Лидл-104-Панагюрско- първоюлска (01.06-01.07)

• 160 738
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 810
Имам пасатора от три години и го ползвам буквално ежедневно, понякога и по няколко пъти.
Много е добър.
Преди имах Браун, който се счупи и ми беше много мъчно за него, не вярвах, че Силвър Крест ще го замени така добре. Simple Smile
Препоръчвам го с две ръце.

# 811
  • София
Момичета, има ли готови пуканки в Лидл? Ние нямаме микровълнова и не купувам, но снощи на детската площадка дребния събираше пуканки от земята  Sick
Ако има готови ще му купя на детенце.

# 812
Не, няма  Peace

# 813
  • София
Пуканки можеш да направиш и без микровълнова, на котлона.  Peace

# 814
И от мен положителен глас за пасатора  Peace

И пак да ви попитам: има ли при вас от охладеното бутер тесто?

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 11:41 от *Avalon*

# 815
Няма готови пунканки. Скоро обаче четох, че за микровълновите вече установили, че не са толкова вредни, колкото трябяха едно време  Mr. Green Тъй че купи една да пукаш пуканки на дечко Laughing
Моят много ги уважава, пуканките де...лидълските са на добра цена и са страхотни Peace

преди време, да не беше и преди години Mr. Green някой пита дали имало фъстъци с черупки в Лидл. е, има-вчера видях bowuu

# 816
  • Бургас
Едва ме навихте за пасатора Joy Моят е 16-годишен и определено му е време за смяна.
Аз от години не използвам микровълнова печка. Пуканки правя поне веднъж седмично, стават за отрицателно време. Анди, въобще не съжалявай, че не купуваш от тези за микровълнова, пълна гадост са Sick Предполагам, че във всеки зеленчуков магазин продават пуклива царевица /поне при нас е така/, ще му спретнеш истински пуканки за минути Peace

# 817
То пък с тая генно модифицирана царевица щот много са полезни...мда, да Whistling Мечтай си..

# 818
И аз нямам мв. Правя пуканки в тенджера на котлона, баш от тези лидълските.  Е, трябва повечко да внимаваш.

# 819
  • Бургас
И това е така, Тете, но поне си спестявам гадния изкуственяшки вкус на палмовата мазнина Tired
То, че всичко е отровено и набухано с гадости, е повече от ясно. Но все още не съм достигнала до етап да се храним с прана  Mr. Green и упорито се мъча, поне до колкото зависи от мен, да сведа до минимум изкуственяка, най-малкото откъм вкус, дай Боже някой ден и откъм съдържание.
Ето, щях да хваля пъстървата, обаче предполагам как се отглежда и тя, и ще си замълча. Ама я хапнахме, де, вкусна беше Sunglasses

# 820
Аз си купувам царевица за пукане от пазара и си пукам в тенджера. Нямаме микровълнова вече сигурно 2 години..ама и хич не страдаме от факта Simple Smile

# 821
  • София
И царевицата не е добре, но и пуканките за МВ са още по-зле, според мен. Аз правя в тенджера с тефлоново покритие с капак на газов котлон.
Пастървите се хранят с гранули, а  на "сьомговата пастърва" цвета й идва пак от храната!

# 822
И аз съм от лудите, купих си машина за пуканки. Трудно намирам хубава царевица за пукане, някой път е ужасна и ще си изпочупим зъбите с изпукани пуканки, не знам как става това.
Иначе уж е забранено да се продава гмо царевица у нас. Не знам дали е вярно. И като си ги правя сама, слагам истинско масълце, а не разни гадости. Спукват се да ядат...

# 823
А, той и ММ като се счупи старата МВ запя шлагера, че не искал нова, ама като купих и ката ден го гледам, че си претопля ядене и си пука пуканки на нея... Whistling

В лидл има два вида пуканки-с масло  и със сол само. Вземам от тези със сол, те нямат вкус на палмова или друга мазнина, нито полепнала такава по тях...

Аз ги спрях, пуканките, откакто ми счупиха зъб... Naughty

# 824
  • Бургас
Може, може лидълските пуканки да са читави, аз не съм купувала и конкретно за техните нямам мнение. Но едно време, като станаха модерни, съм взимала разни от други магазини.
Верабел, да, кофтито е, че при сьомгата и сьомговата пъстърва, отглеждани в изкуствена среда, няма как да се получи естествено червено оцветяване на месото, понеже не се хранят с крил и други ракообразни, а добавят някакъв синтетичен оцветител към "фуража". Това ми е голяма мъка - аз и децата обожаваме сьомга във всякакъв вид и понякога си затварям очите. Ясно ми е, че не ми продават дива такава Tired

Общи условия

Активация на акаунт