Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 679
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Да, да, нов вариант е явно, опаковката и логото са като на италианския, явно и в Гърция е същата

# 376
Те и тук вече рекламират Персил 360°.

Щото сигурно Ленор е най-скъп. Те немците, каквито са... Не се учудвам, че са дали висока оценка за евтин прах.
Тандил е 12 цента на пране, а Ленор е 20 цента на пране. Най-скъп е Персил - 32 цента на пране. Цената е компонент на цялостната оценка, но по-важна е изпиращата сила, която при Ленор с много нисък резултат.

# 377
  • Ловеч
Здравейте!
Цветоулавящите кърпички Formil добри ли са? До сега съм ползвала Brite.

# 378
  • Сливен
Да,досега 2 кутии съм ползвала не е имало издънка.

# 379
  • София
Не се сдържах и си взех едно Доси с маргаритки от гръцкия Лидл. Изпрах кърпите и ми хареса. Мъничко е, но е концентрат.

# 380
Какво е това? Доси с маргаритки... Тук май няма такова.

# 381
  • в огледалото на живота
Ами според тестовете на Щифтунг Варентест, най-добрият прах е Тандил компакт от Алди. Laughing Ленор е на най- най-последно място с изключително лоша оценка.
Гес,този ли имаш в предвид?

Половинът си идва другата седмица от  немско и ще го 'натоваря'задължително с него,ако оценката ти на експерт е положителна  Mr. Green
Ще съм ти много благодарна,ако споделиш какво друго да ми донесе като армаган,което да си заслужава  Praynig

# 382
Да, този. Опаковката е различна в зависимост от това дали го взима от южния или от северния Алди, но вътре е едно и също. Точно този, който си показала, го имам и го ползвам - евтин, а с великолепно качество. Бих казала, че е донякъде излишно да се мъкне чак от Германия, защото пък е почти, да не кажа същия прах като Денкмит, който го има в България, ама ти решаваш.
На твое място бих поръчала по-скоро Persil megaperls и Ariel compact - тук ги има по паралелния внос, но са с прекалено надути цени. Супер прахове са.

# 383
  • в огледалото на живота
Да, този. Опаковката е различна в зависимост от това дали го взима от южния или от северния Алди, но вътре е едно и също. Точно този, който си показала, го имам и го ползвам - евтин, а с великолепно качество. Бих казала, че е донякъде излишно да се мъкне чак от Германия, защото пък е почти, да не кажа същия прах като Денкмит, който го има в България, ама ти решаваш.
На твое място бих поръчала по-скоро Persil megaperls и Ariel compact - тук ги има по паралелния внос, но са с прекалено надути цени. Супер прахове са.
Сърдечно благодаря  bouquet bouquet bouquet
В южната част е ,до Франция почти,но поръчка ще има ,стига да успея да го оборя с мили думи  smile3508
Записвам и останалите предложения  Peace

# 384
  • София
Какво е това? Доси с маргаритки... Тук май няма такова.

Няма. Даже снимка не мога да намеря. Омекотител Doussy na Lidl си е, в едни малки шишета. А може и за там да е лимитирана серия.

# 385
А MaxiTratt в Лидл хубав ли е? гледам, че е без пари

# 386
  • София
А MaxiTratt в Лидл хубав ли е? гледам, че е без пари

Не.

# 387
Здравейте .Днес видях ,че близо до нас в Пловдив са отворили наскоро магазин за немски препарати Борн.Ще съм благодарна ,ако някой сподели мнение относно цена и качество там .Хубав ден на всички

# 388
  • София
Здравейте .Днес видях ,че близо до нас в Пловдив са отворили наскоро магазин за немски препарати Борн.Ще съм благодарна ,ако някой сподели мнение относно цена и качество там .Хубав ден на всички
За Борн мненията не са особено положителни. Цените им са безумно надути. И внимателно гледай срока на годност на продуктите.
Абе с две думи, ако не си решила непременно да опиташ всички видове перилни препарати, избягвай го. В обикновен БГ супермаркет могат да се намерят прахове със същото качество и на доста по-ниска цена.

# 389
И на мен ми се струват скъпи, в София поне има по-изгодни магазини с паралелен внос

Общи условия

Активация на акаунт