Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 649
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Guess Who, обръщам се към теб, понеже беше много любезна и ми обесни всичко много търпеливо преди време bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet. Няколко пъти пера вече с течния препарат в чашка вътре при дрехите и поне миришат на хубаво, а не на мухъл. Добавям и по чашка Oxi с праха за пране и резултатите са сравнително по-добри. Не че захабеното, може да се изпере, но поне леко захабените светнаха, да не казвам, че една моя рокля (материя като хавлиена), просто ще кажеш, че цвета ѝ стана по-ярък, а е стара (но, нея я киснах в Oxi 7-8 часа, и тогава я изпрах с прах и пак окси). Доволна съм много. Само се чудя тоя течен прах който имам дали да продължа с него докато свърши (тъкмо го взех и ми е доста пълен) или да го подаря и да си взема на прах.
Ако искаш, вземи си прах, за да переш с него белите, а цветните продължи с течния. Също така можеш с праха да си оправиш захабените цветни с няколко изпирания, а после да продължиш да ги переш правилно с течния докато свърши. Определено с един хубав прах като Тайд или Персил ще видиш огромна разлика, но не залитай по гигантски опаковки освен ако не ти върви, разбира се.

Има ново ОМО
Скрит текст:
Ухае фантастично Heart Eyes

# 436
Къде да търся тези нови ОМО-та,за бяло и за цветно?

# 437
Guess Who благодаря ти bouquet. Точно така ще направя тогава.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 22:33 от vici75

# 438
Guess Who благодаря ти bouquet. Точно така ще направя тогава.
Ако намериш това
Скрит текст:
не се колебай, че май го спират.
Ако не, вземи Тайд. Всичките видове са с избелители, а в този са най-много като количество.
Скрит текст:

Къде да търся тези нови ОМО-та,за бяло и за цветно?
Това ОМО fresh clean, което показах, няма вариант за цветно. Гледах го днес в Елитис на цена 6,89 лв.

# 439
  • София
Това ОМО fresh clean, което показах, няма вариант за цветно. Гледах го днес в Елитис на цена 6,89 лв.

Наистина ли е за 40 пранета на тая цена? Shocked

# 440
Де този късмет! За 20 пранета е. Laughing Просто само тази снимка намерих.

# 441
Смених Семаната с Коклино Жасмин и много ми харесва аромата и омекотяването. Сега набелязах този с грейпфрут и този с червени плодове. Creations дали е тока силна като серията с нарцис и жасмин, които са?

Брагодаря за отзивите за препарата на Хайтман за перални! Идеално я прочисти! Simple Smile

# 442
  • Пловдив
Смених Семаната с Коклино Жасмин и много ми харесва аромата и омекотяването. Сега набелязах този с грейпфрут и този с червени плодове. Creations дали е тока силна като серията с нарцис и жасмин, които са?

Брагодаря за отзивите за препарата на Хайтман за перални! Идеално я прочисти! Simple Smile
а усещаш ли след почистване да се засили аромата на омекотителя  Rolling Eyes

# 443
  • София
И така, понеже Гес е голяма изкусителка, вчера в жегата си замъкнах д-то до Елитис и съзрях дългоочакваното течно Омо. Не че имам нужда от прах, при това от течен, но... мерак. Сигурно 15 минути мирисах двата вида - ту единия, ту другия, в чуденка кой да взема. Дано не ме е наблюдавал някой, че то други луди нямаше... Но наистина ухаят прекрасно и двата. В крайна сметка взех варианта COLOR, с надеждата, че може да има цветоулавящи агенти. (Вариантът FRESH обаче мирише по-хубаво  Grinning)
Съответно веднага биде пробван. Имах смесена пералня, тъй като тръгваме на път и нямах време да групирам, та пуснах всичко заедно - в т. ч. 2 бели тениски и 1 новозакупен тъмносин потник. Бях приготвила цветоулавяща кърпичка, само дето някак се е измушила, докато съм слагала дрехите и като пуснах пералнята, я видях отстрани на пода... Скъсах се да се ядосвам, че ще ми се оцветят тениските от потника...
Резултат - нищо не беше оцветено, напротив, прекрасно изпрано и ухаещо. Или Омо-то наистина има цветоулавящи съставки, или синият потник е качествен и не пуска.
Абе с две думи, супер доволна съм!  Sunglasses

П.П. Пропуснах да кажа, че всяка тубичка си има мерителна чашка отгоре.

# 444
Това ОМО само в Елитис ли го има, или само там е на промо?

# 445
Виждала съм го и в други магазини, но в Елитис още няколко дни ще е на добра цена.
В Бургас нямаше за цветно, но като го знам как мирише и зъбите ми изтръпват само от мисълта. Laughing
Този fresh clean мирише също като гръцкия Skip spring fresh. Skip със същия аромат има и във Франция и Испания. Отново силен и траен аромат, но много по-приятен (поне за мен).
Развам се, че асортиментът на ОМО расте. Сега чакам новия революционен ОМО Powergems официален внос, ама няма да дочакам. Че на всичкото отгоре сестра ми и зет ми като щастливи английски пенсионери се пренесоха в България и не мога да влача новости от Англия. Crossing Arms

# 446
  • Пловдив
Снощи видях в тукашни вериги новото Омо...наистина мирише страхотно,обаче на етикета пишеше 7,99лв  за цветно пране.Имаше и вариант със синьо на тубата.

# 447
Взех течно Bingo за цветно за проба...да видим

# 448
  • Пловдив
Взех течно Bingo за цветно за проба...да видим
вече 2-3 пъти взимам,става.

# 449
  • Пловдив
Таблетките на Denkmit за бяло добри ли са колкото праха?

Общи условия

Активация на акаунт