, не съм сигурна..доволна съм, като изключим това, че все ги изплюва на люка и си карам на прах основно.

Тази вечер ги гледах, но на опаковката бяха изобразени със зелен гел. Бяха за цветно. Да не са някои нови? Следващия път ще им погледна и датата на производство. Имам цяла опаковка от 30бр Dash и затова се чудя. Аз съм си традиционалистка и съм привърженичка на праха, но тези капсули ме изкушават. Simple Smile

# 92
  • София
колко литра е най голямата расфасофка на течен тео бебе и колко струва?
Не знам колко литра е най-голямата разфасовка, но от понеделник в Кауфланд има оферта: купуваш 3 плащаш 2 за 14.98 лв. Като му гледам цената по различни сайтове за 1,5 л. е около 6.50-7.00 лв., така че офертата наистина си струва.
Ааа видях аз  Flutter ще си взема .Но и течния Персил нещо ме блазни но ми е далече Sad а ММ се дразни като му кажа че трябва да ходим след работата му някъде по на далеч а и за прах само ...... И горивото като аложим чакането по сфетофарите и от погледа му го разбирам )
Didka pitka прди време си бяхм писали с теб ,че сме от различни градпве ,но пък брошурите са еднакви  Naughty

# 93
  • оттам, откъдето започва България
Явно са малки разликите за различните градове или региони.  Wink Може би този път нещо друго е различното в брошурата.  Peace

# 94
Аз от известно време ползвам на Персил смесените капсули и за 10 път в темата да кажа, че съм много доволна от тях.

Зелен гел с прах са за бяло...почти няма петно, което да е останало след пране с тях, като не третирам предварително петната с нищо.
Не ми се е случвало до сега да не се разтвори капсула в пералнята, случвало се е да я видя залепена по някоя време на люка, но после си я прибира пералнята при дрехите и няма остатък от нея, нито по дрехите, нито при барабана, нито по уплатненията на пералнята.

А за цветно са със син гел и прах...не мога да кажа, че съм впечатлена от тях, но то е защото по - цветните дрехи обикновено нямаме петна и не виждам такава разлика преди и след пране.

За аромата, за бяло миришат по - силно. Особено отначало, като започнах да ги ползвам поне 2 дни им усещах аромата върху дрехите, без омекотител, но сега след месеци, явно съм свикнала и почти не го усещам.

От зелените съм взимала няколко пъти от Метро в кутия по 14бр, последно поръчах от Емаг в една сребриста опаковка бяха 28бр (мисля) намалени на 13-14лв и са същите, явно в по - голяма разфасовка.

Аз не обичам да пускам пералня с по 2 дрешки вътре, та капсулите са тъкмо за мен...и да няма какво да изпера, взимам нещо чисто от гардероба и пак го пера, само и само да не ми се лашка 3часа с 2 парцала вътре, пък и да си използвам капсула, че те нали са за 4-5кг пране.

# 95
  • София
Коколино сензитив 4литра за 12 лв как ви звучи  Flutter

# 96
Гел капсулите на Персил от около месец ги има при нас в магазините 12 бр за 1,99 евро. Пише че са лимитирана серия. Има три вида - гел с гел за бяло, гел с гел за цветно и гел с прах за цветно. От последните два вида съм купила по два пакета, доволна съм, изпират и ароматизират много приятно. Пробвала съм и без омекотител. Иначе съм си фенка на Ариела, особено за бяло пране.

# 97
В омекотител Maxima ли имаше дизенфектант, върти ми се че нещо такова съм чела в темата.

# 98
Коколино сензитив 4литра за 12 лв как ви звучи  Flutter
Аз си бях взел преди 2години една такава голяма туба на Коколино, бяла беше незнам дали е бил сензитив...
Не ми хареса, много воднист и както се вика с него и без него. Бях го взел за 10лв от Метро.

# 99
В омекотител Maxima ли имаше дизенфектант, върти ми се че нещо такова съм чела в темата.
Да, има.

# 100
Тия големите туби Ленор, за 200 пранета, вършат ли работа newsm78

# 101
Гес, колко време е активен прахът за пране? Казусът е следният: ако пусна бяло пране (Koch/buntwasche 60o + Einweichen + Wasser plus) с прах Денкмит за бяло, ще остане ли активен до същинското пране и загряване на водата? Да не си загуби силите през часовете киснене?

# 102
Да, има.

bouquet

# 103
  • оттам, откъдето започва България
wdv, знам, че предпочиташ Гес да ти отговори, но ако имаш предвид продължителността на програмата, аз пера бялото си пране с ДМ прах на програма 3,43 ч. 60 градуса и изпира перфектно.  Peace
Другият ми вариант за пране на бяло (в зависимост от прането) е на 50 градуса с предпране, но то е само 2 ч.

# 104
  • Враца
Не е ли много толкова време??  Shocked
Моята програма за бяло е 3:50ч.,
но аз я намалявам на 1:50ч,
толкова е минимумът на програмата и нямам забележки,
откъм изпиране и петна.
4 часа ми се виждат излишно много.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт