Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мерси, далеч сме от там ние, но ще продължавам да търся.  Laughing

# 406
  • при късмета
Взех ги от там, откъдето взех и първите. Квартално магазинче за алкохол и цигари. Вчера специално търсих във Фантастико в Люлин 6 и нямаше.
Други вериги не съм обикаляла от седмица

# 407
  • Телиш/Плевен
Имам SMS от Спиди за пратка в четвъртък, но не знам какво ли ще е. Чакам плюшена панда от бисквити Закуска, часовник от M&M, кутия от Белвита... Thinking Май са това нещата. Може би е пандата, понеже първо нея спечелих, останалите неща са след това. Ще видим.
Сетих се, че имам и топка от Сникърс и тя е спечелена преди всичко изброено, но май техните награди не идваха със Спиди. Thinking
Чакам още куриера, а толкова работа имам да върша, дано дойде в близките час-два. Утре съвсем няма да има никой вкъщи и затова не искам да отлагам пратката, че ще остане чак за понеделник и да не стане така, че нещо да се разминем или да не ме разберат и да я върнат. Confused

Във Фантастико има Бонибон значи. Утре тъкмо в София ще ходя, но не знам дали ще успея да намеря такъв магазин (изобщо не познавам града, с метро смятам да се придвижвам и маршрутът ми обхваща Централна гара - Софийски университет). Утре следобед пристигам, та ще имам време да се помотая, докато дойде време за това, за което отивам. Само дано не се загубя, но уж затова избрах метрото - защото, гледайки картата му, си мисля, че шансът да се изгубя точно с него, е малък. Mr. Green
ма ко е писала, че на друго място е открила Бонибон, значи все пак имам шанс и аз да открия, ако се отбия в някое и друго магазинче по пътя. Hug

# 408
Мой близък днес е в София и му поръчах да ми търси бонибони.... Преди, когато нямаше опаковки за играта на Туикс, ми ги купиха точно от подлеза на СУ, обаче на почти двойна цена :/

# 409
  • Телиш/Плевен
Мой близък днес е в София и му поръчах да ми търси бонибони.... Преди, когато нямаше опаковки за играта на Туикс, ми ги купиха точно от подлеза на СУ, обаче на почти двойна цена :/
Е, за цените е ясно. Confused Но аз само да намеря, пък ще преглътна цената. А и няма да купувам за сто лева все пак. Mr. Green

# 410
  • при късмета
Лале, в подлезите на метростанцията на СУ имаш голям шанс да намериш. Но да знаеш, че са 2 от двата края. И в двата има магазинчета, закусвални, в единия даже има и Била. От гора обаче са далечко един от друг. По спирките на ГТ в центъра има доста павилиони, обикновенно са заредени с нови неща, защото при тях бързо свършва стоката

# 411
Лаленце,пробвай за Бонибон в Била,в маг.за цигари(в подлеза на СУ) в този район не се сещам да има Ф.
Днес видях на Лафка игра с карти от цигари Уинстон(наградите са:шапка,несесер и още нещо,но не запомних какво...)

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 13:56 от denyil

# 412
  • sofia
Лаленце,пробвай за Бонибон в Била,в маг.за цигари(в подлеза на СУ) в този район не се сещам да има Ф.
Днес видях на Лафка игра с карти от цигари Линстон(наградите са:шапка,несесер и още нещо,но не запомних какво...)

Преди два дни проверявах в Билла в подлеза на СУ - нямаше, но може пък да са заредили Wink

# 413
Лаленце топките на сникърс ги носят спиди Peace

# 414
  • Телиш/Плевен
Лаленце топките на сникърс ги носят спиди Peace
Благодаря ти, значи има голям шанс да е тя. Hug Но още си чакам.

Благодаря ви много! Heart Eyes Ето с какво ще убия няколкото часа, които имам - ще обикалям магазинчетата по метростанциите. Party

# 415
  • при късмета
Днес видях на Лафка игра с карти от цигари Линстон(наградите са:шапка,несесер и още нещо,но не запомних какво...)
Цигарите са уинстън, а най-често падащата се награда е запалка. Имам вече петнайсетина, че тези цигари пуша.

Минах на Мерилин за известно време да видим дали там ще спечеля нещо. За сега 6:0 за тях

# 416
И моята топка дойде днес. Хубава е,малката й се зарадва.  Grinning

# 417
Не знам дали чете при нас-това е от играта от форума.
Поради липса на обратна връзка от един от обявените потребители се налага да бъде избран нов късметлия, който да тества серията Baby Dove. Това е eli70o0.

# 418
# 419
Код на Амстел 75Е видях във фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт