Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 788
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 330
Още не съм получила зодията на Лакалут. Вчера им писах и след няколко часа получих този отговор:
Скрит текст:
Петя, добър понеделник!
След като сте изпълнила коректно условията, то няма причина да не получите наградата си!
Има обаче срок, който е обявен на сайта на lacalut.bg, така че да може всички спечелили да се включат. Можете да прочетете там какъв е диапазона.
Пожелавам Ви успешна нова седмица!
Поздрави: Велина Николова

Предполагам, че срокът за раздаване на наградите още не е изтекъл.

Искам да пиша и на Рекс, но не знам на кой адрес...

# 331
  • София
Не знам дали е минал, но от Дневник: "Как се е наричала бирената фабрика в Стара Загора, на чието място днес е пивоварната на Загорка?"  34А

# 332
  • при късмета
Не знам дали е минал, но от Дневник: "Как се е наричала бирената фабрика в Стара Загора, на чието място днес е пивоварната на Загорка?"  34А
Бъдащност.
Минал е

# 333
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?

# 334
Купих днес бисквити Орео по настояване на детето. Някаква голяма опаковка с две малки пакетчета вътре. Кьоря се за код, обаче единствения, който прилича на такъв не се разпознава от сайта. Предполагам не са промоционални. Или аз бъркам нещо?

Тази сутрин купих Белвита, та и аз съм с кутия. За къф че*п ми е не зная, но...
Трябва ми барбекю, нещо туритическо за сядане/лягане на вилата... такива неща. Кви са тия кутии  Crazy

# 335
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждаане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?
има ли на опаковката надпис за играта, мисля че си взела не промоционална

# 336
  • Сандански
Едно лаленце тук има 10 годишнина от сватбата. Да и пожелаем щастлив семеен живот и още много години заедно!  bouquet

# 337
  • Телиш/Плевен
Много ти благодаря, Ивайло, но малка поправка - заедно сме от 10 години, не сме женени още. Grinning Hug

Сестра ми също не си е получила зодията от Лакалут. Но то май има време до крайния срок.

# 338
  • sofia
Едно лаленце тук има 10 годишнина от сватбата. Да и пожелаем щастлив семеен живот и още много години заедно!  bouquet
Ами хайде тогава!!! Wink Да сте здрави и мнооого, много усмихнати.

# 339
Лаленце bouquet Още мноого по десет щастие
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?
И аз нямам още мейл. Спечелилите от първото теглене кога получихте?

# 340
Лале, честита годишнина Simple Smile 

# 341
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Hug

Имам SMS от Спиди за пратка в четвъртък, но не знам какво ли ще е. Чакам плюшена панда от бисквити Закуска, часовник от M&M, кутия от Белвита... Thinking Май са това нещата. Може би е пандата, понеже първо нея спечелих, останалите неща са след това. Ще видим.

# 342
  • при късмета
Честита годишнина Лале, още много да посрещнете заедно!

# 343
  • Под Слънцето
След като кока кола за пореден път нарушиха собствените си правила за доставка за награди,та се наложи да ги подсетя , най-сетне раницата ми идва, за съжаление със спиди...

# 344
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а a също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?
И моето име се появи по същия начин. Аз им писах на имейла от сайта и ми пратиха мейл.

Общи условия

Активация на акаунт