Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 752
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 150
Лале в дъжда Честито, а малката е голяма сладурана.

# 151
Честити награди на всички.

# 152
  • София
Наскоро някой беше писал(не си спомням кой), че е спечелил от Сушард награда,от играта със снимките от баловете. Искам да попитам, ако сте получили наградата, какво включва продуктов пакет Сушард
Още не са ми ги донесли, имат доставка 45 работни дни. Както се вижда от сайта, това са 3 кутии бонбони.

# 153
  • Пловдив
Лале, страхотна ти е малката Hug

# 154
Наскоро някой беше писал(не си спомням кой), че е спечелил от Сушард награда,от играта със снимките от баловете. Искам да попитам, ако сте получили наградата, какво включва продуктов пакет Сушард
Още не са ми ги донесли, имат доставка 45 работни дни. Както се вижда от сайта, това са 3 кутии бонбони.
Благодаря много за отговора, вчера случайно видях,че имам имейл, пуснах си данните, но нямам потвърждение,ще ги чакам.
Чаша и дънкер спечелих сутринта от Орео,тези чаши страшно ми харесват.
Сега започвам да издирвам Милка бонибоба, много искам крачкомер Simple Smile

# 155
От Рекс дали ще се сетят да публикуват днес...

Пак ще има безплатни червила на Есенс - като приложение към списание "Браво" - https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18813308_1015501 … 7&oe=59A19FCC
(Моето беше по-на сметка, защото списанието струваше 3 и 50, а това е 6 лв...)
От правилата на Рекс
9.5. Един месец след края на промоцията и след раздаване на всички награди, във сайта www.rexpromo.bg ще бъде публикуван окончателния списък на всички печеливши участници в томболата на REX.
9.6. Организаторите на играта си запазват правото да променят списъка с имената на спечелилите участници, които не отговарят на условията за получаване на наградите, описани в официалните правила на играта.

# 156
  • София
И аз ще потърся бони-бони  Hug Имат промоопаковка с код, нали така? Да не взема нещо старо.

# 157
Да, трябва да има стикер с код за изтриване.

# 158
  • при късмета
Много късмет в новата тема!
Лале, честито, да си я кара със здраве малката. Много е сладка

Намерих бонибон в павилион за цигари и алкохол. До колкото разбрах, няма начин да намерите стари опаковки, Милка били купили бонибон и те вече не съществуват като марка. Та затова са такива опаковките вече.
Освен ако някъде няма доста изостанали, де.

# 159
Получих си и аз наградата от Лакалут. Приятно съм изненадана от приложените тестерчета на пасти за зъби и други - четка за зъби, усмивка  Simple Smile .
Само че нямаше приложена служебна бележка за стойността на зодийката, която ще трябва да се подава в НАП. Надали стойността й е под 30 лева?!?

Днес по обяд получих СМС и от бонбонки ММ.

# 160
Получих си и аз наградата от Лакалут. Приятно съм изненадана от приложените тестерчета на пасти за зъби и други - четка за зъби, усмивка  Simple Smile .
Само че нямаше приложена служебна бележка за стойността на зодийката, която ще трябва да се подава в НАП. Надали стойността й е под 30 лева?!?

Днес по обяд получих СМС и от бонбонки ММ.

Ако има сертификат виж колко грама пише че е и можеш грубо да прецениш колко струва, ако приемеш че 1 грам е 50 лвнапример Simple Smile

# 161
Един грам е 80 лв  Mr. Green
Лаленце прекрасно момиченце имаш  Heart Eyes

# 162
В една от игрите пишеше, че те си поемат данъка - може би и други са приели тази практика?

# 163
  • при късмета
В една от игрите пишеше, че те си поемат данъка - може би и други са приели тази практика?
Трябва и при това положение да имат данните.

# 164
Може ли снимка на зодийката  от Лакалут. Пусто любопитство  Joy

Общи условия

Активация на акаунт