Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 232
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Я да видим сега, дали има "конспирация" и с кодовете на Житница.  newsm78
Моите кодове, софийски, всичките започват с RJ3.... .
Печелившите кодове са само 2 вида - или започват с цифра, или с R+втора буква различна от J.
Дали има значение втората буква, например в различните райони?
Както и да е, те вече на важат.

# 1 411
решавам да участвам в играта на Белвита..купувам 4 пакетчета бисквити по 80 ст щото ме мързеше да прочета правилата..а познайте кой има касова бележка за 3,20 ..

# 1 412
  • I want it all and I want it now.
Моят код е от София и започва с R и останалото цифри, но не печеля.  Laughing

# 1 413
И аз да се впиша в темата с нещо спечелено  от Baby Dove и TEDI закуски.Иначе съм страшен карък по принцип.

# 1 414
  • Русе
R2xl...така са моите...участват ли другата седмица? newsm78
Иначе аз бях с 2 кода, нищооо Mr. Green

# 1 415
решавам да участвам в играта на Белвита..купувам 4 пакетчета бисквити по 80 ст щото ме мързеше да прочета правилата..а познайте кой има касова бележка за 3,20 ..

И аз имам една такава бележка - печели кутия, но не я заявих (не бях събрала правилно сумата, после видях, че съм сгрешила).

# 1 416
Аз имам подобен случай, някой явно е разменял и оставял бисквитки не на мястото което трябва (със съответната цена) и сметката ми беше 3.95 🙁 обясних на касиерката, че става въпрос за игра и дали не може да даде сторено и ще купя още нещо.... Но пак нищо не стана, тъй като касиерката и управителя не виждали основателна причина да анулират касовата бележка (това се случва в Цба) а ми се е случвало доста пъти в Била да връщам нещо или да до плащам за друго и да няма проблем Sad
И мен с 3 кода от житница ме няма, дано някой се похвали ☺️

# 1 417
  • София
Значи няма конспирация, просто днес е лош ден за кодовете започващи с RJ3....  Laughing.
Кодовете не важат за следващата седмица.
Сега вместо пържоли на грил, ще трябва да ядем наденица (само с кодове) на тиган  hahaha.

# 1 418
Те куриерите повечето пъти изобщо не гледат какво им даваш..за кутите на Белвита сверяват ли сумата?

# 1 419
  • Монтана
Някои друг освен мен да има проблем с регистрирацията е играта на лепило Локтайт  newsm78

# 1 420
Фискалният бон е задължителен при плащане в брой, с дебитна или кредитна карта, ваучер, чек и др.
Сн.: Bulphoto

Втората лотария на НАП с касови бележки ще започне до два месеца.
В новото издание се предвижда месечните и годишната награда да бъдат парични, а седмичните да бъдат със значително по-висока стойност.
Голямата награда в лотарията през тази година ще е 50 000 лв. в брой, допълват от приходното ведомство..

http://dnes.dir.bg/news/nap-kasovi-belezhki-lotaria-25965890?nt=4

# 1 421
Моят куриер не сверява сумата на Белвита, но не знаех как ще постъпи и докато разбера, срокът (10 дни) за тази конкретна бележка изтече Simple Smile

# 1 422
Те куриерите повечето пъти изобщо не гледат какво им даваш..за кутите на Белвита сверяват ли сумата?
Сверяват сумата и номера на бележката

# 1 423

При мен я свери. Peace

Победителите от играта на кафето (нова бразилия) ще ги обявят до десет работни дни на страницата им във Фейсбук. Не пише, че те ще се свържат със спечелилите. Който няма Фейсбук какво прави?

# 1 424
Играта на Нова Бразилия с позитивния речник не продължава ли и през юли? И защо имам чувството, че и миналата година имаха същата игра?

Общи условия

Активация на акаунт