Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 770
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Има печеливши от Ментос - https://sayhellochallenge.com/winners
Мен ме няма.

# 1 216
  • София
За колко време след потвърждаване ви дойдоха кутиите от Белвита?

# 1 217
Получих две от кутиите (имам още 2) и обясних на куриера как се участва в игри с касови бележки)) Получих и мострите на Виши - 2 сашета по 1,5 милилитра.

# 1 218
  • София
Аз потвърдих веднага след спечелването. Но не помня кога ги спечелих, може би преди 2 седмици, около шести-осми...

# 1 219
  • София
На Белвита сверяват ли бележките?
Сега се сетих за играта на Милка, имам спечелени шоколади , а доста време мина без да ме потърсят, има ли други да чакат ?

От Милка изпратили ли са ти мейл, че печелиш и да си пратиш данните? Ако не са ги потърси.
На мен ми пратиха и сега чакам...ама нали се застраховат с 45 работни дни за доставка, сигурно август чак ще пристигнат шоколадите  Laughing

От Киндер имам плюшено яйце, преди малко ми пратиха мейл  Grinning
Пратих данни, явно ще се чака.

# 1 220
Някой питаше дали сверяват бележките. Моят куриер свери номера на бележката, та даже и сумата, която съм платила за бисквитите (нали и тя се пишеше при регистрацията).

# 1 221
Моят куриер свери само номера, въпреки че на листчето до номера пишеше "сметни".

# 1 222
Момичета, здравейте, признавам, че не съм ви чела, но моля за помощ.
Кой носи тези награди от Белвита? Приятелката на брат ми изобщо не е разбрала кой е куриера, а и без да иска изтрила и смс още при получаването, та сега издирваме кой е куриера. Crazy

# 1 223
Ивекс, Лео Експрес ги носят  Peace

# 1 224
Благодаря, сега ще издиря офиса им. Hug
Късмет на всички желая.

# 1 225
  • при късмета
Дени, ето снимки на кутията
Скрит текст:

Сори за късния отговор, нямаше ме. Става за у-ще перфектно според мен.

За Житница, аз си намерих промопродукти в Била. И аз отначало като четох правилата, останах с убеждение, че трябва да търся продукти със стикер или скреч поле. Не видях при пакетираните и отидох на щанда с насипната. Имаше само 1 вид и попитах жената дали има с различен етикет (хартиите около всяко парче), като обясних, че трябва да се търси код. Тя се загледа и видя надписа. Бяха омешани със стари и си направи труда да ми даде само с кодове, като я помолих. Но пък и разбра за играта, Каза "о, не знаех, че имали игра". В някои магазини може и промоционалните етикети да не стигнат до нас  Laughing
Ето така изглеждат, информацията за играта е на лента в етикета
Скрит текст:
Кода е на гърба и внимавайте как късате етикета. Правете го до самото залепване, че е на централна позиция отзад

# 1 226
Получих две от кутиите (имам още 2) и обясних на куриера как се участва в игри с касови бележки)) Получих и мострите на Виши - 2 сашета по 1,5 милилитра.

Здравей, аз също поръчах мостри на Виши, но още нищо не съм получила. Как ги изпращат? (обикновена поща или не?)

# 1 227
След около две седмици дойдоха, бяха в пощенската кутия (дала съм работния си адрес).

Благодаря за снимката на Житница - сега ще знам какво да търся Simple Smile

# 1 228
Да се похваля със слушалки от Рекс.  Grinning Само с една бележка участвах, но ми е на късмет. Даже скоро разчиствах стари бележки и опаковки и как не съм я хвърлила не знам.
Изкуших се на Белвита, та и с кутия да се похваля.

На Орео се бях разсърдила и мислех да не им пиша, но онзи ден не се стърпях и писах на Монделийз, вчера получих отговор (извиниха се за грешката), а днес куриера ми донесе всички награди и каза да дам каквито опаковки имам с код. Simple Smile  

В Киндер и Ментос ме няма.

# 1 229
  • Nesebar
Тия от орео добре ли са звъня на националния им телефон и ми говорят на английски #Cussing out това е национален телефон за България

Общи условия

Активация на акаунт