Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, мисля да говоря с доктора и да му кажа мойте притеснения и за момента да отменим лечението на шиката на матката. Иначе не знам дали точно колоскопия ми правиха, но го гледахме на камера. Надявам се всичко да е наред, ще пиша след вторник какво ми е обяснил доктора.

# 451
Здравейте!
Искам да питам първите иследвания при бременост кръв, урина има още други за колко време стават понеже трябва да заминавам.

# 452
Имаш кръв, урина, Васерман, Хив и кръвна група. Самите изследвания отнемат 5 мин. макс, но може да ти се наложи да чакаш пред лабораторията, ако са натоварени.

Резултатите от кръвната картина и урината излизат в рамките на деня, а кръвната група, Хив и Васерман отнемат ден-два.

# 453
Брагодаря : )

# 454
На мен най-много време ми отне стерилната урина - 5 дни.

# 455
Олееее ужас.
Аз май нямам такова в листа

# 456
Ако имаш направление по ЗК, не пускай нищо допълнително. Следящият ти гинеколог ще ти пусне изследванията, когато трябва.

# 457
Не знам дали е задължително, но знам че аз го правих Simple Smile

# 458
Момичета, имали ли сте киста по време на бременността? Пишете ми на лично имам няколко въпроса. Благодаря!

# 459
Имаш кръв, урина, Васерман, Хив и кръвна група. Самите изследвания отнемат 5 мин. макс, но може да ти се наложи да чакаш пред лабораторията, ако са натоварени.

Тези са задължителни, така ли?

# 460
На това имаш право като безплатни изследвания с направление + микробиология и цитонамазка, които ги взима наблюдаващия гинеколог. ХИВ и Васерман (Сифилис) мисля, че трябва задължително да се направят поне в третия триместър, но ги пускат и по-рано.

# 461
Благодаря. Peace

# 462
ХИВ е само по желание. Васерман важи за 6 месеца и трябва да е валиден към раждането.

# 463
Момичета, имали ли сте киста по време на бременността? Пишете ми на лично имам няколко въпроса. Благодаря!
Аз имах преди бременността и сега по време на бременността си я имам.

# 464
На мен ми пуснаха ПКК, урина, Васерман, ХИВ, хепатит Б, кръвна група, микробиология и цитонамазка. Не са ме питали дали искам. Васерман пусках малко преди да разбера, че съм бременна, но не си пазех документа, кръвната група също си я знаех, но пак заради документ.

Общи условия

Активация на акаунт