Лидл-104-Панагюрско- първоюлска (01.06-01.07)

• 160 742
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 825
  • София
А най-лшото е, че май няма вече нищо "чисто" на пазара, всичко е химия. Но пък не може всичко да си отглеждаш и да живееш "в града", защото има повече работа и комуникации.

# 826
Има органик пуканки. И какво ли не био, еко....

# 827
Да не ви отчайвам, но например самата пшеница е толкова генно модифицирана, че дори не се доближава до това, което е била преди век и повече. Нищо общо няма. Това говоря за семената, от там насетне където и да я сееш, с каквото и да я поливаш, тя си е генно модифицирана... Peace
И царевицата, толкова хибриди има, че...
Тъй че, не се задълбавайте толкоз много  Laughing

# 828
Аз не харесвам мазнината по тях, също и маргарина, и ги отбягвам, доколкото мога
За ГМО няма как да знам има ли, или не

# 829
Купувала съм готови пуканки то Фантастико и магазините за алкохоли цигари ,където продават Зрънчо, в големи червени опаковки и още някакви имаше, но интереса беше краткотраен и сега нямам спомен за конкретната марка

# 830
Аз правя пуканки в микровълновата в йена с капак, с масло. Е, понякога маслото леко загаря, но не е фатално.

# 831
  • София
Слънцезащитните продукти Cien в постоянния асортимент ли са?

# 832
  • у дома
А кои сладоледи са хубави, тези от постоянния асортимент?
Мъжете предпочитат сметановия с парченца бисквитки тип "Орео".

Такъв има ли в Лидъл,защото и на децата е любим,но там не съм виждала  newsm78
Има. Ако не се лъжа - 4,29 лв. беше. И той ми е в списъка за следващ сладолед. Купих в петък от големите червени кутии и нямам място във фризера за друга кутия. От новата брошура май само бирената шунка си харесах.

Благодаря-след много,много търсене днес открих една кутия-беше си единствена,децата го одобриха и сега се чудя в постоянния асортимент ли е та да тормозя тези в нашия лидъл да го зареждат,защото и без това не си дават много зор...
Другата седмица видях,че  в брошурата брецели-при нас такова чудо не е имало от миналата година сигурно-идея нямам защо...По едно време бях нацелила едни замразени по-малки брецели-даже тогава и тук в темата ги похвалих,в нашия магазин сигурно си ги купувах само аз доста време и ки живеех в блажено невежество,че са от постоянния асортимент,но не би-били са от някаква тематична седмица,така и не запомних тогава каква,но и брецели не съм виждала замразени от тогава...

# 833
Здравейте; не съм писала до сега в тази тема, но Лидл ми е една от любимите вериги. Преди (година-две) ходех по-често, защото ми беше близо, сега го посещавам не повече от 2-3 пъти в месеца.
Последно си взех от ленените панталони на Есмара. Не са лоши, само дето се отпускат доста (имам и от миналогодишните - толкова се уголемиха, че вече не мога да ги нося. Дано сегашните да са по-устойчиви).

Сред любимите ми продукти на Лидл са кроасаните с нуга - както тези във витрината, така и тези, които са по няколко в една синя опаковка. Харесвам много и един нарязан пуешки салам (тип луканков - три вида са, но само един с жълт кант на опаковката е птичи); харесвам и чийз кейковете им (мисля, че не са част от постоянния асортимент, но често ги засичам) - за разлика от тези в Била, имат вкус на истински чийз кейк, не на някакво нишесте с мармалад.
Не съм във възторг от фъстъченото масло, което пускат през американската седмица - това, което би трябвало да е гладко (два вида са - с парченца фъстъци и без), не е, освен това вкусът е особен - все едно е направено от прегорели фъстъци. Купувала съм фъстъчено масло от други вериги и вкусът ми допада много повече.

# 834
Това фъстъчено с вкус на прегорели фъстъци да не е в голям буркан ХХЛ размер?
Защото то е с различен състав от онова в малките опаковки, просто няма захар и за това вкусът му е по-различен.
Фъстъченото в малките бурканчета със синя и червена капачка си има захар, май тръстикова беше, и вкусът си му е по-благ Laughing

# 835
Да, в голям буркан, но друго не съм виждала в Лидл (освен фъстъченият крем, който е при течния шоколад, но той пък е съвсем сладък, а аз предпочитам да е леко солено). Взимала съм два вида от Метро и едно от Била и все повече ми харесват.

# 836
Аха...ясно. За това не ти е харесало. На мен също.
Аз проведох подробно разследване навремето. Първо си помислих, че този ХХЛ буркан е някаква кофти партида, и за това го предлагат в голяма опаковка, за да го пробутат. Mr. Green
После обаче разгледах етикетите и установих разликата.
Та да знаеш, че са с различен състав  Naughty
Малките бурканчета от 450г ли бяха, са си ок на вкус...

# 837
  • Бургас
Я, моите миналогодишни панталони не са мръднали, само синият ми се струва леко поизбелял Rolling Eyes Вярно, че при носене се отпускат, но при прането си възвръщат първоначалната форма. Тазгодишните и те така. Зеленият се оказа толкова удобен, че вчера си взех и син от същия модел Embarassed
Лидл определено се опитват да ме разорят напоследък Tired Все се оказва, че в брошурата има нещо, което ми е нужно на всяка цена и то точно в този момент Joy

# 838
Ау, аз моя зеления още не съм го разхождала на мен  Laughing тъкмо имам зелено-каки цвят санТалети, та към ги натъманила вече...

В тази връзка, детски сандали Пепертс няма ли да пуЩат скоро? newsm78

# 839
На мен фъстъченото масло не ми харесва, предпочитам натурално само от смлени фъстъци, а не със сума ти добавки след него.
А това дето го пускат на американската седмица и то минава покрай фъстъчено масло.

Общи условия

Активация на акаунт