Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви  Hug bouquet

# 106
Момичета, минавам само да кажа здрасти Stop, защото съм нова тук.
И да Ви похваля, че сте много по-адекватни и приятни за четене от всички facebook групи, на които съм имала нещастието да стана свидетел.  Hug

# 107
Здравейте,аз съм нова тук .
имам едно питане днес ми е 24 ден след трансфер с положителен тест,но тази сутрин като се сабудих усетих че гърдитеми неме боляд няма и наприжението слагам си утрогестан понадуват се после пак спадат нормалноли е това

# 108
Нормално е болката и напрежението в гърдите да отшумяват и пак да се появяват, те не са закономерност и не са постоянни при всички в никакъв случай, при мен също ту ги имаше, ту отшумяваха за няколко дни, после пак се появяваха. Simple Smile

# 109
Жана,благодаря ти за одговора
Е сега вече сам по сокойна Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Момичета,при вас в кой месец се появи коластрата?
Аз съм в 24г.с.(6-ти месец) и все още нямам.  newsm78

И друго да попитам....Как се справяте със сухата коса по дължина?Слагам маски и пак е същото положение.Възможно ли е да повлиява и факта,че откакто забременях не съм се подстригвала заради бабини поверия?

# 111
Възможно е. Все пак се изтощава косата. И аз не съм я подстригвала. Слагай си олио на връхчетата. Олио за коса Wink

# 112
Коластра може и изобщо да нямаш до след раждането.  Peace

# 113
  • Пловдив
Коластра може и изобщо да нямаш до след раждането.  Peace

А нормално ли ще е ако нямам докато родя?
Слушам от мои познати,че имат докато са бременни,и се притесних,че при мен няма.  Confused

# 114
  • Телиш/Плевен
А нормално ли ще е ако нямам докато родя?
Слушам от мои познати,че имат докато са бременни,и се притесних,че при мен няма.  Confused
Да, нормално е. Не се сравнявай с другите, всеки организъм е различен.

# 115
Аз миналия месец имах коластра, но много малко и само два дни. Бях в пети месец.
Оттогава към момента нямам въобще. Simple Smile

# 116
Абсолютно нормално е да нямаш коластра по време на бременност, както и това не е показателно дали после ще ти тръгне лесно кърмата или не.
С първата бременност нямах коластра, но си ми дойде след раждането и засука още в болницата. Сега някъде от 8-ми месец чат-пат ми прави по една капка на нощницата. Спокойно  Hug

# 117
  • Пловдив
Благодаря Ви много момичета. Simple Smile  Hug bouquet

# 118
Христинче, за косата може да пробваш с кокосово масло или друго чисто масло по избор. Натриваш връхчетата, връзваш косата и стоиш колкото можеш - аз по цял ден си стоя - след което си измиваш косата хубаво. При мен винаги помага за подхранване.

Иначе ако ти самата не държиш на бабините деветини и не ти влияят психически, най-спокойно отиди и си се подстрижи като бял човек. Пишлето на детето, ако вече си го има, няма да зависи от косата ти. Grinning

# 119
  • Пловдив
empirina, ти на коя марка ползваш маслото?
Има си го пишлето вече,но въпреки всичко не отивам на фризьор.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт