Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
И на мен ми напускаха много неща наведнъж. И ХИВ и СПИН и Васерман. Кръвна група , защото знаех, че съм отрицателна, а се оказа положителена. Микробиология, цитонамазка, кръвни изследвания.
Тъй като нямах направление от следващия ме лекар за хормони на щитовидната жлеза, помолих личната да ми даде направление и тях пуснах също още отначало.

# 466
И аз си взех " Емил" аптекарката ми го даде, че ми се накара за "Деган" , но и него сега ше взема, защото първото не ме спасява от гаденето, за ядене хич нз какво да ям, ям насила солети и бисквити и малко черен шоколад и това е от дни Sad . Моля се само да свърши след някоя и др седмица и само да си бременея хах.Ще пробвам чай от джинджифил, въпреки, че никога не съм обичала, вода с лимон нищо не ми дейтва, явно минавам на експерименти.. но като цяло съм затворник в нас, нямам сили до пейката на блока да отида Sad

# 467
Аз не бях от повръщащите, но много майчета споделяха за чай от джинджифил, помагало им, както и солени крекери, сухари, препечени филийки...

# 468
  • Пловдив
Аз не повръщах, но какво гадене имах не е истина. Може да пробваш с чай от джоджен, дават го и за киселини. На мен не ми помогна, но знае ли се? Laughing Чая от джинджифил е другото. Аз ядях много кисели краставички, ама сега не им е сезона. И лимони, много лимони. И сега срещу киселините пак лимоните ме спасяват. Успех! Ще мине този период.

# 469
Аз не повръщах, но какво гадене имах не е истина.
И при мен беше същото. Само ябълка сутрин ми помагаше, нищо друго.

# 470
Е, не им е сезон, ама аз си хапвам бая кисели краставички  Laughing

# 471
И аз си взех " Емил" аптекарката ми го даде, че ми се накара за "Деган" , но и него сега ше взема, защото първото не ме спасява от гаденето, за ядене хич нз какво да ям, ям насила солети и бисквити и малко черен шоколад и това е от дни Sad . Моля се само да свърши след някоя и др седмица и само да си бременея хах.Ще пробвам чай от джинджифил, въпреки, че никога не съм обичала, вода с лимон нищо не ми дейтва, явно минавам на експерименти.. но като цяло съм затворник в нас, нямам сили до пейката на блока да отида Sad

Абе...внимавай с този деган ако не е предписан от лекар. По-добре не го взимай.
Старай се да се хидратираш, не е чак толкова важно яденето. Вода на малки глътки с цел да я задържиш, пък храна когато и каквото ти се яде. Дори и няколко дни без храна да изкараш не е страшно, твоя организъм си има депа, чрез които ще се поддържа. Водата е ключова обаче.

# 472
Нормално ли е да ми изтръпва ръката без да съм я притискала или е нещо от кръвното?  Praynig

# 473
Момичета, казуса ми е следния: бременна съм в началото на трети месец и предстои да си вземем котенце. Ще го ваксинираме веднага, детето ще се занимава с него и ще живее в двора. Без да влиза вкъщи. Доколко това е опасно за мен?

# 474
МИСТИ, живея с котка от 9 години, според ветеринаря и АГ-то ми проблем няма, стига да е ваксинирана и обезпаразитена. Нека тоалетната й по възможност да я чисти някой друг, а ако се наложи да го направиш ти някой път, нека е с ръкавици. Пусни си токсоплазмоза, ако не си-IGm и IGg.

# 475
МИСТИ, живея с котка от 9 години, според ветеринаря и АГ-то ми проблем няма, стига да е ваксинирана и обезпаразитена. Нека тоалетната й по възможност да я чисти някой друг, а ако се наложи да го направиш ти някой път, нека е с ръкавици. Пусни си токсоплазмоза, ако не си-IGm и IGg.
Мерси, Шефче  Heart Eyes А изследванията за какво се правят?

# 476
Ами едното, мисля Igm беше, е за текуща инфекция, а другото-за минала, т.е. за вече прекарана, което е най-добрият вариант, защото не може да се заразиш повторно-имаш имунитет вече.

# 477
Ясно, благодаря ти  Heart Eyes

# 478
  • Дания
Нормално ли е да ми изтръпва ръката без да съм я притискала или е нещо от кръвното?  Praynig

Откакто съм бременна и на мен много ми изтръпват ръцете, докато спя. Или едната или другата, а дори не съм легнала върху тях. Някъде бях чела, че е нормално. Не съм питала лекарката си, но не го мисля.

# 479
И на мен ми изтръпват.Дори вече махнах и пръстените. Имах сутрини, в които толкоа изтръпваха,че не можех да си изключа алармата на телефона, е усещах нищо

Общи условия

Активация на акаунт