Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Този Корал прах току-що го видях в едно магазинче за паралелен внос, като 40 пранета струваха 17 лева. Има го и в Борн, но в малки опаковки за 16 пранета на цена 16 лева.

Хм, ще потърся и аз, макар че не ми е толкова зор. Избягвам да купувам големи опаковки прах, че ми омръзват бързо, но ако намеря Корал в малка на сносна цена, ще си взема.
А Борн - нямам коментар. Shocked

# 361
  • In transit
Никой ли не е ползвал този Ариел да каже става ли?  Praynig

# 362
Ползвала съм австрийска версия на този Ариел през далечната 2012 г. За прането, пере като всеки Ариел. За свежестта бях по-скоро скептична. Febreze е ароматизатор за тъкани, който всъщност маскира лошите миризми благодарение на една съставка, наречена цинков рицинолеат, а не просто да ги покрива с парфюм. Този Ариел я съдържа (както впрочем и прочутата Медикс Алвина). За 35 пранета не забелязах нещо съществено, примерно, ако готвя, дрехите ми да не миришат на готвено, а на свежест. Laughing
Дали ще е актуално мнението ми след толкова години? Пробвай, според мен няма да съжаляваш, още повече, че това прах за немския пазар. Но гледай кога е произведен.

# 363
  • София
Приятелка ми донесе Febreze /на етикета му има котка и куче/  от Германия, защото котаракът ми маркира върху столовете. Пръсках няколко пъти, но пак си мирише. Нейна приятелка й е казала, че пръскала / с друг вид Febreze / в сака на сина й, с който ходел на тренировки и го затваряла и след 15 минути нямало миризма.

# 364
  • In transit
Гес, благодаря ти. 2016 беше произведен и миришеше много свежо подобно на Омо за бяло. Само ме притеснява, че е за много пранета, освен да дам половината на свеки.

# 365
  • София
Майка ми пере с течен ленор.
Прането ухае вълшебно.Праха изпира добре.Това е е той

За ариела с ленор не съм с добри впечатления.Дрешките на детето от ДГ не ги изпираше добре.
Като цяло течните не ми дават задоволителен резултат .Затова предпочитам праховете .
Oт този показания Ленор и аз съм доволна.

# 366
Някъде да има промоция на Коколино в по-разпространените вериги? Трябва ми синьо да си го връзвам с омото, ама над 3 лева не давам. Crossing Arms
От Метро взехме в неделя, обаче купуваш 3 на цената на 2. Излиза около 3лв. за брой май, но им виж все пак онлайн брошурата, да не те подведа. Имаше поне 5 вида в Метро Варна.

# 367
Майка ми пере с течен ленор.
Прането ухае вълшебно.Праха изпира добре.Това е е той

Благодаря за мнението. Отскоро съм в Германия, видях го в една верига намален и много му се чудих. Непременно ще го пробвам.
Бих била благодарна , ако Гес се включи с мнение кой от наличните в Дойчовско прахове си заслужава.  Peace

# 368
Ами според тестовете на Щифтунг Варентест, най-добрият прах е Тандил компакт от Алди. Laughing Ленор е на най- най-последно място с изключително лоша оценка.

# 369
Ами според тестовете на Щифтунг Варентест, най-добрият прах е Тандил компакт от Алди. Laughing Ленор е на най- най-последно място с изключително лоша оценка.

Спомням си подобно мнение за Ариел, затова попитах за него.
Мисля да заложа на Персил, пък каквото ще да става.  Wink Може да пробвам и Тандил-а.  Peace

# 370
  • Русе
Щото сигурно Ленор е най-скъп. Те немците, каквито са... Не се учудвам, че са дали висока оценка за евтин прах.

# 371
Ариела, който е на промоция в Била от утре е този с орязания състав нали? Че му се чудя

# 372
Ако е официален внос...не е орязан.

# 373
В Кипър по телевизията ударно рекламираха Dixan neo, голямо чудо  Mr. Green

# 374
Е, то "νέο" не значи ли "нов". Някакъв нов Диксан има из Кипър.

Общи условия

Активация на акаунт