Звездни компромати - 326 част

• 135 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Бел ами, аз просто се боря още с килата след раждане, затова се депресирам леко. Иначе много ми харесва да ги гледам  Simple Smile

# 241
  • Rock & Roll feeling ...
Lily Rose Depp
Скрит текст:

# 242
  • bad@ss
Chanel и лютеница ли са пуснали  hahaha

# 243
  • До морето
На Лилито малко й е заспалия поглед, то й бял молив си сложила съвсем да се довърши  ooooh!

# 244
  • Once there was a Hushpuppy...
Най-мекото, милото и любезно нещо, което мога да кажа за Лилито Депова е, че ми е отвратителна Sick

# 245
  • София
На мен през телефона всички снимки ми изглеждат издължени.
Аз рядко гледам снимки през телефона и не ми беше направило впечатление, но явно и при мен е така  Peace Сега като погледнах снимките на компютър ми изглеждат съвсем нормални, преди това цялото семейство ми приличаха на щъркели

# 246
  • София
Домът на Марк Зукърбърк- http://www.obekti.bg/chovek/eto-kak-izglezhda-domt-na-mark-zukrbrg
Много ме кефят, много хармонично семейство с чувство за хумор и винаги са много нормални.

# 247
  • Бургас
Аз пък се депресирах от погледа на Лили Деп! Sad

# 248
Страхотни са Зукърбъргови!  Heart Eyes

# 249
Роналдо и приятелката му след снощния триумф в Шампионска лига.
Скрит текст:

# 250
Ох, с тези изрусени кичурчета е като някое ромче от махалата.

# 251
Лилито Деп как пък няма грам от сладостта на майка си и харизмата на баща си (и двамата не харесвам иначе). Много грозновато момиче - и лице, и тяло, и поглед, и излъчване.
Кандис и Даутцен са неземни просто!

# 252
  • Вече в моята си приказка...
Приятелката на Роналдо е доста грозновата. А и емоциите й липсват на всички снимки, които съм разглеждала досега с нея! Безлична и незапомняща се!

# 253
Натали Портман се е сдобила с нов дом в Санта Барбара за 6,5 мил. долара. От всичко най- много ми хареса изгледът към океана.
Скрит текст:

Кери Ръсел и Матю Рис

Приянка Чопра

Кейт Мара

Кидман

# 254
Натали Портман се е сдобила с нов дом в Санта Барбара за 6,5 мил. долара. От всичко най- много ми хареса изгледът към океана.
Скрит текст:
На мен всичко ми харесва, искам и аз таква, но моята към Витоша ще гледа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт