Модни тенденции в прическите и всичко за косата-Тема 14, Лятно-цветна!

• 66 719
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Agent, при вас свободно в супермаркета ли се продават? Късметлийка! Аз все дебна онлайн разни дийлове, че като се добави към цената и доставката и всичко ни излиза златно.

Надявам се силно и ти да бъдеш доволна, след повече от 20 години експерименти с всякакви продукти за уплътняване на тънка коса, това е моят фаворит. По малко се слага, стига за много време и косата стои много добре без да се усеща мазна или тежка. Така съм свикнала с него, че ако съм на почивка например, където не го нося се учудвам колко тънка, мека и без обем ми е натуралната коса.

Сега ще търся и твоя продукт да купя, че все ме е страх че моят може да го спрат от производство и търся алтернативи. Благодаря и аз. Hug

# 61
Благодаря , Лятна Буря !  Hug bouquet

Brie , този балсам при продължителна употреба не изсушава ли косата ? Твоята коса обича ли протеин ?

# 62
Brie , този балсам при продължителна употреба не изсушава ли косата ? Твоята коса обича ли протеин ?

Не, не изсушава изобщо. Ползвам го вече около 9 години с кратки прекъсвания, когато съм искала да пробвам нещо различно. Обаче все към не го се връщам.

Вече не знам какво обича косата ми, съсипаха я с кичури и сега я възстановявам. По принцип мисля, че да, защото е тънка и протеина я прави малко по-плътна.

# 63
Да споделя красотички с вас.
Боядисана коса с матрикс с амоняк цвят 6МА (води се тъмно русо мока пепелно)
И за по смелите тъмен корен с русо и по къса коса

# 64
  • София
Търся идея за прическа на дама с тънка коса без обем, леко чуплива.Засега я носи късо подстригана, на етажи, но иска да разнообрази.

# 65
  • Пловдив
Момичета, има ли тънкости при смесването на цветове? Разглеждам много готини комбинации в Pinterest, но се чудя дали всяка боя е подходяща с друга. Дали мога да смеся 5.31 и 6.12 на Дия например?

# 66
Дайте ми идея за прическа.На кръщене съм в Неделя.
Иска ми се нещо такова. Без кокчетата. И може би леко накъдрена на вълни.

adult picture hosting

или може би това
https://www.youtube.com/watch?v=Vkzws3VirDc

Това немската плитка ли се води?Щото нея я мога горе-долу.

# 67
Аз си правя такава плитка като диадема,

https://www.instagram.com/p/BU9TPvhgmj8/ ето как се прави

# 68
Agent, при вас свободно в супермаркета ли се продават? Късметлийка!
Сега ще търся и твоя продукт да купя, че все ме е страх че моят може да го спрат от производство и търся алтернативи. Благодаря и аз. Hug
Бри, това е относително нов тренд при нас - преди 10-11 год нямам спомени да съм виждала каквото и да е хай(ър)-енд в дрогерии и супермаркети. Но преди 5-6 год почнаха да отделят по един рафт доста масово местните бизнеси за марки като Керастаз, Редкен, B&B, Pureology и подобни oт този ценови клас (уффф, много са хубави Pureology, много за моята боядисана перушина, ама не ми излиза сметката за тях като всекидневни).  Eстествено, асортиментът е доста ограничен, сериите никога не са пълни (най-често шампоан + балсам + маска +
някакво фиксиращо), но да си грабнеш шампоан за $30++/200 мл от супера не е проблем! Цените определено са по-високи от тези, които могат да се намерят онлайн, но удобството си идва с цената... Това за Бостън, в Калифорния и НЙС също, за други места дори не ми е хрумвало да погледна.
Моят продукт е много овлажняващ, надявам се да ти харесва - блясък и много гъвкавост при мен, без утежняване и омазняване!
Аз си правя такава плитка като диадема
Много ви завиждам, да знаете, на всички, които можете да плетете тези сложнотии... а уж се упражнявам на главата на щерката!

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 00:14 от Agent Provocateur

# 69
Търся идея за прическа на дама с тънка коса без обем, леко чуплива.Засега я носи късо подстригана, на етажи, но иска да разнообрази.

Лятна буря може да се смесваш смело  Peace

# 70
  • * Under the stars *
Охх , момичета препоръчайте ми термозащита , че ще откача  ooooh! От 2 часа разглеждам и не мога и не мога да реша какво да си взема .. На CHI хубава ли е ? Някоя от тези ?
https://www.arlen.bg/product/279/silen-termozashtiten-losion-s-h … otect-177-ml.html
https://www.arlen.bg/product/199/zashtiten-termichen-sprey-chi-4 … -guard-237ml.html
Може и нещо друго да препоръчате .
В търсене съм и на шампоан и балсам за боядисана коса . Помагайте моля  Hug
Довечера ще се наплескам с боя като на Каролин , да видим какво ще стане . Ако не се получи ще мацна тъмно кестеняво и готово  Simple Smile

Edit : Ето косата ми в момента как изглежда Simple Smile Май ще се откажа от експеримента с червеното  hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 17:56 от slynchice

# 71
много са хубави Pureology, много...
Наистина са много хубави !
Всичко, което съм пробвала от марката ми е харесвало, любими са ми серията Presious oils, купувам я три пъти, а Stregth cure - два пъти /шампоан и балсам/, страхотни продукти. Heart Eyes
И аз завиждам на можещите плитки, с моите две леви ръце нищо не мога да направя, да му се не види.

# 72

__Жана__ точно ти ми трябваш.Поръчах си това
.Какво да очаквам.Ще ми хареса ли?

# 73
 Laughing Hug
Ще ти хареса, много ми е любим  Heart Eyes
Така хубаво напоява и подхранва косата, супер подходящ е за лятото, когато се поизсушава повечко от слънцето.
От къде го поръча, в Ензо няма вече Джойко, а бяха направо за без пари продуктите им там.

# 74
Laughing Hug
Ще ти хареса, много ми е любим  Heart Eyes
Така хубаво напоява и подхранва косата, супер подходящ е за лятото, когато се поизсушава повечко от слънцето.
От къде го поръча, в Ензо няма вече Джойко, а бяха направо за без пари продуктите им там.
oт  Ензо

Варианти Joico Moisture Recovery
Joico Moisture Recovery маска  за суха коса (Treatment Balm) 250 мл.
маска за суха коса
Повече от 20 бр са в наличност в централния склад  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт