Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 630
  • 749
  •   2
Отговори
# 465
Аз пък си взех една кутийка от новата грозна Тема за цветно. Ще я снимам да ви я покажа. Променили са аромата - много е приятен, но да видим как пере. Аз Тема за цветно май не съм ползвала, та е двойна новост.

pepina1965, ето го мнението да не се ровиш
Да, този. Опаковката е различна в зависимост от това дали го взима от южния или от северния Алди, но вътре е едно и също. Точно този, който си показала, го имам и го ползвам - евтин, а с великолепно качество. Бих казала, че е донякъде излишно да се мъкне чак от Германия, защото пък е почти, да не кажа същия прах като Денкмит, който го има в България, ама ти решаваш.
На твое място бих поръчала по-скоро Persil megaperls и Ariel compact - тук ги има по паралелния внос, но са с прекалено надути цени. Супер прахове са.

# 466
Не съм любител на течните перилни препарати,но вчера реших да си взема този
.Чудя се и за другия
.Дали е добър.Ще се радвам някой който го е използвал да сподели.

# 467
Зелената бутилка Первол става, мирише приятно, за леко замърсени дрехи е ОК, обаче златистото шише е пълен отврат за мен, вече една година го подматям, нито пере елементарни петна, нито ухае добре.

# 468
Тези показаните имат повече целулаза, която заглажда нишките и дрехите изглеждат маалко по-добре. Но откъм изпиране не очаквайте кой знае какво. Не перат добре. Сносно да кажем...

# 469
Я кажете Ариела за почти 23 лв в Лидл за 80 пранета хубав ли е ?

# 470
Лоши сте Sweat Smile Запалихте ме по таблетките,ако има и за цветно минавам само на тях Grin

# 471
  • Пловдив
Купих течно Омо за цветно...ще докладвам!

# 472
Скрит текст:
Не съм любител на течните перилни препарати,но вчера реших да си взема този
.Чудя се и за другия
.Дали е добър.Ще се радвам някой който го е използвал да сподели.

Хубав е,но на мен аромата ми е доста блудкав,не мога да го понасям,и спрях да купувам Первол.Иначе мисля,че се справяше.

# 473
В Кауфланд ще има някаква грамаданска опаковка гръцки Есекс Мулти екшън екстра фриешнес за 12,99 - 108 пранета
хубав ли е? Гледам в таблицата че е среден клас  Crazy

# 474
  • Пловдив
Да се отчета с последните попадения, обхванала ме е някаква капсулена вълна:

Цветно в момента пера с тези капсули:

Добре изпират всякакви петна, разтварят се без остатък и имат много лек и приятен аромат, който се запазва и след сушене навън, НО по черните дрехи остават някакви власинки, не е неразтворен прах, по-скоро прашинки, които като изтупам изчезват.

Тези не бях пробвала никога и ги купих по положителните мнения тук. Перат перфектно, имало е защо да се хвалят. Цветовете искрят.

Два пъти вече прах с тези, купих и на баба ми, която никак не може да си дозира препаратите. Перат отлично, също както и праха. Бялото е искрящо бяло.

# 475
  • София
Скрит текст:
Двойни капсули са, нали? Имам само косвени впечатления от декларацията за състава и те са доста положителни: много анионни и нейонни ПАВ и 6 ензима, включително целулаза и пектиназа. Произведени са от McBride (Chemolux) в Белгия. Аз бих си ги купила, ама съм от лудичките, така че не съм мерило. Laughing
Пробвах капсулите Формил за цветно.
Най-голямо впечатление прави силната и трайна миризма. Сушене навън на слънце и двойна доза омекотител не могат да я  неутрализират. Лошото е че самият аромат не ми допада - напомня на марсилски сапун, ама не съвсем Sad ММ го оприличи на тоалетен сапун от комунистическо време ...
По отношение на прането - перат, разтварят се напълно, цветовете ми изглеждат по - контрастни.
Концентрираният Формил за цветно много ми харесва как мирише, за съжаление капсулите нямат нищо общо Expressionless Добре, че имам само 1 кутия (20бр.) и бързо ще свършат.
Не смятам да повтарям покупката.

# 476
  • София
Капсули с аромат на марсилски сапьн,  при това неизветряващ? Трябва задължително да пробвам. Бях си купувала от течния Формил с марсилски сапун, но след изпиране ароматът се променяше и нямаше общо с този от бутилката. После съвсем изчезваше. Но май тези капсули ги няма в БГ.

# 477
В Кауфланд ще има някаква грамаданска опаковка гръцки Есекс Мулти екшън екстра фриешнес за 12,99 - 108 пранета
хубав ли е? Гледам в таблицата че е среден клас  Crazy
Аз току що изхабих една опаковка Есекс /не зная дали е от тази серия обаче/, много добре си изпира препаратът. Аз сериозно се замислям да взема от Кауфланд.

# 478
По-миналата седмица взех голямата опаковка Персил за цветно и чак сега я започнах. Grinning Чакам да свърши и този за бяро и взимам Динкмит за бяло, задължително! Сридващият, който ще пробвам ще е Омо. Досега съм перяла само с Ариел, нямам представа защо. От може би половин година ви чета и по ваши препоръки си купих Формил концентрат и после Персил. Добре, че бяхте вие! Благодаря ви за пореден път.
За омекотителите по същия начин-Семана и Коколино, както и Хайтман за почистване на пералнята.
Благодаря Ви още веднъж.

Утре ще купувам омекотител, че Коколино жасмин свърши. Чудя се дали грейпфрута на Кооколино дали е траен?

# 479
От концентрата Формил доволна ли си? Май няма много мнения освен моето. За Персил не питам.
От Денкмит и ОМО съм сигурна, че ще си доволна.

За Коколино грейпфрут - прекрасен аромат, много свеж. Траен е, но при мен трябва да слагам по-високата доза, обаче съм така с всички омекотители без Максима.

Общи условия

Активация на акаунт