Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Berlin
В чекмеджето, в отделението за основното пране. Ако не се разтварят хубаво там, което е малко вероятно, може и в барабана преди да сложиш дрехите. В никакъв случай обаче в отделението за омекотител.
Благодаря! Значи заедно с праха за пране.

# 706
  • Враца
Принас има само Омо,който е за бяло.
Цяла седмица се боря с майка ми да не си купува Омо-то от Лидъл, но днес го е взела и на всичкото отгоре течен Simple Smile
Все се радва как са й чисти и добре ухаещи дрехите с перилните, които аз й казвам да вземе и аз все хваля Омо, и й обяснявам кое Омо, ама , тя не еднакви са.... Тя си го е наумила бил в супер промоция....  Дано не е толкова ужасен Cold Sweat

И аз, след като не разбрах, какво аджеба предлагат в Кауфланд, се разходих до там и видях:
Прах за бяло на промоция, този за цветно не беше,
както и течен, но на промоция беше и за бяло и за цветно.
Демек , само този който ми трябваше, си беше на нормална цена.  ooooh! Joy

# 707
Може ли малко помощ? Диксан, Ариел или Персил? И трите за 100 цветни пранета и трите на една цена, около 15 евро, и трите на прах, а ми трябва само един. Кой ли ще  пере по-добре при тези равни условия, има ги в момента в различни немски супермаркети?

# 708
Персил. Защо? Първо, съдържа ензима целулаза, който се грижи за добрия вид на тъканите. Второ, съдържа съставки против пренос на багрила от една дреха на друга.

# 709
Персил. Защо? Първо, съдържа ензима целулаза, който се грижи за добрия вид на тъканите. Второ, съдържа съставки против пренос на багрила от една дреха на друга.
Винаги на тебе съм разчитала, Геес, много ти благодаря Heart

# 710
  • София
Както казах, взех за тест Савекс за бяло 2в1. От години се мръщя на тъпите реклами и го подминавам. Обаче бялото е много бяло, а ароматът е супер. Ще си взимам цял пакет и това е.

# 711
  • София
Те персил и диксан не бяха ли едно и също?

# 712
Както казах, взех за тест Савекс за бяло 2в1. От години се мръщя на тъпите реклами и го подминавам. Обаче бялото е много бяло, а ароматът е супер. Ще си взимам цял пакет и това е.
С под 5% избелители и без активатор, колко да е бяло? Вземи, тъкмо ще ни кажеш след 20 пранета дали все още е толкова бяло. Wink

Зависи от държавата. В Италия и Гърция Диксан е като нашия Персил. В Австрия и Бенелюкс Диксан е марка от среден към нисък клас. В Испания е от ниския клас.
Честно казано се учудих за Диксан в Германия, но кой знае.

# 713
  • оттам, откъдето започва България
Аз бях пробвала от безплатните им мостри и бях доволна, но бяха малки опаковки и не съм продължила дълго време да ползвам прах Савекс. Изпра ми прането и откъм аромат наистина е перфектен, не му трябва омекотител.

# 714
Е, твоя беше с екзотичен аромат. Този сега е с капси...пардон ...с парфюмни капсули..

# 715
Аз вече не помня, ама щом ти казваш...  Joy

# 716
На мен точно рекламите на Савекс са ми забавни. Навремето го купувах именно заради рекламите...нямах информация за състава на нито един от праховете и така решавах кой да купя.
От тогава обаче изтече много вода и сега подбирам по-мъдро. Не бих си захабявала дрехите със Савексчето към днешна дата...

# 717
За захабяването не мога да кажа, че не съм го ползвала за дълъг период този прах, но щом ти си го пробвала, значи се захабяват.
Относно състава на праховете - и сега не го чета. Разчитам на резултата, а не на състава.
Както е писано и преди, освен праха има значение и пералнята и замърсеността на прането, изплакването и мн. други неща.
Бях писала, че съседката ми пере с Бонукс прах и прането на малките й внуци е перфектно. Не знам какъв е съставът на праха, пък и не ме интересува.
Всеки сам да си решава.
Четем тук, пробваме, преценяваме!  Peace

# 718
Айдеее пак същата песен...добрее, добреее...

# 719
  • София
Скрит текст:
С под 5% избелители и без активатор, колко да е бяло? Вземи, тъкмо ще ни кажеш след 20 пранета дали все още е толкова бяло. Wink

Зависи от държавата. В Италия и Гърция Диксан е като нашия Персил. В Австрия и Бенелюкс Диксан е марка от среден към нисък клас. В Испания е от ниския клас.
Честно казано се учудих за Диксан в Германия, но кой знае.

Благодаря за информацията, не го знаех това. Все си мислех, че едно и също като състав под различни имена. Peace

Общи условия

Активация на акаунт