Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 635
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Таблетките на Denkmit за бяло добри ли са колкото праха?
Супер са, но са доста скъпи. Thinking Разтварят се в чекмеджето перфектно и перат здраво. Аромат не очаквай.

# 451
  • Пловдив
Таблетките на Denkmit за бяло добри ли са колкото праха?
Супер са, но са доста скъпи. Thinking Разтварят се в чекмеджето перфектно и перат здраво. Аромат не очаквай.
Супер, трябва ми нещо здраво перящо и лесно за дозиране, че вкъщи така и не се научиха да мерят препарата.

# 452
Да, таблетките перат отлично, избелват и поддържат бялото блестящо. Много са подходящи за слагащи прах на око или за възрастни хора, които трудно се справят с дозирането, защото са предварително дозирани, а за разлика от капсулите, съдържат избелители. В кутията са опаковани по две и се слагат двете за 4-5 кг сухо пране. По упътване се слагат в чекмеджето. При мен се разтварят без остатък, но ако има проблем, може и в барабана да се слагат - първо таблетките и отгоре прането.

# 453
  • София
Ясно, ще трябва да снабдя ММ с таблетки, защото той смята, че дозирането на прах е ненужна подробност. Да не говорим, че често върти пералня за по 2 тениски, щото тъкмо сега е наумил да ги изпере например...
Та щом тези таблетки са групирани по 2, има вариант да слага по 1 и това би решило доста проблеми.... Simple Smile

Преди ги бях гледала тези таблетки, но ми се сториха остаряла концепция при наличието на капсули. Пък виж ти, били ценна находка...

# 454
Ами острели са. Първите таблетки се появиха на пазара преди около 20 години, така че са си стар и наложен в някои държави продукт. Таблетките не са просто пресован прах. Произвеждат се по различен начин и засега са най-концентрирани, т.е. с най-висока насипна плътност от твърдите перилни препарати.
Подобно на капсулите, положителното е, че са предварително дозирани, но за разлика от тях съдържат избелители. Отрицателното е, че таблетките и капсулите са с по-висока цена.

# 455
  • София
Може пък да ги пуснат на промоция. Ще дебнем... Simple Smile

# 456
Аз съм си чешит и си искам прането ми да мирише на препарат, тоест немиризливите препарати не ги харесвам. Затова съм любител на ОМО-то. Че иначе ако разчитам на омекотител, няма надежда да ми ароматизира качествено прането.

# 457
Къде да търся тези нови ОМО-та,за бяло и за цветно?
Преди малко видях и показаното от Guess, и за цветно (https://www.ebag.bg/en/gel-laundry-omo-for-colored-laundry-20-washes-14-l/9497) в "Елитис" в Халите София.

# 458
Сутринта идваха да ми чистят комина и едното момче иска да се измие. Казвам, избърши се на кърпата вляво. Той отишъл да се обърше в бялата ми кърпа за крака, която стои зад вратата и която беше току-що сменена. Crazy Засъхнала чернилка ви казвам. ooooh! Накиснах в Denkmit Ultrasensitive, че ми остана малко и недостатъчно за едно пране и го ползвам да препирам нещо от време на време. Резултатът е бяла кърпа без едно останало петно и черна вода. Та тоя прах става и за друго освен за бебешки петна. Да вземат сега да го върнат на старата му цена, златни ще са.

# 459
  • Ловеч
Здравейте!
От утре в Била ще има промопакет на Персил гел за 20 пранета и 15бр. капсули за 12.99лв. и омекотител Ленор 33 пранета за 2.85лв.
Хубава вечер! Simple Smile

# 460
  • Испания
Здравейте! Рядко се вклжчвам в темата,но редовно ви чета, и доста неща понаучих-като наръчник сте ми bouquet
 Ако може един въпрос ,ще съм благодарна.В момента съм в Германия, и ми се ще да  си взема и някакъв прах,че съм с кола. Чудя се Персил или Ариел,или Мегаперлите   newsm78

# 461
  • София
Здравейте! Рядко се вклжчвам в темата,но редовно ви чета, и доста неща понаучих-като наръчник сте ми bouquet
 Ако може един въпрос ,ще съм благодарна.В момента съм в Германия, и ми се ще да  си взема и някакъв прах,че съм с кола. Чудя се Персил или Ариел,или Мегаперлите   newsm78
persil small & mighty

# 462
Такъв няма в Германия, ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪.

pepina1965, върни се малко по-назад, където съм писала кое аз бих взела.

# 463
  • оттам, откъдето започва България
 Blush Аз пък получих неочакван подарък от Англия. Децата ми донесоха кутия Ариел оригинал, каквото и да значи. За 40 пранета е, но не намерих такава опаковка в нета, че да я покажа.
Както не ми харесваше, така и ще си го ползвам. А се бях наточила за ДМ-ския за бяло, но явно няма да е тази година.
Взех си от Кауфланд и Бинго прах за цветно /преди това и Рекс течен за цветно/, та съм заредена и само ми остава да ви чета.  Peace
И с Ленор се заредих, че явно ме е хванал периода на омекотителите.  ooooh!

# 464
  • Испания
Благодаря ти  Guess Who,ще прочета Peace
Снахата тук е много доволна от Ариел -капсулите и Ленор също- течния.Много хубаво мирише  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 22:43 от pepina1965

Общи условия

Активация на акаунт