Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат , който да е с хубав аромат и да пере добре, разбира се. Simple Smile Не перем много замърсени дрехи. Маниак съм на тема "свежи миризми" и в момента търся нещо добро.. Някога ми беше любим един Даш, който спряха от производство обаче и от тогава не мога да намеря нищо толкова хубаво като миризма. Tired
Пробвай капсулите на ленор или на персил, имат хубави аромати. Ленор течен също има свеж аромат.

# 346
Момичета, можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат , който да е с хубав аромат и да пере добре, разбира се. Simple Smile Не перем много замърсени дрехи. Маниак съм на тема "свежи миризми" и в момента търся нещо добро.. Някога ми беше любим един Даш, който спряха от производство обаче и от тогава не мога да намеря нищо толкова хубаво като миризма. Tired

Ariel Touch of Lenor, за течния говоря, по-прекрасен аромат от перилен препарат не знам...

# 347
А за течния Ленор някакви мнения?

# 348
А за течния Ленор някакви мнения?
Горния коментар е за него.

# 349
  • София

[/quote]

Ariel Touch of Lenor, за течния говоря, по-прекрасен аромат от перилен препарат не знам...
[/quote]
За този ли става на въпрос?:
https://www.emag.bg/techen-perilen-preparat-ariel-touch-of-lenor … /#product-gallery
Много ви благодаря за предложенията. bouquet Ще ги потърся и Ариел и ОМО и Ленор, защото така или наче снощи не открих ОМО-то, което ми препоръчахте. А имате ли идея къде мога да открия този Ленор и Ариела? Само в магазини за препарати ли ги има или могат да се намерят и в Лили и пр.?

# 350
Майка ми пере с течен ленор.
Прането ухае вълшебно.Праха изпира добре.Това е е той

За ариела с ленор не съм с добри впечатления.Дрешките на детето от ДГ не ги изпираше добре.
Като цяло течните не ми дават задоволителен резултат .Затова предпочитам праховете .

# 351
  • София
Майка ми пере с течен ленор.
Прането ухае вълшебно.Праха изпира добре.Това е е той

За ариела с ленор не съм с добри впечатления.Дрешките на детето от ДГ не ги изпираше добре.
Като цяло течните не ми дават задоволителен резултат .Затова предпочитам праховете .
Аз точно за този намерих сега много положителни отзиви...Ще го потърся довечера за проба.  Simple Smile

# 352
Сигурно е същият, макар че на моя пише Ariel Touch Of Lenor Fresh и долу вдясно има сини цветчета. От Билла е купен, от промоция. Но мисля, че постоянно го има. Естествено, че не е тежката артилерия и е за по-слабо замърсено пране.

# 353
  • София
Преди време беше много популярен синият Coral (течен), но го има само в магазините за паралелен внос и е 12-13 лв. Аз съм го ползвала и ароматът наистина е много приятен.

Ммм, като казах Coral, видях, че има и прах за цветно пране. Така ми се иска да го пробвам, но не знам дали се намира тук... Не съм ходила отдавна по магазинчетата за паралелен внос.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 10:42 от РРР

# 354
  • София
Него съм ползвала, да.(Coral) И другите му видове също, но не останах много очарована.

# 355
Ммм, като казах Coral, видях, че има и прах за цветно пране. Така ми се иска да го пробвам, но не знам дали се намира тук... Не съм ходила отдавна по магазинчетата за паралелен внос.
Аз го гледах тук, има го по паралелния внос. Не знам дали не е същият като нашия ОМО. Корал е произведен в същия румънски завод, където и ОМО. Миризмата е различна, но предполагам, че са почти 1:1 като качество на изпиране.

# 356
  • София
Скрит текст:
Аз го гледах тук, има го по паралелния внос. Не знам дали не е същият като нашия ОМО. Корал е произведен в същия румънски завод, където и ОМО. Миризмата е различна, но предполагам, че са почти 1:1 като качество на изпиране.
В интерес на истината, когато излезе течното Омо за цветно и го помирисах, първата ми асоциация беше, че миризмата му е много сходна със синия Корал. Но, това е субективно, а и така и не го купих това течно Омо. Но щом са от един завод, много вероятно е да са еднакви по състав. newsm78

# 357
Този Корал прах току-що го видях в едно магазинче за паралелен внос, като 40 пранета струваха 17 лева. Има го и в Борн, но в малки опаковки за 16 пранета на цена 16 лева.
А пък аз минах през едно бургаско Болеро и си взех прах ОМО за цветно в новата опаковка, 20 пранета за 7 лева. В момента усилено вмирисва стаята на хубаво. Mr. Green От течните на Юниливър чак ме заболяват зъбите - толкова остра миризма имат, не е неприятна, но направо реже. Между другото, в Елитис течното ОМО е 6,89 за 20 пранета.

Някъде да има промоция на Коколино в по-разпространените вериги? Трябва ми синьо да си го връзвам с омото, ама над 3 лева не давам. Crossing Arms

# 358
  • Стара Загора
В Лили има Коколино на 3,30 лв., но синьо дали има не зная.

# 359
Благодаря, ще проверя, макар че там асортиментът е беден.

Общи условия

Активация на акаунт