Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 705
  • sofia
Имам два кода за спаркса от черните капачки.Кой ги иска?
 Аз, ако може ☺ 

Благодаря от сърце!!!  Hug

# 706
  • София
Има ли някой спечелил от играта на Морени?45 дневния срок за доставка изтече отдавна,та се чудя дали само аз не съм си получила кутията с вафли  newsm78
Аз си ги получих миналата седмица, подсети ги.

# 707
  • Плевен
Ако има номер на пратката в смс-а, може да го сравниш с този от товарителницата на часовника. Но според мен съобщението е закъсняло (моето дойде към 9.00, а куриерът - след това).

Да, съвпадат, смс-ът е бил за часовника. Явно нещо с мрежата на М-тел е дало разминаване, та затова куриерът дойде преди да получа смс.
Simple Smile

# 708
В Пазарджик все още има значки и очила от кока кола, днес си взех. Ако някой се интересува да ми пише, за да му кажа къде намерих.

# 709
Сега аз търся къде са останали очила на Кока Кола в Пловдив

# 710
  • София
В кауфланд дали има бонибон?

# 711
В пловдивските - не.

# 712
В кауфланд дали има бонибон?
В София -Овча купел-не.Днес специално търсих,за да дам инфо тук,но няма изобщо такъв продукт.

# 713
  • Русе
Намерих си талонче на Мерилин..сайт нямам..отново.. Laughing Може ли да помоля, знам,ч е беше каен , но не помня дали пък не е в майската тема  newsm78

# 714
Намерих си талонче на Мерилин..сайт нямам..отново.. Laughing Може ли да помоля, знам,ч е беше каен , но не помня дали пък не е в майската тема  newsm78

http://novaistoria.com/

Спечелих нахрада преди 2-3 часа, писах им съобщение на лично с тел.номер, както поискаха, но така и никой не се свърза с мен, даже не е прочетено съобщението. Затова се питам, за да зная какво да правя Simple Smile

Ще ти звъннат, на мен ми звъняха извън работно време или на другия ден беше, но си получих наградата без проблем.

# 715
  • Русе
Alex, благодаря...не спечелих, а майка ми мърмори, че цигарите били гадни Joy

# 716
Имам код на Теди ако някой желае.

# 717
Тази игра на Бонибон сигурно ще мине, докато намеря кодове Sad Днес пак търсих - във Фантазията има бонбонки, но без код. Освен това са скрити - учудващо е, че се е намерил някой, който да вземе от кутиите.

# 718
Купих си две кутии Мерилин, отварям - няма талонче #2gunfire а са с новата опаковка.

# 719
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!

Не съм се включвала в тази тема. Сега се сетих да проверя дали печеля нещо от Ментина - няма.
 Сетих се  и за играта на прах Рекс, в която участвах. Погледнах, но не намирам имената на спечелилите. Изобщо не се отваря списък с имена, когато се цъкне на Печеливши. Има ли сред вас спечелил награда от тази игра? Тя приключи на 31-ви май.

Игра на Бонибон споменавате. За нея не знаех, ще потърся да видя докога е и дали си струва да участвам.

Късмет на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт