Лидл-104-Панагюрско- първоюлска (01.06-01.07)

• 160 725
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 840
Това е другият проблем с панталоните - от тъмно сини станаха лилави; тази година взех други цветове (бежов и светлосин - на мен ми харесва, на близките ми им прилича на пижама...) Simple Smile Те станаха толкова големи, че падат свободно (а не съм ги носила чак толкова много) - дори след прането, няма как да си върнат първоначалния размер.

Веднъж взех точно от Лидл някакво био фъстъчено масло в малка опаковка и не ми хареса, защото нямаше абсолютно никакви подправки. А, като казах био, харесвам плодовите блокчета, които пуснаха тази година. Нещо като пресован мармалад, но са приятни Simple Smile

# 841
Въпрос на вкус е, аз съм свикнала да ям натурално и съответно купувам само такова, вземала съм от тези от Лидл заради коментарите на момичетата.

# 842
Иве, аз пък предпочитам лешников тахан, ама не това е темата  Grinning

Обясних на дамата каква е разликата между предлаганите в Лидл. Пък ти и препоръчай от онова, което харесваш...   Hug

Навремето имахме "спор" с теб по темата, не точно спор де...но тогава благодарение на теб се загледах в етикетите и сега ги знам наизуст. На сън да ме бутнеш, ти ги рецитирам отмЪ Mr. Green

# 843
 Joy

Вярно, за захарта се джанкахме нещо. hahaha

# 844
Ам да....ти викаше има, аз виках.нема бе. Пък то различни етикети сме гледАли Joy

# 845
Да, нещо такова се получи, но в никакъв случай не сме спорили, точно и затова е темата да обменяме опит и информация, аз написах, че харесвам без добавки, натурално, защото ако някой прочете, който също харесва такова, да не купува, защото вкуса е много различен и пак казвам, че е въпрос на вкус, но да си имат някакъв ориентир хората.
Например аз много харесвам лютото чоризо, е, малко са хората на които съм го препоръчала и го одобряват.

# 846
А някой да е пробвал да прави фъстъчено масло от фъстъци? Сега ми хрумна

# 847
  • Beyond the stars
А някой да е пробвал да прави фъстъчено масло от фъстъци? Сега ми хрумна

Мхмм има си рецепти за домашно фъстъчено масло из интернет  Wink Общо взето фъстъци, мазнина и по-желание нещо за подслаждане.
Каня се само аз де, не съм направила още  Mr. Green

# 848
Има много рецепти, да.
Съпругът ми прави от време на време.
Доколкото си спомням, първо изпича фъстъците, обелва ги и след това ги пасира в блендер, може да се сложат различни аромати, много хора слагат мед.
Пробвали сме и със зехтин, получава се, но той предпочита да си го прави натурално.

# 849
Може ли снимчица в какъв уред го пасирате, че с тия имена не се ориентирам много много кое какво е, примерно блендер Flushed

# 850
Да, това:
Скрит текст:
Според мен може и да стане с пасатор, не знам, ще питам спеца. Joy

Писах за чоризото и се сетих, не е ли в постоянния асортимент? Или съм намирала изостанали бройки? Rolling Eyes

# 851
Момичета, има ли готови пуканки в Лидл? Ние нямаме микровълнова и не купувам, но снощи на детската площадка дребния събираше пуканки от земята  Sick
Ако има готови ще му купя на детенце.

Или пък дебнете лидълската машинка за пуканки.  Sunglasses Е, нЕма такава благинка. Вкъщи се котира мноооого високо и се използва редовно, а я бях взела от една шатра за жълти стотинки, и то с доста резерви.  Heart Eyes
Днеска облажихме стабиУно с препоръчания тук лешников крем. Скрих остатъците от домочадието.  Mr. Green Ама то е ясно, пак ще се купува.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 17:44 от Алисса

# 852
Да, това:
Скрит текст:
Според мен може и да стане с пасатор, не знам, ще питам спеца. Joy
Сигурно ще стане в това, аз си правя сусамовия тахан в купата на чопъра от Лидл, то не е ли същото само че фъстъци вместо сусам  newsm78 Ако пробвате, имайте готовност че няма да стане бързо и наведнъж, иска продължително смилане и чакане загрелия уред да си "почине"... За тахана знам че някои добавят вода или мазнина, аз не му слагам нищо и пак си става, би трябвало и с фъстъците да е така, те също са доста мазни ядки. Отначало на нищо не прилича де, след по-продължително мелене си става на каша.

P.S. За широката купа с ножа говоря, не за пасатора и неговата висока купа, с пасатор си мисля че ще хвърчат много.
https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/282298/gallery/over … /lg/282298_04.jpg

# 853
Имам сусам, ще взема да пробвам

# 854
Да дам отзив за кафемашината. Перфектна е. Такъв каймак прави и такава пяна, че вече час и половина още не е паднал каймака от кафето.

Общи условия

Активация на акаунт